DECOR Lifestyle Lifie

Plans for the weekend

Ihanaa perjantai-itaa teille sinne!

Täällä ollaan käyty nauttimassa lounasta ihastuttavan uuden ystävämme ja hänen vauvansa kanssa ♥ Käytiin myös ottamassa Minealle influenssarokote neuvolassa. Neiti oli tosi reipas pistettäessä, vaikka pieni itku tulikin. Alunperin ajatus oli ottaa rokote myös itelle, mutta pelkäsin sen nostavan kuumeen, joka voisi vaikuttaa ensi tiistain hoidon saamiseen. Niimpä meen ottamaan sen tiistaina hoidon jälkeen. Toivotaan ettei kummallekkaan meistä tule mitään sivuvaikutuksia rokotteesta.

Me odotetaan tosi kovasti huomista päivää meillä on nimittäin luvassa aika huikea viikonloppu! Kerroin teille aiemmin, että meitä odottaa jonain viikonloppuna hotellireissu ja se on juurikin huomenna, ihanaa ♥ Ei suunnataan kovinkaan kauas, mutta kuitenkin toiselle paikkakunnalle. Luvassa on sisäaktiviteetteja, veden loisketta, hyvää ruokaa ja hotellin pehmeät lakanat! Kuulostaa ihan täydelliseltä rentoutumiselta koko perheen kesken ♥ Voitte seurailla meidän viikonloppua instastoriesin kautta heti huomenna tai postauksen merkeissä myöhemmin 🙂 Läppäri pysytteleekin siis kiinni viikonlopun ajan ja aion keskittyä nauttimaan joka hetkestä! Niin ja sunnuntaina on tiedossa vielä leffatreffit ystäväni kanssa ♥  Luvassa on ihan täydellinen rentoutuminen ennen ensi viikon hoitoa eli ihan loistava ajoitus!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

No Comments
Previous Post
9.2.2018
Next Post
9.2.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • This weekend is full of love, happiness and lovely people ❤ Have a amazing wknd! .
.
.
.
.
.
.
.
  • You have been my best friend for over 5 years ❤ You make me laugh, you always take care of me and support me. You still look at me the same way like when we first met. Even I look different now, without hair. I couldn't be more happier and felt more loved than with you dear ❤ Thank you for being the love of my life. Happy Valentine's Day my Valentine 😘. .
.
.
.
.
.
.
Thank you @65m2_ for these lovely pics 😘
  • 💕 Happy Valentine's Day everyone 💕

Ystävänpäivän kunniaksi pääsen yhteistyössä @beandliv kanssa arpomaan yhdelle teistä tämän kauniin Petals hedelmäkulhon 💗🌹 Osallistumisohjeet: 
1. Seuraa mua sekä @beandliv 
2. Tägää kuvaan kaksi kaveria (voit osallistua useamman kerran eri kavereilla) 
3. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 18.2.18 klo 21.00 asti
4. Voittaja saa valita korin haluamasaan värissä ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. 
Onnea matkaan 😘 
Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
.
.
.
.
.
  • What a lovely day 💗 Hope your week started well! Good night 🌠 .
.
.
.
.
.
.
  • 🍥 Ihanaa laskiaissunnuntaita 🍥 Have a lovely Sunday evening! .
.
.
.
.
.
.
  • 🌸 Happy Saturday 🌸 Our mini vacation starts now 💗
.
.
.
.
.
.

Follow Me!