food Lifestyle Lifie rintasyöpä

Juhlan aika

Täällä on nostettu useampikin malja niin vapulle kuin mun hyville uutisille ♥ Kuten jo Facebookin puolelle eilen kirjoitin niin kirurgi soitti eilen ja kertoi hyviä uutisia, syöpä oli saatu kokonaan pois!! Kainalosta oli poistettu 20 imusolmuketta ja ne kaikki oli puhtaita, siis kaikki! Ja kasvaimen ympäriltä marginaalin mukainen poistettava kudos, oli tervettä. Eli lääke on sittenkin toiminut, vaikka itse kasvain ei ollutkaan pienentynyt! Niin mielettömän hyvä ja helpottunut olo, en voi sanoin kuvailla ♥ On todellakin ollut maljan nostolle aihetta!

Nyt sitten aloitetaan suunnitellusti sädehoito noin kuukauden sisällä ja sen jälkeen tablettisytostaatit. Vielä oli epävarmaa oliko kasvaimessa tapahtunut muutoksia, eli onko sittenkin muuta kuin triplanegatiivinen. Tulosten jälkeen tietää onko mahdollista saada vielä lisäksi jotain täsmälääkettä. Mutta kaiken kaikkiaan ihan huikeita uutisia, parempia en olisi osannut toivoa!

Meillä on vappua vietetty muuten suht rauhallisesti, eilen oltiin ystäviemme luona ja tänään kotosalla. Tänään viettiin meillä vappubrunssia jo toista vuotta peräkkäin, tykkään niin kovasti järkätä juhlia ♥ Oltiin viiden aikuisen ja kolmen lapsen voimin eikä vauhtia puuttunut 🙂 Minean leikkikaverina meillä oli 3v tyttö ja 8kk ikäinen poika. Oli siinä vähän seurattavaa ettei pöydästä lähde (lähinnä meidän neidin osalta) pikkukätösiin herkut ennen h-hetkeä 😀 Tehtiin mm. herkullista pastasalaattia, parsaa pekoniin käärittynä, skagenleipiä ja tietty munkkeja sekä suklaalla kuorruteettuja mansikoita, nam! Oltiin jo suolaisten herkkujen jälkeen ihan ähkyssä ja kaikki olis ollu valmiita päikkäreille 😀 Onneksi jälkkärimasu on erikseen, vai mitä? 😉 Kuorrutin munkkeja eilen illalla, mutta en ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen. Täytyy siis harjoitella ensi vuotta varten valmiiksi ja vinkkejä kuorruttamiseen otetaan vastaan! Tuota Freixenetin rose skumppaa täytyy kyllä kehua, oli meinaan sen verran hyvää! En ollut aiemmin sitä maistanut ja jää kyllä ehdottomasti tulevien juhlien juomalistalle. Pisteet myös kauniista pullosta, jonka mielellään nostaa osaksi kattausta 😉

Täällä jatketaan vapun viettoa hymyssä suin ja masut pulleina ♥ 

Ihanaa vappuiltaa teille jokaiselle ♥

*sydän pallot & servetit Juhlahumua, kukat Myyrkukka

 

6 Comments
Previous Post
1.5.2018
Next Post
1.5.2018

6 Comments

  • Marika

    Jee, todella hyviä uutisia 🙂

  • Johanna

    Eipä parempaa uutista olisi voinut sinulle tulla näin Kevään juhlan kunniaksi ❤ Ihanaa!!!
    Aurinkoa kevääseen Sinulle
    toivottaa, Johanna

  • Annique

    Mahtava juttu! ❤

  • Rita

    Ihanaa! Hyvää kevään jatkoa!

  • Tanni

    Voi miten mahtavia uutisia! 🙂

  • Heidi

    Ihan mieletöntä! Niinpä, voiko parempia uutisia näin kesän kynnyksellä saada! ????

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts