Lifestyle Lifie rintasyöpä

Palmusunnuntai + kuulumisia

Ompahan jälleen aikamoinen viikko takana, ei voi muuta sanoa. Olo on ollut onneksi hieman parempi kuin ekan ac-hoidon jälkeen, jotenkin koko lääkkeen kirjoittaminenkin saa palan tunteen kurkkuun, yök! Onneksi mulla on tässä vieressä kipollinen jätskiä 😉 Mä niin odotan, että mun olo palautuu pian ”normaaliksi” eikä näitä hoitojen sivuoireita tarvi enään  i k i n ä kokea uudestaan. Kaikki yhtäkkiset ja voimaa vaativat liikkeet on tuntunut todella raskailta, mutta vähän oon koittanut ulkonakin jaksaa käydä. Ihanaa miten päivä onkaan pidentynyt ja valoa riittää aina ilta seitsemäänkin saakka ♥

Palmusunnuntai meni meillä kotona ja ikkunassa odoteltiin neidin kanssa pieniä virpojia saapuvaksi, hän oli heistä niin innoissaan ♥  Aikamoinen kimppu me saatiinkiin kauniisti koristeltuja oksia ja niin kiva mieli! Pohjanmaalla muuten virpojia sanotaan trulleiksi ja se saa täällä päin aikaan ihmetystä! Sanotaanko teillä trulleiksi vai virpojiksi? Rakastan näprätä kaikkea, joten odotan kovasti aikaa, kun saadaan tehdä virpomisoksia meidän neidille ♥

Ollaan pyydetty mun pikkusiskopuoli Ninni meille pääsiäiseksi kyläilemään ja kovasti häntä jo odotellaan ♥ Ninni onkin useampana pääsiäisenä meillä ollut ja tälläkin kertaa on luvassa pääsiäismunien etsintää, kokolla käymistä ja leipomista. Etenkin nyt Minean kasvaessa nämä juhlapyhät saa uuden merkityksen ja niihin haluaakin enemmän ehkä panostaa. Kuulostaako tutulta? Taidetaankin muuten kurkata onko pääkaupunkiseudulla jotain kivaa ohjelmaa pienille pääsiäisen aikaan!

Kerroin teille aiemmin, että mulla on tapaaminen leikkauksen tekevän kirurgin kanssa 5.4. Viime viikolla sain kuitenkin soiton uudesta ajasta ja se onkin jo huomenna!  Puhelimessa kerrottiin jo sen verran ettei leikkaava kirurgi ei ole sama, jonka olen jo joulukuussa tavannut. Tapaammekin siis huomenna plastiikkakirurgin, joka mut leikkaa. Leikkauksessa joudutaan siirtämään myös ihoa, joten sen vuoksi toimitaan näin. Jännittää kyllä koko tapaaminen, mutta huomenna onneksi kuullaan lisää tulevasta!

Aurinkoista pääsiäisviikkoa ja ISO kiitos jälleen teidän ihanista tsempeistä ♥

8 Comments
Previous Post
26.3.2018
Next Post
26.3.2018

8 Comments

  • Katariina

    Meillä Oulussa trullit tuttuja, mutta ehkä enemmän puhutaan silti virpojista. 🙂 Tsemppiä kirurgin tapaamiseen ja hyviä vointeja sinulle <3

    • Marjut

      Voi kiva, kun jollekkin trullit on myös tuttuja 🙂 Virpojat on ehkä parempi ja yleisempi nimitys noista söpöistä pienistä. Kivaa alkanutta viikkoa!

  • Johanna

    Aurinkoista pääsiäisviikkoa teille myös ja kovasti tsemppiä leikkaavan lääkärin tapaamiseen ❤
    T. Johanna

    • Marjut

      Kiitos <3 Pian kerron teille lisää leikkauksesta. Ihanaa viikkoa!

  • Laura

    Vitsi miten jännää! Mut toisaalta kiva et asiat etenee vähän nopeemmin ni ei tarvii jännittää niin pitkään. Tsemppiä tapaamiseen!! ????

    Ps. Onko noi tyynynpälliset mistä? Hm on ollu samantyylisiä ja mietin minkä sävysiä mahtavat olla ????

    • Marjut

      On todella kiva, että asiat etenee vaikkakin jännittää kovasti! Kerron teille pian lisää leikkauksesta. Joo tyynynpäälliset on just HM ostettu ja ihanan väriset, suosittelen!

  • mia coman

    Dear Marjut,
    How beautiful, how diaphanous, how exquisite! All in one place, suitable for Sunday Flower Feast!
    I wish you a wonderful week, and all you want to do.
    Warm hugs, Mia

    • Marjut

      Thank you Mia <3 Have a lovely Monday!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts