DECOR Lifestyle Lifie

Plans for the weekend

Ihanaa perjantai-itaa teille sinne!

Täällä ollaan käyty nauttimassa lounasta ihastuttavan uuden ystävämme ja hänen vauvansa kanssa ♥ Käytiin myös ottamassa Minealle influenssarokote neuvolassa. Neiti oli tosi reipas pistettäessä, vaikka pieni itku tulikin. Alunperin ajatus oli ottaa rokote myös itelle, mutta pelkäsin sen nostavan kuumeen, joka voisi vaikuttaa ensi tiistain hoidon saamiseen. Niimpä meen ottamaan sen tiistaina hoidon jälkeen. Toivotaan ettei kummallekkaan meistä tule mitään sivuvaikutuksia rokotteesta.

Me odotetaan tosi kovasti huomista päivää meillä on nimittäin luvassa aika huikea viikonloppu! Kerroin teille aiemmin, että meitä odottaa jonain viikonloppuna hotellireissu ja se on juurikin huomenna, ihanaa ♥ Ei suunnataan kovinkaan kauas, mutta kuitenkin toiselle paikkakunnalle. Luvassa on sisäaktiviteetteja, veden loisketta, hyvää ruokaa ja hotellin pehmeät lakanat! Kuulostaa ihan täydelliseltä rentoutumiselta koko perheen kesken ♥ Voitte seurailla meidän viikonloppua instastoriesin kautta heti huomenna tai postauksen merkeissä myöhemmin 🙂 Läppäri pysytteleekin siis kiinni viikonlopun ajan ja aion keskittyä nauttimaan joka hetkestä! Niin ja sunnuntaina on tiedossa vielä leffatreffit ystäväni kanssa ♥  Luvassa on ihan täydellinen rentoutuminen ennen ensi viikon hoitoa eli ihan loistava ajoitus!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

No Comments
Previous Post
9.2.2018
Next Post
9.2.2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • Such a lovely start of this week ♡ What do you like our new lamp from @beandliv ? 
Good night ♡
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beliv #kitchen
  • This new Hattara carpet @vmcarpet feels literally like walking on candy floss 🍭Old carpet was too small for this sofa so now this size 200×300cm is perfect! I love it, do you? ♡
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#vmcarpet #carpet #hattara #livingroom #interior #interior4you1 #interiorstyling #nordiskhem #
  • I had such a good news!! My tumor was only precursor cancer so next I have radioation therapy and then this fight is over 🖤💪
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#cancer #breastcancer #bald
  • Good night world 🖤

I'm so in love with those pions! .
.
.
.
.
.
. .
  • Some cake for an evening snack 🍰 This Mother's day cake is soooo delicious ♡
Good night people ♡ .
.
.
.
.
.
.
  • Thankful and proud, those two words tells me what is to be Mom ❤ The word love has new meaning because of Minea. That little girl is everything to me and she loves me back sincerely no matter what do I look like. ♡Happy Mother's Day to all Moms ♡ Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille ja etenkin omalle Äidilleni @sinikkakamunen ❤ .
.
.
.
.
.
#FUCKCANCER #motherlife #motheranddaughter #mothersday #cancer

Follow Me!