baby DECOR Lifestyle Lifie

Minean huone

Minean huoneeseen ei ollakkaan hetkeen kurkattu, joten ajattelin tähän väliin vilauttaa teille hieman kuvia sieltä. Huone on täynnä ihania juttuja, mutta tuntuu, että niitä on siellä liikaa. Oonkin koittanut tässä pikkuhiljaa karsia niin lelujen kuin huonekalujen osalta. Varsinkin leluja on kertynyt turhankin paljon niin lahjojen, omien vanhojen kuin itse ostettujen muodossa. Ja niin eihän se lapsi niillä kaikilla vaan ehdi leikkiä 😀 Muutenkin haluaisin Minskun huoneen olevan tunnelmaltaan raikas, rauhallinen ja seesteinen paikka niin leikkeihin kuin rauhallisimpiin hetkiin.

Nykyinen matto on aivan liian iso, mutta se siirrettiin sinne väliaikaisesti uuden maton tieltä olohuoneesta. Toisaalta se on toiminut kivasti pehmeänä alustana istuessa, mutta vieden liikaa lattiapintaa esim. legoilla leikkiessä. Oon ollut totaalisen kyllästynyt tuohon Ikean lipastoon jo pitkään ja nyt se itseasiassa myytiin juurikin uuteen kotiin. Sen sisältämät vaatteet ja tavarat karsittiin niin, että ne mahtuivat vaatekaappiin.

Neiti rakastaa katsoa ikkunasta ulos ja olla vastassa kotiintulevia ikkunassa vilkuttaen. Nykyinen nojatuoli on toiminut siinä asiassa hyvin, mutta siihen se jääkin. Tuoli on liian raskas eikä omaan makuun enään sopiva, joten sen tilalle keksitään jotain muuta. Pöytä ja tuolit olisi tarpeen piirtämistä ja lukemista varten, mutta katsotaan mitä keksitään!

Muutoin pidän kyllä huoneen tehosteseinästä tosi paljon ja värimaailmasta muutenkin. Tiipii teltta on myös kovassa käytössä ja se ehdottomasti tulee jäämään osaksi sisustusta ♥

Nähtäväksi jääkin miltä huone seuraavan kerran tulee näyttämään!

Ihanan aurinkoista päivää ♥

No Comments
Previous Post
9.5.2018
Next Post
9.5.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Date night with hubby ❤ We are going to see live @jennivartiainenofficial 😍 I need to say that when we bought these tickets I couldn't be sure that I might not be here.. So thankful right now❤ #fuckcancer .
.
I wish you all lovely weekend ♡ .
.
.
.
.
.
.
#jotex #livingroom #cancer
  • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
  • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
  • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
  • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
  • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha

Follow Me!