Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Hoitokerta & Blogiehdokkuus

Eilen oli siis vuorossa jälleen sytostaattihoito ja siirryttiin kokeilemaan uutta ac-hoitoa. Uuden lääkkeen annosta on selvitty kunnialla ainakin tähän asti, jippii! Mua pelotti kovasti vaikuttaako ac-hoito heti tiputettaessa, mutta sen ihmeempiä oloja ei onneksi tullut. Mitä nyt ihan vähän suuhun tuli ällöttävä maku ja mahassa oli hetkellinen tunne. Nyt on kyllä ollut väsymystä, jota aiheuttaa myös pahoinvointilääke, joka piti ottaa ennen tiputusta. Nukuin eilen kahteen otteeseen kolmisen tuntia päikkäreitä ja yöunille menin Minean kanssa kasin jälkeen. Ollu jotenkin ällöttävä olo eikä oo tehy mieli laittaa suuhun oikein mitään. Eilen viiden aikaan sain syötyä vain pari lusikallista ruokaa sekä vähän mustikkakeittoa (toki sitä ennen olin saanut onneksi syötyä). Tiedän tottakai, että on tärkeää saada syötyä edes jotain. IIllalla söin vielä mandariinia ja viiliä ja nyt aamulla leipää sekä viiliä. Väsymys on kyllä aikamoista ja nämä kuumat aallot on kaikkee muuta kuin kivoja. Onneksi sain nukuttua kuitenkin kellonympäryksen verran. Toivotaan, että näillä pärjätään eikä olo mene pahemmaksi!

Kevät tuo tullessaan joka vuotisen Inspiration Blog Awards -gaalan jossa palkitaan jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat ja muut somevaikuttajat! Mainitessani Awardseista Jannelle ja ystävilleni he olivat ehdottomasti sitä mieltä, että minun tulisi vinkata äänestys mahdollisuudesta myös teille 🙂

Mikäli siis koet blogini ansainneen paikkansa jossain 10 kategoriasta, voit antaa äänesi tämän linkin kautta; http://www.inspirationblogawards.com/ehdota-suosikkiasi/  Äänestyksessä pyydetään blogini URL- osoite, joka on https://lovingwhitestyle.fi/  

Ääniä on mahdollisuus antaa 9.3. mennessä, joten vielä on pari päivää aikaa toimia!

Voittajat julkistetaan 14.4. järjestettävässä Inspiration Blog Awards -gaalaassa. Kaikkien äänensä antaneiden kesken arvotaan 3 kpl kahden hengen lippupaketteja, joten joku teistä saattaa päästä mukaan tuohon upeaan iltaan!

ISO kiitos jo etukäteen äänestäsi sekä teille kaikille jättämistänne kommenteista viimeisimpiin postauksiin ♥

Aurinkoista keskiviikkoa ♥

 

 

7 Comments
Previous Post
7.3.2018
Next Post
7.3.2018

7 Comments

 • Saikku

  Marjut, olen vasta hetken seurannut blogiasi. Mutta oon onnellinen, että löysin sen! Teillä onniin kaunis koti. Ja blogissasi on upeita kuvia. =) Marjut, kerrot niin avoimen rehellisesti sairaudestasi. Se koskettaa.. <3 Rukoilen puolestasi ja toivon sydämestäni kaikkea hyvää Sinulle ja koko perheellesi <3

 • Pirjo

  Toivon sydämestäni että lääke tehoaa ja olosi helpottuu päivä päivältä.❤ Eilen oli 1. hoitokertani ja näin sinut vilaukselta. Ehkä seuraavalla kerralla tulrn vaihtamasn vaikka oari sanaa kanssasi jos satumme samaan aikaan. Hiuksesi olivat ihanat. ❤

 • Chandelierhome

  Toivottavasti uusi lääke tosiaan tehoaa! Aurinkoisia päiviä ja onnea ehdokkuudesta ❤ käyn tietenkin äänestämässä!

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Ehdottomasti käyn kyllä äänestämässä sinua 💛

 • Laura

  Peukut pystyyn että uusi lääke tehoaa ja olo ei mee huonommaksi 💜 ja todellakin käyn äänestämässä sun aitoa ja elämänmakuista blogia!

  Ps. upeet kuvat ja ihana toi pipo!

 • Vanamolinnea

  Osuin sattumalta blogiisi. Kauniita, silmiä hiveleviä sisustuskuvia ja erittäin rohkeasti ja avoimesti kirjoitat syövästäsi ja itsestäsi. Ja jotenkin todella hienoa, että jaksat hymyillä kuvissa, vaikka sinulla on rankkaa. Tykästyin blogiisi kovasti, tämä on jotenkin lohdullinen ja toivoa antava blogi, erilainen. Postaukset kaljusta ja peruukista, tärkeitä ja todella fiksusti kirjoitettuja ja kuvattuja. Olet niissä kaljuissa kuvissa todella vahvan ja voimakkaan näköinen. Enkä ole ikinä nähnyt noin luonnollisen näköistä peruukkia, sitä ei todellakaan kuvista olisi uskonut peruukiksi. Kiitos, että kirjoitat näin avoimesti tärkeistä asioista ja samalla jaat sellaista tietoa, jota muuten ei mistään löydä.
  Hyvää kevään odotusta, voimaa ja jaksamista hoitoihin ja elämään, toivottavasti hoidot tehoavat.

 • Petra

  Ihana blogi, ansaitsee kyllä ääniä!😊 Toivotan sinulle nopeaa paranemista.
  Olen lukenut tekstejä, joissa syöpää sairastavat ovat saaneet helpotusta jättämällä viljat ja sokerit pois. Jotkut ammattilaiset myös sanovat sokerin olevan syövän ravinnetta. Kukin silti uskoo mihin haluaa. Olet ihanan positiivinen ja rohkea, uskon sen auttavan sinua paljon!😙

Leave a Reply

Instagram

 • This is the first time when I’m showing our guestroom 🖤 What do you think about it? .
.
.
.
.
.
.
 • It's Friday and ☀️ is gonna shine all weekend!! Have a wonderful weekend people 😎
.
.
.
.
.
.
.
.
 • En voi uskoa, että olen päässyt ehdolle Inspiration Blog Awardseissa Arjen Sankari -kategoriassa!! ISO kiitos kaikki te ihanat siellä ❤😘 En voi sanoiksi pukea tätä fiilistä enkä kylliksi kiittää teitä kaikista tsempeistänne ❤ Kategoriassa on yhteensä 14 ehdokasta, joten käy antamassa äänesi voittajalle! Linkki storiesissa! .
.
.

Thank you for voting me nominee Weekday Hero category for Inspiration Blog Awards ❤ Now you can vote the winner! Link in stories!
.
.
.
.
.
.
 • I've been so tired last days but today was little bit better 🌸 Now ready to sleep, good night 🌠
.
.
.
.
.
.
.
 • 🌹 Happy International Woman's Day to all you powerful, beautiful & lovely ladies 🌹 Here's to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them. .
.
.
. .
.
.
.
.
.
 • What a lovely weekend we had 💕 Hope you had too! Good night ☄
.
.
.
.
.
.
.

Follow Me!