Lifestyle Lifie rintasyöpä

Väsymysten viikko

Tiedättekö sellaisen unen, jossa koittaa päästä pakoon jotain, mutta jalat ei liiku mihinkään? Tai että haluaisit tehdä jotain, mutta et vain yksinkertaisesti saa itseäsi liikkeelle? Tuollainen olo on piinannu mua viimesen viikon enkä oo jaksanu tehdä mitään. Oikeasti mitään. Tiistain tiputuksen jälkeen alkoi sellainen väsymys ettei koskaan aiemmin. Oon nukkunu joka yö vähintään kellon ympäryksen, lisäksi päikkäreitä, mutta väsymys ei vähene. Nyt on tuntunut suoraan sanoen aika kurjalta ja ahdistavalta. Nukkuminen vie yhtäaikaa voimia ja tuo niitä, mutta ei riittävästi. Minean kanssa en paljoa ole jaksanut touhuta, joten onneksi äiti oli täällä koko viime viikon meidän kanssa. En voi kylliksi kiittää äitini apua ♥

Toki osasin odottaa loppuajalle huonompaa vointia, mutta en ehkä näin huonoa. Eilen sain ihan kamalan olotilan iltapäivällä ja nyt tiedän omat voimavarani. Eilen oli nimittäin Minean neuvola, sitten käytiin vielä kaupassa ja sitten lounaan jälkeinen nukutus ulkona. Siinä oli jo ihan liikaa tekemistä mun vointiin nähden. Ajattelin, että teen vielä ruoan ja meen ite päikkäreille, mutta kesken kanan pilkkomisen tuli tosi huono olo, pyörrytti, yökkäilin ja oli pakko jättää kaikki kesken. Hyvä, että Minea oli tuolloin päikkäreillä ja pääsin hetkeksi nukkumaan. Jannen vanhemmat tuli meille sitten loppupäiväksi ja olokin helpotti lepäämisen jälkeen. Neitikin pääsi papan kanssa Hoploppiin hurvittelemaan päivän päätteeksi ♥ On kyllä iso apu nyt etenkin, kun isovanhemmat asuu samassa kaupungissa ♥

Kärsin todella pahoista kuumista aalloista päivin ja öin. Eikä väliä vaikka päällä ei olisi mitään, kun aalto tulee niin silloin hikoan päästä varpaisiin. Tuo olo on epämiellyttävä ja saa aikaan ikävän olon muutenkin. Kuumia aaltoja oli jo alussa hetken, mutta nyt tätä on jatkunut viime hoidosta asti. Eikä loppua taida näkyä ennen hoitojen loppumista. Eikä näihin taida olla mitään lääkkeitä paitsi ilmeisesti psykelääkkeisiin verrattavat, enkä todellakaan halua turhaan sellaisia ottaa.

Tänään on onneksi ollut parempi olo, mutta eipä me mitään oikein olla tehtykkään. Päikkäritkin nukuttuun neidin kanssa yhdessä, kun vesi ropisi ikkunaan. Ihan parhautta nuo yhteiset hetket ja etenkin isin tullessa kotiin me aina yhdessä hassutellaan ♥ Niillä nauruilla ja ilon kiljahduksilla jaksaa päivästä toiseen, vaikka olo välillä onkin synkkänä.

Helpostihan tässä pääsisi aika mustiin tunnelmiin, mutta pyrin pitämään ajatukset kaikesta huolimatta positiivisena. Toki välillä tulee mietittyä lausetta ”Mitä jos..? ” mutta nekin ajatukset ja tuntemukset kuuluu asiaan. Kunhan niille ei anna liikaa valtaa. Päivä kerrallaan ♥

Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen jo sunnuntaina, mutta väsymys vei voiton. Älkää siis huoliko, jos postaustahti on tällä hetkellä hieman hidastunut. Täällä ollaan kuitenkin ♥

Kiitos jälleen teille kaikille ihanista tsempeistä ja viesteistä, ootte ihania ♥

9 Comments
Previous Post
13.3.2018
Next Post
13.3.2018

9 Comments

 • Sara

  Isot voimahalaukset Sinulle Marjut<3

 • Nina SIPOLA

  Voi sua. Yritetään vaan jaksaa… mulla aloitettiin sytostaatti viime viikolla ja koko viikon olo on ollut ihan älytön. Tähän lisäksi vielä migreeniä pukkaa joka ilta. Mutta me ollaan sissejä! Ja lapset pitää meidät jokseenkin järjissään. Halit ????

 • Elina

  Voimia sinulle❤ hyvä ystäväni kulki matkan vaikean sairauden kanssa. Käänsi ajatuksensa niin että sairaus on tullut opettamaan hänelle jotain tärkeää. Hän selvisi ja tämä matka oli helpompi kulkea kun ei tarvinnut taistella mitään vastaan. Vain hyväksyä ja ottaa vastaan se, mitä sairaus halusi hänelle antaa ja opettaa. Sinulla on rohkeutta kohdata tämä opettajasi juuri sellaisena kuin se on. Arvostan.

 • Johanna

  Hei,
  Ihan todella kovasti toivotan sinulle voimia ja jaksamista kaikkien noiden hoitojen sivuvaikutusten kestämiseen.
  Nuo lääkkeiden sivuvaikutukset kuulostavat tosi rankoilta 🙁 . Nyt on sinun aika levätä! Älä rehki liikaa ja ota reippaasti kaikki apu vastaan mitä saat. Ihanaa, että isovanhemmat kaikki auttavat teitä.
  Olet upea, rohkea ja ennen kaikkea positiivinen nainen ❤ Toivon, että voit pian paremmin.
  // Johanna

 • Ansku

  Voi sinua, kovilla olet ollut. Sydämestäni toivon, että olosi helpottuisi. Suuri kiitollisuuden aihe on, että apua on Minean hoitoon lähellä. Uskotaan ja toivotaan, että pakollinen lepo parantaa sairautta ja tämä väsymysvaihe on pian takana. Tsemppiä ja ilonpilkahduksia tuleville päiville!

 • Teljänneito Jessica

  Paljon paljon haleja sinne teille <3 olette mun mielessä, toivottavasti olo taas helpottuu pian! 🙂 päästään meidän seuraaville treffeille 😀

 • Jenni / Keski.

  Voi sinua, olet ajatuksissa ???? Varmasti tulee kaikenlaisia ajatuksia, mutta päällimmäisenä on tuo sun ihana ja voimaannuttava positiivisuus. Tsemppiä heikkoihin hetkiin ja voimia taisteluun! ????

 • Chandelierhome

  Voimahalit Marjut sinulle ja perheellesi <3 Oot todella reipas ja esimerkillinen. Toivottavasti olosi helpottuu pian <3

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Voimia Marjut???? Vaikka sairautemme on eri, väsymyksen ja alakulon oireet yhdistää meitä???? Minäkin nukun joka päivä 14h. Olen aina väsynyt. Tiedän hyvin miltä sinusta tuntuu kun kerrot että haluaisi tehdä kaikkea ja viettää aikaa oman perheen kanssa, mutta ei vain jaksa. Onneksi isovanhemmat on teille suurena apuna????????

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Viikonloppu näiden kanssa❤️ Tällä kertaa nämä kaksi ovat leikkineet niin ihanasti yhdessä 😍 Nyt jätksiä ja leffa🎬 Ihanaa iltaa 💛
Ps. Tämä oli mun 2000. jaettu kuva 🙈
.
.
Weekend with these cuties ❤️😍 Have a lovely evening 💛
 • Kaupallisessa yhteistyössä @sprprk & || Mun mielestä lapsen kanssa yhdessä tekemistä ei voi tarpeeksi korostaa💗 .
.
Me halutaan olla niitä vanhempia, jotka menee leikissä kuin leikissä lapsen mukana eikä istu vieressä puhelin kädessä! Lapselle on paljon tärkeämpää se, että aikuinen heittäytyy mukaan ja hassuttelee kans🤪
.
Ootteko muuten samaa mieltä? .
.
Me oltiin viime viikonloppuna testaamassa Tammiston SuperParkin Muksusunnuntai ja vitsi miten hauskaa meillä siellä oli (swaippaa ja kurkkaa stoorit)🙈
.
.
Sunnuntaisin pääsette liikkumaan lapsen kanssa edullisemmin: alle kouluikäinen lapsi ja kaksi aikuista yhden hinnalla (17€/19€, puiston lippuhinnasta riippuen) ✌🏻
.
.
#superpark #sprprk @boksiapp
 • Tiedättekö sen tunteen, kun kaipaisi omaa rauhaa ja tilaa omille ajatuksille kaiken härdellin keskellä? Tänään etenkin tuntui siltä ja jooga tuntikin oli täynnä etten päässy sinnekään 🤦🏼‍♀️ Just nyt kelpaisi tuo fiilis vaahtokylvyssä olemisesta🕯️🍷🛁
Mites teidän päivä?
.
.
.
Today was one of those days that I wish I had my own time like bubble bath with wine and candles 🛁🍷🕯️ How about there?
 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍

Follow Me!