DECOR Lifestyle Lifie

Plans for the weekend

Ihanaa perjantai-itaa teille sinne!

Täällä ollaan käyty nauttimassa lounasta ihastuttavan uuden ystävämme ja hänen vauvansa kanssa ♥ Käytiin myös ottamassa Minealle influenssarokote neuvolassa. Neiti oli tosi reipas pistettäessä, vaikka pieni itku tulikin. Alunperin ajatus oli ottaa rokote myös itelle, mutta pelkäsin sen nostavan kuumeen, joka voisi vaikuttaa ensi tiistain hoidon saamiseen. Niimpä meen ottamaan sen tiistaina hoidon jälkeen. Toivotaan ettei kummallekkaan meistä tule mitään sivuvaikutuksia rokotteesta.

Me odotetaan tosi kovasti huomista päivää meillä on nimittäin luvassa aika huikea viikonloppu! Kerroin teille aiemmin, että meitä odottaa jonain viikonloppuna hotellireissu ja se on juurikin huomenna, ihanaa ♥ Ei suunnataan kovinkaan kauas, mutta kuitenkin toiselle paikkakunnalle. Luvassa on sisäaktiviteetteja, veden loisketta, hyvää ruokaa ja hotellin pehmeät lakanat! Kuulostaa ihan täydelliseltä rentoutumiselta koko perheen kesken ♥ Voitte seurailla meidän viikonloppua instastoriesin kautta heti huomenna tai postauksen merkeissä myöhemmin 🙂 Läppäri pysytteleekin siis kiinni viikonlopun ajan ja aion keskittyä nauttimaan joka hetkestä! Niin ja sunnuntaina on tiedossa vielä leffatreffit ystäväni kanssa ♥  Luvassa on ihan täydellinen rentoutuminen ennen ensi viikon hoitoa eli ihan loistava ajoitus!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

No Comments
Previous Post
9.2.2018
Next Post
9.2.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • What are your favourite tv-series? Mine are Grey's Anatomy, Chicago Med & This is us 🖤 Today we have 🎬 night ♡ .
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
#livingrooom #whitehome #whiteinterior #lennol #living247
  • Today was s u p e r and I can't wait what happens next 💯 How was your Tuesday? .
.
.
Have a cozy evening ♡ .
.
.
.
#interior4you1 #interior_and_living #vmcarpet #jotex #beliv
  • My happy Sunday face ☃️ Mietin teinien keskuudessa olevaa villitystä siitä, että kuljetaan nilkat paljaina lyhyessä takissa keskellä talvea 😳 Itsehän oon tullut iän myötä niin mukavuudenhaluiseksi, että vuoraudun kerroksittain ettei vaan tule kylmä ❄❄ Onko muita mukavuudenhaluisia? .
.
.
.
.
.
#ootd #nordicswanliving #didriksons #pura #chiquelle .
.
.
.
📷: @65m2_ edit: me
  • Finally Friday ♡ I'm gonna meet my friend who I haven't seen for a while and we will have date night tomorrow ♡ What plans do you have? .
.
.
.
.
.
.
.
#ellos #livingrooom #jotex
  • Soon it's gonna be work mood 💯 Now it looks that I go back to work on next month! One more doctor appointment on Thurdsay. 
Have a relaxing evening ♡
.
.
.
.
#homeoffice #interior #nordicswanliving #desenio #beliv
  • " Where is my little brother? " asked Minea last week. I got tears on my eyes and I took her in my arms♡ I answered to her that hopefully some day you will have a little sister or brother but first mom needs to heal. 
#FUCKCANCER

Follow Me!