DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

This week

Kivaa sunnuntaita ihanat!

Pahoittelut hiljaisuudesta täällä, jotenkin on koko viikko mennyt niin nopsaan ettei ole konetta ehtinyt availla. Oon nyt koittanut nähdä kavereita ja touhuta kaikkea, kun on taas entiseen malliin ollut voimia. Ja tietenkin myös tulevaa leikkausta ajatellen koitan saada kaikkea tehtyä ennen sitä. Vähiin käy päivät ja jännitys sen, kun kasvaa!

Torstaina pääsin yhdessä Wilfan ja Nordqvistin kutsumana tutustumaan uusimpiin teemakuihin Allas Sea Poolissa. Maisteltiin höyryävää teetä kolmessa eri uutuusmaussa Wiekas puolukka, Wiisas tyrni ja Willi rooibos mustikka. Mun lemppari oli ehdottomasti mustikka, jos tykkää rooibos teestä muuten. Tyrnissä taas oli ihanin tuoksu! Tiesittekö, että teemauissa on eri asteisiä lämpötiloja, jotka tuovat niiden maun parhaiten esiin? Wilfan vedenkeittimissä voi juurikin säätää haluamansa lämpötilan, johon vesi kiehuu. Meillä meni jokin aika sitten vedenkeitin rikki ja tuo Wilfan malli olisi aika loistava! Kahvia, kun meillä juo vain vieraat 😉

 

Arvatkaapas mitä?? Mä olin tuolla tapahtumassa ilman peruukkia!! Hitsi että mua jännitti, mutta onneksi mukana oli ystäväni ja meidän neidit ♡ Eihän kukaan tietenkään mitään kysynyt, mutta arvata saattoi. Olin tosi ylpeä itsestäni ja päätinkin, että jatkossa oon enemmänkin kaljuna omana itsenäni! Miksi suotta piilotella itseään, kun mut tuntevat tietää kuitenkin. Rohkeaa vai mitä?

Perjantaiaamu mulla alkoi kolmannella terapiakäynnillä. Oli kiva päästä juttelemaan ennen leikkausta ja purkamaan siihen liittyviä ajatuksia. Terapeutti rohkaisi vielä lisää miettimään asioiden positiivisia puolia! Toki oon näin koittanutkin tehdä, mutta sanoi, että heti, jos tuntuu ajatusten menevän synkkyyden puolelle pitäisi yrittää kääntää positiiviseksi. Tämä oli ehkä siinä vaiheessa, kun puhuttiin syövän uusiutumisriskistä. Hän sanoi, että 60% on kuitenkin enemmän kuin 40%, joten suurempi todennäköisyys on ettei sairastu. Ja tottahan se on! Itse,kun mietin toisen rinnan poistoa korkean uusiutumisriskin takia.. Noh siitä voi jutella sitten myöhemmin mitä lääkärit on mieltä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole syytä sitä poistattaa.

 Perjantaina mulla oli myös se PET-TT kuvaus, josta aiemmin kerroinkin. Mun piti olla syömättä 8 tuntia ennen sitä ja aikahan oli vasta klo. 12. Laitoin kellon soimaan perjantaiyönä puoli neljältä ja söin ns. aamiaisen silloin. Nälkä oli kyllä kova jo aamupäivästä, mutta hyvin se muuten meni. Kuvausta varten mulle tiputettiin radioaktiivista merkkiainetta, joka hakeutuu kohteisiin, joissa on vilkastunut aineenvaihdunta, kuten syöpäsoluihin. Ennen itse kuvausta mun piti olla levossa tunti, jonka nukuin ja sen jälkeen vessan kautta kuvattavaksi. Itse kuvaus heti kesti noin 10 minuuttia ja oli sellaisessa isossa lyhyessä putkessa. Vastaukset tulen saamaan ensi viikolla ja odotus on aika raastavaa! Koitan miettiä, että miksi se nyt hoitojen aikana olisi levinnyt, kun se ei ollut levinnyt siinäkään vaiheessa, kun syöpä todettiin ja kasvain itsessään oli jo kookas? Toivotaan siis hyviä vastauksia ja sitä, että kasvain olisi suurimmaksi osaksi jo kuollut! Kerron teille lisää, kunhan ensin saan vastaukset. Lisää kuvauksesta voit lukea tästä.

Blogiäänestys on nyt päättynyt ja haluan jo tässä vaiheessa kiittää teitä kaikkia antamistanne äänistä ♥ Nyt sitten jännitetään ensi viikon lauantaihin asti tuloksia! Kävin eilen testaamassa hieman gaala-asua, mutta siitä pääsette kuulemaan myöhemmin! Joku saattoikin eilen ehkä nähdä vilauksen instastoriesissa aiheeseen liittyen 😉 Tosi kiva, että leikkaus on just Awardsien jälkeen ja pääsen osallistumaan sinne. Pitkään aikaan ei ole tullut käytyä missään ulkona (vaikka nytkin ajattelin mennä autolla :D), joten tekee ihan hyvää varmasti! Pääsette sitten instan välityksellä seuraamaan tuota tapahtumaa kanssani ♥

Eilen näin myös pitkästä aikaa ihanaa ystävääni ♥ Hän asuu Tampereella ja tuleekin siksi harvemmin nähtyä. Oli niin parasta höpötellä kunnolla ja tehdä hyvää ruokaa yhdessä, nähdään taas pian M ♥

Tänään me ollaan jo aamupäivä oltu ystäviemme luona käymässä ja vielä lähdetään mummolaan, kun neiti herää päikkäreiltä. Touhukkaita päiviä, mutta I like it!

Ensi viikolle on myös luvassa paljon ohjelmaa, mutta paljon olisi postattavaakin, joten koitan saada kaikki sovitettua yhteen 🙂

Ja niin vielä on klo. 18 asti aikaa osallistua Alvarcarton karttajulisteen arvontaan Instagramin puolella, mikäli et vielä ole osallistunut! Klikkaamalla tästä pääset arvontaan!

Mites teidän viikko on mennyt?

 

2 Comments
Previous Post
8.4.2018
Next Post
8.4.2018

2 Comments

  • Kata

    Hei! tsemppiä hurjasti!
    Kysyisin mistä tuo vaaleanpunainen talja on? todella kaunis <3

  • Nagy Eva

    Hei, ihana sisustukset … halauan kysyn että mistä otit tuo Kemi kaupunki karttaa ?
    Kiitos
    Eva Nagy

Leave a Reply

Artikkelit