DECOR Lifestyle Lifie

Nyt saa kysyä!

Kivaa perjantaita!

Mä ajattelin, että olis kiva tehdä sellainen postaus missä mä vastaisin teidän esittämiin kysymyksiin. Hauska idea, vai mitä? Aiheina voi siis olla ihan mitä vain maan ja taivaan väliltä! Kysymykset voi liittyä vaikka sisustukseen, sairauteeni, tyyliin tai vaikka Mineaan ja Janneen 🙂 Kuulisin mielelläni mitä te musta haluaisitte tietää ja näin myös oppisitte musta enemmän! Voisin vaikka odotella parisen viikkoa kysymyksiä ja sitten koota postaus tulleiden kysymysten pohjalta. Toivottavasti mieleenne tulee paljon kysyttävää!  Ja niitä kysymyksiä voitte kommentoida tämän tai minkä tahansa postauksen alle, facebookkiin tai vaikka instaan, otan kyllä kaikki talteen!

Osa on varmaan ehkä jo päässyt viikonlopun viettoon ja osa paiskii vielä töissä. Me ollaan lähdössä illaksi ystäviemme luokse kylään katsomaan heidän hoitokoiraa. Tarkoitus olisi mennä vielä kotiintullessa saunaan. Mineahan se olisi varmaan joka ilta menossa saunaan, jos saisi päättää 😀

Huomiselle ei oo tiedossa sen suurempia suunnitelmia, paitsi mun kynsihuolto iltapäivällä. Kynsissä kannattaa kuulemma pitää vähintäänkin kynsilakkaa, joka vähän suojaa sytostaattihoitojen aikana niiden haurastumista. Niimpä huomiselle on luvassa omaa aikaa kynsihuollon merkeissä.

Sunnuntaina ajateltiin käydä mummulassa ja viereisellä kotieläinpuistotilalla moikkaamassa eläimiä ♥ Minea on niiin innoissaan kaikista elämistä enkä ihmettele yhtään, jos siinä asiassa on äitiinsä tullut 😉

Onko teillä viikonlopun suunnitelmat jo selvillä?

Seuraavaksi kuulettekin sitten lisää neidin kuulumisia ♥

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!!

 

2 Comments
Previous Post
19.1.2018
Next Post
19.1.2018

2 Comments

 • Ottilia

  Millainen koulutustaustasi on ja millaisia töitä olet tehnyt? Millainen raskausaikasi oli? Mitkä ovat olleet Minean vauva-ajan tärkeimmät ja hyödyllisimmät hankinnat? Milloin tapasit miehesi? Millaisia päivärutiineja sinulla on? Miten rutiinisi ovat muuttuneet lapsen myötä? Millaista ruokavaliota noudatat ja vaikuttiko sairastumisesi siihen? Millaisia ruokia syötte perheessänne arkisin? Parhaat sisustusvinkkisi?

  Olen uusi lukija, siksi paljon kysymyksiä 🙂 Odotan myös esikoistani jonka vuoksi vauvajutut kiinnostavat paljon! Tsemppiä sinulle hoitojen kanssa ja ihanaa viikonloppua! ♡

 • Johanna

  Missä päin Vantaalla asutte? Ihailen nimittäin aina sinun ulkoilukuvia täällä ja Instassa, vaikuttaa todella kivalta alueelta! Miten työtilanteesi nyt, kun sairastuit? Jos muistan oikein jatkoit äitiysloman jälkeen hoitovapaalla, mutta otit kylkeen osa-aikatyön, ettei tulot laskisi niin paljon? Mistä kaupoista tykkäät ostaa eniten vaatteitasi? Olen vuoden verran lukenut blogiasi ja tykkään eniten, kun kirjoitat niitä peruskuulumisia ja Mineaan liittyvistä asioista! 🙂 Sairaudestasi on ollut mielenkiintoista, pelottavaa ja surullista lukea, mutta samalla ihailen sinun positiivista taistelija-asennetta sairautta vastaan! Lähetän sinulle tsemppihalit jaksamiseen!! <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Minea spends quality time with her grandparents and we are going to our friend's housewarming party 🍾🏠
What plans you have? .
.
.
.
.
.
#childrensroom #kidsroom #kidzroom
 • Is it really already Thursday?? Where did this week go 🙉 Have a lovely evening♡
.
.
Nuo pampaheinät on niin suloisia ♡ 
Ihanaa iltaa! .
.
.
.
.
.
#livingrooom #interior4you1 #interior
#homestyle #bedroom #interiordesign #interiorstyling #interior124 #interior4all #homeinterior #whiteinterior #inredning #interior_and_living #interior #interior4you #passioninterior #scandinavianinterior #like4like #nordiskhem
 • How was your Tuesday? We were visiting Minea's new day care place and seeing our friends ♡ 
Have a relaxing evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#dinnertable #interior4you1
 • Rainy day but who cares cause we have two lovely B-day parties today ♡ Do you have any plans for tonight? .
.
.
.
.
.
.
.
#guestroom #interior4you1 #interior #interior_and_living #interior4all #interior9508
 • ♡ R a i n y evening ♡ Huomenna koittaa odotettu Habitare, muita tulossa? 
Tulkaahan moikkaamaan 💛
.
.
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom
 • I have had some mistery tummy pain few weeks and of course I was scared that what if there is something bad.. I got results today and every tests are clear 🙏So this is my happy face ❤
#FUCKCANCER
.
.
.
.
.
.
.
.
Blogin puolella pian lisää aiheesta!
.
.
.
. 📷: @mk_maison

Follow Me!