DECOR Lifie

Pillows

Moni onkin jo ehtinyt kyselemään meidän uusimpien sohvatyynyjen perään, joten nyt esittelen ne nyt tarkemmin. Uutta sohvaa odotellessamme halusin uudistusta myös sohvatyynyjen osalta. Olin nähnyt muutamia kuvia pörröisistä tyynyistä, mutta en löytänyt sellaisia mistään. Niimpä päädyin jälleen kerran tutun Eurokankaan puoleen ja heiltä (tietysti!) löytyi just passelia tekoturkiskangasta. Valkoinen kangas on nimeltään Biancaneve ja samantyylisiä kankaita löytyi myös muissa väreissä. Ajattelin, että valkoinen väri sopii kivasti uuden sohvamme sävyyn.

 Kiitos Eurokankaan kätevän ompelupalvelun sain juuri sellaisia tyynynpäällisiä, joita olin etsinyt!

Mikäli siis et löydä etsimääsi valmiina tuotteena, kannattaa aina tarkistaa josko etsimääsi kangasta löytyy metritavarana 😉

Samalla Eurokankaan* reissullla bongasin myös nämä kauniit Preeria-tyynynpäälliset. Ne ovat valmis tyynynpäällisiä ja niitä on saatavana kahdessa eri ruskean värissä. Itse tykästyin keinonahan samettiseen pintaan ja siitä miltä tekstiili tuntuu koskettaessa. Nyt kaikki tyynyt käy sävyiltään yhteen ja antavat harmonisen tunnelman.

Nyt toivotan teille rentouttavaa viikonloppua ♥

*yhteistyössä

4 Comments
Previous Post
12.1.2018
Next Post
12.1.2018

4 Comments

 • Hanna H

  Voi että kun ihanat tyynyt! <3 ja niin kaunista muutenkin. Ihanat nuo liljat!

  • Marjut

   Kiitos <3 Tykkään kyllä kovasti tyynyistä 🙂 Liljat on ihan lemppareita!! Kivaa viikkoa <3

 • Katja

  Aivan super ihana blogi sulla ja niin super kauniita kuvia!♥ Klikkasin itseni lukijaksi! Huomasin tosin, ettei Bogloviniin ole päivittynyt postauksia toukokuun jälkeen? :/ Olisiko sitä saanut korjattua? Tykkäisin sitä kautta seurailla! 🙂

  • Marjut

   Kiitos ihana sulle <3 Hmm täytyypäs tutkia asiaa, oon nimittäin uudistanut blogin sivut ja ehkäpä jostain syystä sen takia ei ole päivittynyt Kiitos tutkin asiaa! Ihanaa viikkoa <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • This is the first time when I’m showing our guestroom 🖤 What do you think about it? .
.
.
.
.
.
.
 • It's Friday and ☀️ is gonna shine all weekend!! Have a wonderful weekend people 😎
.
.
.
.
.
.
.
.
 • En voi uskoa, että olen päässyt ehdolle Inspiration Blog Awardseissa Arjen Sankari -kategoriassa!! ISO kiitos kaikki te ihanat siellä ❤😘 En voi sanoiksi pukea tätä fiilistä enkä kylliksi kiittää teitä kaikista tsempeistänne ❤ Kategoriassa on yhteensä 14 ehdokasta, joten käy antamassa äänesi voittajalle! Linkki storiesissa! .
.
.

Thank you for voting me nominee Weekday Hero category for Inspiration Blog Awards ❤ Now you can vote the winner! Link in stories!
.
.
.
.
.
.
 • I've been so tired last days but today was little bit better 🌸 Now ready to sleep, good night 🌠
.
.
.
.
.
.
.
 • 🌹 Happy International Woman's Day to all you powerful, beautiful & lovely ladies 🌹 Here's to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them. .
.
.
. .
.
.
.
.
.
 • What a lovely weekend we had 💕 Hope you had too! Good night ☄
.
.
.
.
.
.
.

Follow Me!