DECOR Lifestyle Lifie

Nyt saa kysyä!

Kivaa perjantaita!

Mä ajattelin, että olis kiva tehdä sellainen postaus missä mä vastaisin teidän esittämiin kysymyksiin. Hauska idea, vai mitä? Aiheina voi siis olla ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä! Kysymykset voi liittyä vaikka sisustukseen, sairauteeni, tyyliin tai vaikka Mineaan ja Janneen 🙂 Kuulisin mielelläni mitä te musta haluaisitte tietää ja näin myös oppisitte musta enemmän! Voisin vaikka odotella parisen viikkoa kysymyksiä ja sitten koota postaus tulleiden kysymysten pohjalta. Toivottavasti mieleenne tulee paljon kysyttävää!  Ja niitä kysymyksiä voitte kommentoida tämän tai minkä tahansa postauksen alle, facebookkiin tai vaikka instaan, otan kyllä kaikki talteen!

Osa on varmaan ehkä jo päässyt viikonlopun viettoon ja osa paiskii vielä töissä. Me ollaan lähdössä illaksi ystäviemme luokse kylään katsomaan heidän hoitokoiraa. Tarkoitus olisi mennä vielä kotiintullessa saunaan. Mineahan se olisi varmaan joka ilta menossa saunaan, jos saisi päättää 😀

Huomiselle ei oo tiedossa sen suurempia suunnitelmia, paitsi mun kynsihuolto iltapäivällä. Kynsissä kannattaa kuulemma pitää vähintäänkin kynsilakkaa, joka vähän suojaa sytostaattihoitojen aikana niiden haurastumista. Niimpä huomiselle on luvassa omaa aikaa kynsihuollon merkeissä.

Sunnuntaina ajateltiin käydä mummulassa ja viereisellä kotieläinpuistotilalla moikkaamassa eläimiä ♥ Minea on niiin innoissaan kaikista elämistä enkä ihmettele yhtään, jos siinä asiassa on äitiinsä tullut 😉

Onko teillä viikonlopun suunnitelmat jo selvillä?

Seuraavaksi kuulettekin sitten lisää neidin kuulumisia ♥

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!!

 

2 Comments
Previous Post
19.1.2018
Next Post
19.1.2018

2 Comments

 • Ottilia

  Millainen koulutustaustasi on ja millaisia töitä olet tehnyt? Millainen raskausaikasi oli? Mitkä ovat olleet Minean vauva-ajan tärkeimmät ja hyödyllisimmät hankinnat? Milloin tapasit miehesi? Millaisia päivärutiineja sinulla on? Miten rutiinisi ovat muuttuneet lapsen myötä? Millaista ruokavaliota noudatat ja vaikuttiko sairastumisesi siihen? Millaisia ruokia syötte perheessänne arkisin? Parhaat sisustusvinkkisi?

  Olen uusi lukija, siksi paljon kysymyksiä 🙂 Odotan myös esikoistani jonka vuoksi vauvajutut kiinnostavat paljon! Tsemppiä sinulle hoitojen kanssa ja ihanaa viikonloppua! ♡

 • Johanna

  Missä päin Vantaalla asutte? Ihailen nimittäin aina sinun ulkoilukuvia täällä ja Instassa, vaikuttaa todella kivalta alueelta! Miten työtilanteesi nyt, kun sairastuit? Jos muistan oikein jatkoit äitiysloman jälkeen hoitovapaalla, mutta otit kylkeen osa-aikatyön, ettei tulot laskisi niin paljon? Mistä kaupoista tykkäät ostaa eniten vaatteitasi? Olen vuoden verran lukenut blogiasi ja tykkään eniten, kun kirjoitat niitä peruskuulumisia ja Mineaan liittyvistä asioista! 🙂 Sairaudestasi on ollut mielenkiintoista, pelottavaa ja surullista lukea, mutta samalla ihailen sinun positiivista taistelija-asennetta sairautta vastaan! Lähetän sinulle tsemppihalit jaksamiseen!! <3

Leave a Reply

Instagram

 • How was your day? I have a busy but nice Wednesday ♡ Next week I will show you our new mirrors 👀 Have a relaxing eve! .
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom #ikeasuomi #pura #maliacompany
 • What a week I just say! Luckily next one is easier👌🏻 Enjoy your Sunday eve ♡ .
.
.
.
.
Huhuh mikä viikko! Varmaan tapahtumarikkain tänä vuonna ja sen mukainen myös olokin🙄 Onneksi tuleva on iisimpi ja suunnataan reissuun pääsiäiseksi 💕 Nauttikaa illasta ♡
.
.
.
.
#bedroom #bedroominspo #bedroomdecor #domodesign #vmcarpet
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @familon_fi 💭 Minea sleeps better on her own room after she got a new mattress 💕
.
.
Minea siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan puoli vuotta sitten, mutta vasta uuden patjan myötä on nukkunut siellä kokonaisia öitä. On siis todellakin merkitystä millainen patja ja petivaatteet meillä on! Luomulaatuiseksi uudistuneet @familon_fi Hiphop Organic -sarjan korkealaatuiset vauvan ja lasten peitot ja tyynyt ovat ihanan pehmeitä sekä ympäristöystävällisiä ♡ Lue lisää patjan leikkaamisesta ja villieläimistä blogin puolella! .
.
.
.
.
#familon #hiphop #organic #luomulaatu #ympäristöystävällinen #sänky #lastenhuone #kidsroom #barneroom #kidzroom #kidz #girl #girlsroom #mylittlegirl
 • Just wanted to stop by and wish you all a relaxing weekend 🖤🌸 This week has been sooo stressful so TGIF 🙈 .
.
.
.
.
#diningtable #makuuhuone #bedroomdecor #bedroominspo #flowers ##shabbyyhomes #classyinteriors #classyinterior #whitehome #dreamhome #ikeasuomi #desenio #kodin1
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @arlasuomi 
When you eat well you feel so much better 💪🏻
.
.
Sairastuttuani en niin välittänyt mitä söin enkä liikkunut juurikaan. Nyt, kun elämä alkaa olemaan tasapainossa on aika taas keskittää voimat omaan hyvinvointiin. Ruokavalion puolella auttaa terveelliset herkut, kuten nämä ihanan kauraiset jogurtit 🍓🍑 Kaipaako kenenkään muun ruokavalio hieman remonttia?🙈
.
.
.
.
.
.
#arlasuomi #onthego #health #hyvinvointi #myhome #livingroom #livingroominspo
 • How was your Tuesday? ♡ I really like this new headboard @kodin_1 😍👌🏻 Because of the white microcement wall that old white headboard didin't fit anymore. What do you think?
.
Have a cozy evening 🖤
.
.
.
Miten siellä on tiistai sujunut? Tilasin meille uuden sängynpäädyn @kodin_1 , koska vanha oli valkonen nahkainen ja nyt, kun seinään tehtiin valkoinen mikrosementti niin yhdistelmä ei enään toiminut. Mitäs tykkäätte? .
.
Rentoa iltaa 🖤
.
.
*sängynpäädystä saatu alennusta .
.

#bedroom #bedroomdecor #bedroominspo #kodin1 #sängynpääty #headboard #interior #familon #whitehome #dreamhome #shabbyyhome

Follow Me!