DECOR Lifestyle Lifie

Reissun kuulumiset & uusi VITTSJÖ hylly

Heippahei ja kivaa viikkoa!

Teistä taitaa osa viettää hiihtolomaa siellä, vai mitä? Ihanan talvisista ilmoista ollaankin saatu nauttia koko viikonlopun ajan ja ilmeisesti koko viikolle on luvattu upeita kelejä. Me palattiin eilen illalla reissusta kotiin ja tänään vasta avasin koneen, joten tulipahan levähdettyä kunnolla. Meillä oli kerrassaan ihanat kolme päivää pohjoisessa ja nautittiin joka hetkestä! Etenkin Minea oli aivan innoissaan kaikista ihmisistä ja varsinkin lapsista ♥ Jannen serkun lapsista tuli hetkessä neidin parhaita kavereita ja itkun kanssa piti eilen kotiin lähteä. Ristiäisissä oli kaunis tunnelma ja kummilapsemme on mitä suloisin pienokainen ♥ Levähtelin aina, kun siltä tuntui ja se oli todella hyvä päätös, vaikka reissun päällä oltiinkin. Viimeisimmän tiputuksen jälkeen oon ollut eniten väsynyt tähän mennessä ja nyt vasta alkaa helpottamaan. Perjantaina herättiin klo.5.45 ja siitä huolimatta, että nukuin automatkan Oulusta Kemiin olisin ollut valmis yöunille kolmelta päivällä. Se päivä tuntuikin kahdelta vuorokaudelta, vaikka hipsin samaan aikaan neidin kanssa illalla nukkumaan. Matka meni kaiken kaikkiaan tosi hyvin, vaikka muutamia ystäviä ei sairastumisen vuoksi päästykkään näkemään. Ensi kerralla sitten!

Mutta siirrytäänpäs sitten meidän olohuoneeseen ja sinne muuttaneeseen huonekaluun. Olin jo tovin miettinyt takan siirtämistä pois ja nyt se on tehty. Halusin tilalle jotain kevyttä ja simppeliä, joka sointuisi olohuone-keittiön muihin huonekaluihin yhteneväisesti. Ystäväni vinkkasikin mulla just sopivalla hetkellä tästä Ikean VITTSJÖ hyllystä ja sehän meille haettiinkin! Hylly on just passelin keveä ja ilmava tähän tilaan luoden raikkaamman vaikutelman takkaan verrattuna. Olin todella yllättynyt hyllyn hinnasta, joka on siis alle 50 euroa! Ihan loistava hankinta ja hyllyä voi käyttää niin monessa tilassa tarpeen mukaan. Hyllyssä jatkuu sama tyyli kuin sohvapöydässä, joten mielestäni ihan nappi valinta! Hyllyä saa muuten myös mustana ja tuotesarjassa on muitakin kivoja tuotteita. Haaveilen sarjan tietokonepöydästä myös!

Tässä vielä ennen kuva takan ollessa olohuoneessa

Mitäs tykkäätte muutoksesta?

Niin ja se takka muutti nyt vierashuoneeseen, jos sitä mietitte. ) Ehkä vielä joku päivä pääsette senkin huoneen näkemään 😉

Kivaa maanantai-iltaa!

9 Comments
Previous Post
19.2.2018
Next Post
19.2.2018

9 Comments

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Ihana raikas muutos:) ja en voinut uskoa silmiäni kun näin tämän hyllyn teillä sillä olen miettinyt ihan samaa meille jo melkein vuoden ajan???? meidän takka joka on siis sama kuin teillä, hajosi syksyllä ja haluaisin sen tilalle juurikin tämän hyllyn ???? Myös se sivutaso samasta sarjasta on harkinnassa???? Ihana kuulla että sun väsymys on helpottanut. Mulla on kans pahasti väsymystä joka päivä. Ehkä se jonain päivänä helpottaa✨

  • Marjut

   Kiitos <3 Ei oo totta, meillä menee kyllä maku niin yks yhteen, kuten ollaan monta kertaa se yhdessä todettu 😉 Kurjaa, että teidän takka on mennyt rikki ;( Voisiko sitä kuitenkin vielä korjauttaa? Kaunishan se on enkä itse raaskinut sitä kyllä myydä.
   Väsymys on tältä erää onneksi tiessään! Toivon todella, että sielläkin alkaa pian helpottamaan <3

 • Minna

  Takka oli kaunis tuossa, mutta todellakin tuo hyllykkö tekee kevyemmän tunnelman. Tuommonen pienikin vaihtelu sisustusessa piristää kummasti, eikö totta? Täytyykin käydä Ikean sivuilla tsekkaamassa uutuudet…
  Minna

  • Marjut

   Oon ihan samaa mieltä kanssasi! Takka sopii kuitenkin paremmin syksyyn ja talveen, joten vaihtelu piristää vuoden mittaan 🙂 Kannattaa kurkkailla tosiaan välillä Ikean sivuja ja käydä mahdollisuuksien mukaan, koskaan ei tiedä mitä löytää 😉 Ihanaa tiistaita!

 • Ansku

  Takka oli kaunis, mutta näin kevättä kohti mentäessä hylly on tosiaan kevyt ja kiva kun voi muutella tavaroita siinä jos vaihtelua haluaa. Kiitos ihanasta blogistasi, kotisi on kaunis ja olet mahtavan positiivinen persoona! Aina tulee hyvä olo lukiessa blogiasi, koska löydät asoista jotakin positiivista sairauden keskellä. Osaisimmepa kaikki asennoitua yhtä luonnollisesti ja luottavaisesti vaikeuksiin. Tsemppiä ja hyvää kevättalvea sinulle ja perheellesi!

  • Marjut

   Oon todellakin samaa mieltä, että etenkin näin kesää kohti mentäessä hylly on paljon parempi ratkaisu! Takka sopii paremmin syksyyn ja talveen jolloin sitä tulikin käytettyä enemmän. Ja ainahan voi vaihdella, kuten kirjoititkin 🙂
   Kiitos sanoistasi ne merkitsevät mulle paljon <3 Tottakai välillä tulee synkkiä ajatuksia, mutta pyrin kääntämään kaiken positiiviseksi. Kiitos, kun olet mukana matkassani ja aurinkoista kevättä <3

 • Rebecca

  Oujee ???? Hauska, että mun vinkki kelpasi ???? Tykkään ????

  • Marjut

   Todellakin tyykkään myös 😉 Satuit hyvään hetkeen heittämään idean ilmoille! Kiitos vielä <3

 • KUVAT ENNEN JA JÄLKEEN: TAKAN TILALLE AVOHYLLY

  […] avohylly on ilmavan ja modernin näköinen. Samanlaisen muutoksen toteutti omassa olohuoneessaan Loving White Style bloggaaja! […]

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!