DECOR Lifestyle Lifie

Nyt saa kysyä!

Kivaa perjantaita!

Mä ajattelin, että olis kiva tehdä sellainen postaus missä mä vastaisin teidän esittämiin kysymyksiin. Hauska idea, vai mitä? Aiheina voi siis olla ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä! Kysymykset voi liittyä vaikka sisustukseen, sairauteeni, tyyliin tai vaikka Mineaan ja Janneen 🙂 Kuulisin mielelläni mitä te musta haluaisitte tietää ja näin myös oppisitte musta enemmän! Voisin vaikka odotella parisen viikkoa kysymyksiä ja sitten koota postaus tulleiden kysymysten pohjalta. Toivottavasti mieleenne tulee paljon kysyttävää!  Ja niitä kysymyksiä voitte kommentoida tämän tai minkä tahansa postauksen alle, facebookkiin tai vaikka instaan, otan kyllä kaikki talteen!

Osa on varmaan ehkä jo päässyt viikonlopun viettoon ja osa paiskii vielä töissä. Me ollaan lähdössä illaksi ystäviemme luokse kylään katsomaan heidän hoitokoiraa. Tarkoitus olisi mennä vielä kotiintullessa saunaan. Mineahan se olisi varmaan joka ilta menossa saunaan, jos saisi päättää 😀

Huomiselle ei oo tiedossa sen suurempia suunnitelmia, paitsi mun kynsihuolto iltapäivällä. Kynsissä kannattaa kuulemma pitää vähintäänkin kynsilakkaa, joka vähän suojaa sytostaattihoitojen aikana niiden haurastumista. Niimpä huomiselle on luvassa omaa aikaa kynsihuollon merkeissä.

Sunnuntaina ajateltiin käydä mummulassa ja viereisellä kotieläinpuistotilalla moikkaamassa eläimiä ♥ Minea on niiin innoissaan kaikista elämistä enkä ihmettele yhtään, jos siinä asiassa on äitiinsä tullut 😉

Onko teillä viikonlopun suunnitelmat jo selvillä?

Seuraavaksi kuulettekin sitten lisää neidin kuulumisia ♥

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!!

 

2 Comments
Previous Post
19.1.2018
Next Post
19.1.2018

2 Comments

 • Ottilia

  Millainen koulutustaustasi on ja millaisia töitä olet tehnyt? Millainen raskausaikasi oli? Mitkä ovat olleet Minean vauva-ajan tärkeimmät ja hyödyllisimmät hankinnat? Milloin tapasit miehesi? Millaisia päivärutiineja sinulla on? Miten rutiinisi ovat muuttuneet lapsen myötä? Millaista ruokavaliota noudatat ja vaikuttiko sairastumisesi siihen? Millaisia ruokia syötte perheessänne arkisin? Parhaat sisustusvinkkisi?

  Olen uusi lukija, siksi paljon kysymyksiä 🙂 Odotan myös esikoistani jonka vuoksi vauvajutut kiinnostavat paljon! Tsemppiä sinulle hoitojen kanssa ja ihanaa viikonloppua! ♡

 • Johanna

  Missä päin Vantaalla asutte? Ihailen nimittäin aina sinun ulkoilukuvia täällä ja Instassa, vaikuttaa todella kivalta alueelta! Miten työtilanteesi nyt, kun sairastuit? Jos muistan oikein jatkoit äitiysloman jälkeen hoitovapaalla, mutta otit kylkeen osa-aikatyön, ettei tulot laskisi niin paljon? Mistä kaupoista tykkäät ostaa eniten vaatteitasi? Olen vuoden verran lukenut blogiasi ja tykkään eniten, kun kirjoitat niitä peruskuulumisia ja Mineaan liittyvistä asioista! 🙂 Sairaudestasi on ollut mielenkiintoista, pelottavaa ja surullista lukea, mutta samalla ihailen sinun positiivista taistelija-asennetta sairautta vastaan! Lähetän sinulle tsemppihalit jaksamiseen!! <3

Leave a Reply

Instagram

 • Me 6 months ago 🖤 It has been really hard time physicaly and mentally but now it's over and I beat that #FUCKCANCER 🙏 I want to thank you all for your warm support ❤ now it's time to continue life where we were back then! .
.
.
.
.
#tb #cancer 📷: @65m2_
 • ♡ ARVONTA/ GIVEAWAY ♡ 
PÄÄTTTNYT!
Meidän uudistetun terassin kunniaksi pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @veke.fi kanssa ja palkintona on 100 euron lahjakortti @veke.fi verkkokauppaan 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @veke.fi & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 17.7.18 kli 18.00 asti. Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
Helteistä viikonloppua / Have a sunny weekend 😎
 • For a long time this summer I will go to two different festivals 💯 Can't wait!! .
.
.
.
.
Use my code " LOVINGWHITESTYLE " to get -15% discount on everything @danielwellington ♡ Discount code is valid until 15.7.18 Free shipping and returns worldwide! 
#danielwellington
 • We had so lovely time with my little sister over a week ♡ They really loved these bunny chairs & table from @ekforkids ♡♡
How was your weekend?
.
.
.
.
.
.
.
.
#ekforkids #kidsroom #rabbituoli #puputuoli #therabbitseason #kidsinspo
 • We had such a lovely girl's night yesterday, so thank you my darlings ♡ Now some family & bbq time! Enjoy your evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#livingroom #interior #instablogitfinland
 • Hope we still have many beautiful summer days ♡ 
Good night! .
.
.
.
.
.
.
. 📷: @studiocerell

Follow Me!