DECOR Lifestyle Lifie

Plans for the weekend

Ihanaa perjantai-itaa teille sinne!

Täällä ollaan käyty nauttimassa lounasta ihastuttavan uuden ystävämme ja hänen vauvansa kanssa ♥ Käytiin myös ottamassa Minealle influenssarokote neuvolassa. Neiti oli tosi reipas pistettäessä, vaikka pieni itku tulikin. Alunperin ajatus oli ottaa rokote myös itelle, mutta pelkäsin sen nostavan kuumeen, joka voisi vaikuttaa ensi tiistain hoidon saamiseen. Niimpä meen ottamaan sen tiistaina hoidon jälkeen. Toivotaan ettei kummallekkaan meistä tule mitään sivuvaikutuksia rokotteesta.

Me odotetaan tosi kovasti huomista päivää meillä on nimittäin luvassa aika huikea viikonloppu! Kerroin teille aiemmin, että meitä odottaa jonain viikonloppuna hotellireissu ja se on juurikin huomenna, ihanaa ♥ Ei suunnataan kovinkaan kauas, mutta kuitenkin toiselle paikkakunnalle. Luvassa on sisäaktiviteetteja, veden loisketta, hyvää ruokaa ja hotellin pehmeät lakanat! Kuulostaa ihan täydelliseltä rentoutumiselta koko perheen kesken ♥ Voitte seurailla meidän viikonloppua instastoriesin kautta heti huomenna tai postauksen merkeissä myöhemmin 🙂 Läppäri pysytteleekin siis kiinni viikonlopun ajan ja aion keskittyä nauttimaan joka hetkestä! Niin ja sunnuntaina on tiedossa vielä leffatreffit ystäväni kanssa ♥  Luvassa on ihan täydellinen rentoutuminen ennen ensi viikon hoitoa eli ihan loistava ajoitus!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

No Comments
Previous Post
9.2.2018
Next Post
9.2.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Today we had Minea 's 2-years birthday party with Unicorn theme 🦄💖 What a lovely day & guests 😍 Now time to sleep♡ Have a lovely evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthday #birthdaygirl #Unicorn #party #babygirl #family
  • Kaupallisessa yhteistyössä @kauppakeskusjumbo kanssa + ARVONTA 100 € lahjakorttiin || Meidän perheen lemppari #kauppakeskusjumbo sijaitsee alle 10 minuutin päässä meistä ja siellä tulee käytyä viikoittain! Sieltä löytyy huikean laaja valikoima muotiliikkeitä saman katon alta 👗👢 Onko sulla omaa lemppari kauppakeskusta? Vieläkö syksyn hankintoja on tekemättä? Tägää alle sun shoppailukaveri ja oot mukana 100 euron Jumbon kauppakeskuslahjakortin arvonnassa (eri kavereilla voit osallistua useamman kerran ) ♡ ( Linkki kilpailun sääntöihin http://vlt.me/saannot ) Arvonta päättyy 24.10.18 #jumbonfashionweek .
.
.
.
.
.
.
#vila #veromoda #only # kaupallinenyhteistyö
  • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
  • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
  • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
  • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto

Follow Me!