DECOR Lifestyle Lifie

Nyt saa kysyä!

Kivaa perjantaita!

Mä ajattelin, että olis kiva tehdä sellainen postaus missä mä vastaisin teidän esittämiin kysymyksiin. Hauska idea, vai mitä? Aiheina voi siis olla ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä! Kysymykset voi liittyä vaikka sisustukseen, sairauteeni, tyyliin tai vaikka Mineaan ja Janneen 🙂 Kuulisin mielelläni mitä te musta haluaisitte tietää ja näin myös oppisitte musta enemmän! Voisin vaikka odotella parisen viikkoa kysymyksiä ja sitten koota postaus tulleiden kysymysten pohjalta. Toivottavasti mieleenne tulee paljon kysyttävää!  Ja niitä kysymyksiä voitte kommentoida tämän tai minkä tahansa postauksen alle, facebookkiin tai vaikka instaan, otan kyllä kaikki talteen!

Osa on varmaan ehkä jo päässyt viikonlopun viettoon ja osa paiskii vielä töissä. Me ollaan lähdössä illaksi ystäviemme luokse kylään katsomaan heidän hoitokoiraa. Tarkoitus olisi mennä vielä kotiintullessa saunaan. Mineahan se olisi varmaan joka ilta menossa saunaan, jos saisi päättää 😀

Huomiselle ei oo tiedossa sen suurempia suunnitelmia, paitsi mun kynsihuolto iltapäivällä. Kynsissä kannattaa kuulemma pitää vähintäänkin kynsilakkaa, joka vähän suojaa sytostaattihoitojen aikana niiden haurastumista. Niimpä huomiselle on luvassa omaa aikaa kynsihuollon merkeissä.

Sunnuntaina ajateltiin käydä mummulassa ja viereisellä kotieläinpuistotilalla moikkaamassa eläimiä ♥ Minea on niiin innoissaan kaikista elämistä enkä ihmettele yhtään, jos siinä asiassa on äitiinsä tullut 😉

Onko teillä viikonlopun suunnitelmat jo selvillä?

Seuraavaksi kuulettekin sitten lisää neidin kuulumisia ♥

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!!

 

2 Comments
Previous Post
19.1.2018
Next Post
19.1.2018

2 Comments

 • Ottilia

  Millainen koulutustaustasi on ja millaisia töitä olet tehnyt? Millainen raskausaikasi oli? Mitkä ovat olleet Minean vauva-ajan tärkeimmät ja hyödyllisimmät hankinnat? Milloin tapasit miehesi? Millaisia päivärutiineja sinulla on? Miten rutiinisi ovat muuttuneet lapsen myötä? Millaista ruokavaliota noudatat ja vaikuttiko sairastumisesi siihen? Millaisia ruokia syötte perheessänne arkisin? Parhaat sisustusvinkkisi?

  Olen uusi lukija, siksi paljon kysymyksiä 🙂 Odotan myös esikoistani jonka vuoksi vauvajutut kiinnostavat paljon! Tsemppiä sinulle hoitojen kanssa ja ihanaa viikonloppua! ♡

 • Johanna

  Missä päin Vantaalla asutte? Ihailen nimittäin aina sinun ulkoilukuvia täällä ja Instassa, vaikuttaa todella kivalta alueelta! Miten työtilanteesi nyt, kun sairastuit? Jos muistan oikein jatkoit äitiysloman jälkeen hoitovapaalla, mutta otit kylkeen osa-aikatyön, ettei tulot laskisi niin paljon? Mistä kaupoista tykkäät ostaa eniten vaatteitasi? Olen vuoden verran lukenut blogiasi ja tykkään eniten, kun kirjoitat niitä peruskuulumisia ja Mineaan liittyvistä asioista! 🙂 Sairaudestasi on ollut mielenkiintoista, pelottavaa ja surullista lukea, mutta samalla ihailen sinun positiivista taistelija-asennetta sairautta vastaan! Lähetän sinulle tsemppihalit jaksamiseen!! <3

Leave a Reply

Instagram

 • Date night with hubby ❤ We are going to see live @jennivartiainenofficial 😍 I need to say that when we bought these tickets I couldn't be sure that I might not be here.. So thankful right now❤ #fuckcancer .
.
I wish you all lovely weekend ♡ .
.
.
.
.
.
.
#jotex #livingroom #cancer
 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha

Follow Me!