DECOR Lifestyle Lifie

Kevättä makuuhuoneeseen

Aiemmin olikin jo puhetta siitä, miten kevät tuo tullessaan fiilikset kodin uudistamisesta ja raikastamisesta.  Ja kyllähän sitä päivien valoisuuden myötä kovasti odotteleekin niitä kauniita kesäisiä päiviä. Tässä on tullut vietettyä etenkin viimeisen kuukauden ajan tavallista enemmän sängyssä ja makuuhuoneessa aikaa. Niimpä makuuhuoneen pienimuotoinen raikastaminen oli just passeli tähän hetkeen. Pääsin nimittäin yhteistyössä Lennolin kanssa toteuttamaan meille keväisen raikkaan makuuhuoneen. Makuuhuone alkoi tuntumaan jo kaiken makaamisen jälkeen tunkkaiselta ja raskaalta, vaikka kuinka olisi tuulettanut ja siivonnut.

Mitäs me sitten tarvitaan makuuhuoneen keväiseen petaukseen?

♥ uudet petivaatteet

♥ tuplapeitto

♥ tuoreita kukkia

♥ ja tietenkin siivousta

Olin ihastellut tätä Kaisi Koivumäen suunnittelemaa Milja– sarjaa jo aiemmin ja niimpä petivaatteiden valinta niiden suhteen oli helppo. Miljan pitsinomainen kuvio on kauniin herkkä. Pastellinen roosan sävy on omiaan juurikin meidän makuuhuoneeseen. Miljaa on valittavana myös raikkaan vaaleansinisenä, mikäli on enemmän mieltynyt siniseen värimaailmaan. Muhkean tuplapeiton avulla petauksesta saa runsaan ja ylellisen näköisen. Toki sama onnistuu myös kahdella erillisellä peitolla, mutta helpompi yhdellä isolla peitolla. Lennolilta löytyy petivaatteiden lisäksi kattava valikoima peitteitä ja tyynyjä. Meillä on muhkea Unette Luxus tuplapeitto ja jatkossa ajattelin käyttää sitä päiväpeiton tilalla sellaisenaan. Tuplapeitolla saa petaukseen hotellimaisuutta ja kerroksellisuutta, joka puolestaan antaa ylellisen vaikutelman.

Tyynyjä pitää petauksessa olla reilusti ja tällä kertaa kolmessa eri koossa. Isoimmat tyynyt taakse ja niihin on myös saatavilla 60*80cm kokoiset Milja-sarjan tyynynpäälliset. Seuraavaksi kaksi tavallista tyynyä ja vielä lisäksi kolme pienempää koristetyynyä. Tyynyjä voi asetella päällekkäin tai rennosti toisiin nojaamaan.

Täytyy todeta että tuon pussilakanan materiaali on todella ihanan pehmeän tuntoinen! Samaan aikaan materiaali on hengittävä ja sopivan viileä ihoa vasten. Janne mainitsi samasta asiasta myös ensi kertaa kokeillessaan peittoa 🙂 Tärkeää on, että myös muut sängyssä nukkuvat viihtyvät siellä eikä sänky vain näytä hyvältä 😉

Moni saattaa ajatella ettei kukat kuulu makuuhuoneeseen, mutta kyllähän etenkin tuoreet kukat tuo tilaan kuin tilaan raikkautta. Kaiken perusta on tietysti siivous ja petivaatteiden säännöllinen tuuletus, jolloin ne pysyvät hyvänä ja raikkaina pitkään.

Mitäs sanotte meidän keväisestä makuuhuoneesta, aika herkullinen vai mitä?

Nyt teilläkin on mahdollisuus hankkia ihanan keväinen fiilis

Käytä koodia BIGISBEAUTIFUL niin saat Lennolin verkkokaupassa koko ostoksesta -20% alennusta!

Alekoodi voimassa 15.4.2018 asti.

1 Comment
Previous Post
29.3.2018
Next Post
29.3.2018

1 Comment

  • Ansku

    Ihana petaus, todella kaunis kuosi tuo Milja. Laadukas puuvilla on kyllä tosi tärkeä petivaatteissa. Pitääpä käydä tuolla Lennolin verkkokaupassa tutkimassa tarjontaa. Mukavaa viikkoa ja hyvää vointia sinulle!

Leave a Reply

Artikkelit