baby DECOR Lifestyle Lifie

Minean huone

Minean huoneeseen ei ollakkaan hetkeen kurkattu, joten ajattelin tähän väliin vilauttaa teille hieman kuvia sieltä. Huone on täynnä ihania juttuja, mutta tuntuu, että niitä on siellä liikaa. Oonkin koittanut tässä pikkuhiljaa karsia niin lelujen kuin huonekalujen osalta. Varsinkin leluja on kertynyt turhankin paljon niin lahjojen, omien vanhojen kuin itse ostettujen muodossa. Ja niin eihän se lapsi niillä kaikilla vaan ehdi leikkiä 😀 Muutenkin haluaisin Minskun huoneen olevan tunnelmaltaan raikas, rauhallinen ja seesteinen paikka niin leikkeihin kuin rauhallisimpiin hetkiin.

Nykyinen matto on aivan liian iso, mutta se siirrettiin sinne väliaikaisesti uuden maton tieltä olohuoneesta. Toisaalta se on toiminut kivasti pehmeänä alustana istuessa, mutta vieden liikaa lattiapintaa esim. legoilla leikkiessä. Oon ollut totaalisen kyllästynyt tuohon Ikean lipastoon jo pitkään ja nyt se itseasiassa myytiin juurikin uuteen kotiin. Sen sisältämät vaatteet ja tavarat karsittiin niin, että ne mahtuivat vaatekaappiin.

Neiti rakastaa katsoa ikkunasta ulos ja olla vastassa kotiintulevia ikkunassa vilkuttaen. Nykyinen nojatuoli on toiminut siinä asiassa hyvin, mutta siihen se jääkin. Tuoli on liian raskas eikä omaan makuun enään sopiva, joten sen tilalle keksitään jotain muuta. Pöytä ja tuolit olisi tarpeen piirtämistä ja lukemista varten, mutta katsotaan mitä keksitään!

Muutoin pidän kyllä huoneen tehosteseinästä tosi paljon ja värimaailmasta muutenkin. Tiipii teltta on myös kovassa käytössä ja se ehdottomasti tulee jäämään osaksi sisustusta ♥

Nähtäväksi jääkin miltä huone seuraavan kerran tulee näyttämään!

Ihanan aurinkoista päivää ♥

No Comments
Previous Post
9.5.2018
Next Post
9.5.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Such a lovely start of this week ♡ What do you like our new lamp from @beandliv ? 
Good night ♡
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beliv #kitchen
  • This new Hattara carpet @vmcarpet feels literally like walking on candy floss 🍭Old carpet was too small for this sofa so now this size 200×300cm is perfect! I love it, do you? ♡
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#vmcarpet #carpet #hattara #livingroom #interior #interior4you1 #interiorstyling #nordiskhem #
  • I had such a good news!! My tumor was only precursor cancer so next I have radioation therapy and then this fight is over 🖤💪
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#cancer #breastcancer #bald
  • Good night world 🖤

I'm so in love with those pions! .
.
.
.
.
.
. .
  • Some cake for an evening snack 🍰 This Mother's day cake is soooo delicious ♡
Good night people ♡ .
.
.
.
.
.
.
  • Thankful and proud, those two words tells me what is to be Mom ❤ The word love has new meaning because of Minea. That little girl is everything to me and she loves me back sincerely no matter what do I look like. ♡Happy Mother's Day to all Moms ♡ Ihanaa Äitienpäivää kaikille äideille ja etenkin omalle Äidilleni @sinikkakamunen ❤ .
.
.
.
.
.
#FUCKCANCER #motherlife #motheranddaughter #mothersday #cancer

Follow Me!