Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Hoitokerta & Blogiehdokkuus

Eilen oli siis vuorossa jälleen sytostaattihoito ja siirryttiin kokeilemaan uutta ac-hoitoa. Uuden lääkkeen annosta on selvitty kunnialla ainakin tähän asti, jippii! Mua pelotti kovasti vaikuttaako ac-hoito heti tiputettaessa, mutta sen ihmeempiä oloja ei onneksi tullut. Mitä nyt ihan vähän suuhun tuli ällöttävä maku ja mahassa oli hetkellinen tunne. Nyt on kyllä ollut väsymystä, jota aiheuttaa myös pahoinvointilääke, joka piti ottaa ennen tiputusta. Nukuin eilen kahteen otteeseen kolmisen tuntia päikkäreitä ja yöunille menin Minean kanssa kasin jälkeen. Ollu jotenkin ällöttävä olo eikä oo tehy mieli laittaa suuhun oikein mitään. Eilen viiden aikaan sain syötyä vain pari lusikallista ruokaa sekä vähän mustikkakeittoa (toki sitä ennen olin saanut onneksi syötyä). Tiedän tottakai, että on tärkeää saada syötyä edes jotain. IIllalla söin vielä mandariinia ja viiliä ja nyt aamulla leipää sekä viiliä. Väsymys on kyllä aikamoista ja nämä kuumat aallot on kaikkee muuta kuin kivoja. Onneksi sain nukuttua kuitenkin kellonympäryksen verran. Toivotaan, että näillä pärjätään eikä olo mene pahemmaksi!

Kevät tuo tullessaan joka vuotisen Inspiration Blog Awards -gaalan jossa palkitaan jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat ja muut somevaikuttajat! Mainitessani Awardseista Jannelle ja ystävilleni he olivat ehdottomasti sitä mieltä, että minun tulisi vinkata äänestys mahdollisuudesta myös teille 🙂

Mikäli siis koet blogini ansainneen paikkansa jossain 10 kategoriasta, voit antaa äänesi tämän linkin kautta; http://www.inspirationblogawards.com/ehdota-suosikkiasi/  Äänestyksessä pyydetään blogini URL- osoite, joka on https://lovingwhitestyle.fi/  

Ääniä on mahdollisuus antaa 9.3. mennessä, joten vielä on pari päivää aikaa toimia!

Voittajat julkistetaan 14.4. järjestettävässä Inspiration Blog Awards -gaalaassa. Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan 3 kpl kahden hengen lippupaketteja, joten joku teistä saattaa päästä mukaan tuohon upeaan iltaan!

ISO kiitos jo etukäteen äänestäsi sekä teille kaikille jättämistänne kommenteista viimeisimpiin postauksiin ♥

Aurinkoista keskiviikkoa ♥

 

 

13 Comments
Previous Post
7.3.2018
Next Post
7.3.2018

13 Comments

 • Saikku

  Marjut, olen vasta hetken seurannut blogiasi. Mutta oon onnellinen, että löysin sen! Teillä onniin kaunis koti. Ja blogissasi on upeita kuvia. =) Marjut, kerrot niin avoimen rehellisesti sairaudestasi. Se koskettaa.. <3 Rukoilen puolestasi ja toivon sydämestäni kaikkea hyvää Sinulle ja koko perheellesi <3

  • Marjut

   Voi miten kauniisti sanottu, kiitos <3 Ihana, että olet löytänyt blogiini, tervetuloa <3 Tämä on mun elämään nyt, joten siitä kirjoitan ja toivon samalla voivani auttaa ja tsempata muita samassa tilanteessa olevia. Ihanaa kevättä sinulle 🙂

 • Pirjo

  Toivon sydämestäni että lääke tehoaa ja olosi helpottuu päivä päivältä.❤ Eilen oli 1. hoitokertani ja näin sinut vilaukselta. Ehkä seuraavalla kerralla tulrn vaihtamasn vaikka oari sanaa kanssasi jos satumme samaan aikaan. Hiuksesi olivat ihanat. ❤

  • Marjut

   Oli ihana tavata sinut <3

 • Chandelierhome

  Toivottavasti uusi lääke tosiaan tehoaa! Aurinkoisia päiviä ja onnea ehdokkuudesta ❤ käyn tietenkin äänestämässä!

  • Marjut

   Ihana sinä, kiitos <3

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Ehdottomasti käyn kyllä äänestämässä sinua ????

  • Marjut

   Kiitos ihanainen <3

 • Laura

  Peukut pystyyn että uusi lääke tehoaa ja olo ei mee huonommaksi ???? ja todellakin käyn äänestämässä sun aitoa ja elämänmakuista blogia!

  Ps. upeet kuvat ja ihana toi pipo!

  • Marjut

   Voi kiitos sinulle <3 Toi pipo on kyllä ihana! Kivaa kevättä 🙂

 • Vanamolinnea

  Osuin sattumalta blogiisi. Kauniita, silmiä hiveleviä sisustuskuvia ja erittäin rohkeasti ja avoimesti kirjoitat syövästäsi ja itsestäsi. Ja jotenkin todella hienoa, että jaksat hymyillä kuvissa, vaikka sinulla on rankkaa. Tykästyin blogiisi kovasti, tämä on jotenkin lohdullinen ja toivoa antava blogi, erilainen. Postaukset kaljusta ja peruukista, tärkeitä ja todella fiksusti kirjoitettuja ja kuvattuja. Olet niissä kaljuissa kuvissa todella vahvan ja voimakkaan näköinen. Enkä ole ikinä nähnyt noin luonnollisen näköistä peruukkia, sitä ei todellakaan kuvista olisi uskonut peruukiksi. Kiitos, että kirjoitat näin avoimesti tärkeistä asioista ja samalla jaat sellaista tietoa, jota muuten ei mistään löydä.
  Hyvää kevään odotusta, voimaa ja jaksamista hoitoihin ja elämään, toivottavasti hoidot tehoavat.

  • Marjut

   Tämä kommenttisi sai kyyneleet silmiini, kiitos <3 Tervetuloa mukaan, ihanaa, että löysit blogiini! Olen kirjoittanut elämästäni tähänkin asti, joten miksi olisin alkanut sairastumista piilottelemaan? Se ei ollut missään vaiheessa edes vaihtoehtona. Toivon avoimuudellani auttavani ja tsemppaavani muita samassa tilanteessa olevia, vaikka tottakai välillä onkin rankempia aikoja. Sairastuminen ei ole kenenkään oma valinta, joten miksi sitä pitäisi hävetä ja peitellä? Kiitos, kun olet mukana matkassani ja tukijoukoissani <3 Aurinkoista kevättä 🙂

 • Petra

  Ihana blogi, ansaitsee kyllä ääniä!???? Toivotan sinulle nopeaa paranemista.
  Olen lukenut tekstejä, joissa syöpää sairastavat ovat saaneet helpotusta jättämällä viljat ja sokerit pois. Jotkut ammattilaiset myös sanovat sokerin olevan syövän ravinnetta. Kukin silti uskoo mihin haluaa. Olet ihanan positiivinen ja rohkea, uskon sen auttavan sinua paljon!????

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!