DECOR Lifestyle Lifie

Shoppailua sohvalla

Kaupoissa käydessä on kiva hypistellä tuotteita, etenkin tekstiilejä ja vaatteita. On kiva saada tuntumaa materiaaliin käsin kosketuksella. Joskus on kuitenkin niin, että tuntikausien ostosreissuihin ei vain yksinkertaisesti ole aikaa. Ylimääräistä aikaa ei paljoa ole etenkään lapsiperhearjessa ja tähän varmaan moni samaistuukin? Toisaalta voi olla myös se, että pienillä tai suuremmillakin paikkakunnilla ei ole niin suurta tarjontaa, jolloin verkkokauppa tarjoaa sen kaiken ja vieläpä ilman aukioloaikoja.

Onneksi tähän löytyy helppo ratkaisu ja voit shoppailla kaikessa rauhassa, vaikka omalta kotisohvalta! Designkaupat.fi -sivusto nimittäin kokoaa yhden katon alle yli 100.000 tuotetta aina keittiötarvikkeista huonekaluihin. Etsitpä sitten valaisinta tai vaikka vatkainta, voit kirjoittaa hakukenttään etsimäsi tuotteen nimen ja nettikauppa hakee puolestasi kaikkien yritysten sivuilta etsimäsi tuotteen. Löydettyäsi sopivan tuotteen sinut ohajataan suoraan kyseisen nettikaupan sivuille. Miten kätevää, kun sinun ei tarvitse itse etsiä monilta sivulta erikseen vaan hakukone tekee sen yhdellä klikkauksella! Voit myös etsiä tarkemmalla haulla, vaikka tuotemerkin tai kategorian mukaan. Designkaupat.fi sivustolta löydät 33 suomalaista ja ulkomaalaista designkauppaa. Sivuilta löydät lisäksi erilaisia arvosteluita ja kokemuksia designia myyvistä nettikaupoista. Etusivulta näet heti listan TOP tuotteista eri kategorioissa. Näin saatat helpommin löytää etsimäsi tuotteen! Usein myös verkkokauppojen hinnat ovat edullisempia, joten netistä tilaamalla saatat myös säästää rahaa.

Oon aina ajatellut ettei meidän kotoa löydy niin montaa design tuotetta, mutta olinkin väärässä! Kyllähän meiltä löytyykin, mutten itse ehkä niitä ollut niin ajatellut designtuotteina 🙂

Hoitojen aikaan ei ostosreissut oikein napanneet, mutta jollain tavalla teki mieli kotia piristää. Niimpä selailin Designkaupat.fi valikoimaa ja ostoskoriini päätyi tämä Royaldesign.fi -sivuston upea Constella kynttilänjalka, Elloksen Bim-metallikori sekä Jotexin muhkea valkoinen ISA-torkkupeitto.

Ostokset voi maksaa turvallisesti luottokortilla tai vaikka laskulla. Vaihtoehtoja maksamiseen on useita! Toimitusaika on muutamia arkipäiviä ja suuremmat paketit voi noutaa lähipostista tai ne tuodaan suoraan kotiovelle. Palautus tarpeen mukaan onnistuu vaivatta, kunhan vain säilytät pakkauksen ja sen mukana tulleet dokumentit.

Suosittelen ehdottoamastu tutustumaan, mikäli kyseinen verkkokauppa ei ole sinulle ennestään tuttu 🙂

Klikkaa Designkaupat.fi , kun etsit helppoa ja vaivatonta shoppailua verkossa!

*yhteistyössä Designkaupat.fi

 

1 Comment
Previous Post
7.5.2018
Next Post
7.5.2018

1 Comment

 • Pellavasydämen Mervi

  Kiva. että sattumalta löysin blogisi Blogit.fi -sivusto kautta. Olen lukenut taaksepäin kaikki postaukset siihen asti, kun kerrot sairastumisestasi. Olen niin pahoillani! Olet kuitenkin hyvin rohkea ja positiivinen ihminen. Niin minuakin kehutaan lähes 20 leikkauksen ja kipujeni keskellä. Sisälläni mietin, että hyvä, jos siltä näyttää, mutta kukaan ei tiedä, kuinka romahtamaisillaan olen juuri nyt. Uskon, että sinullakin on ollut aallonpohjia, joista ei suuntaa ole kuin ylöspäin! Ja arvostan sitä, että kerrot myös niistä negatiivisista asioista ja tunteista, juuri se tekee blogistasi minulle mieleisen – tuskin jäisin “pelkkien” sisustuskuvien vuoksi lukijaksi.

  Kotisi on kaunis ja kiva katsella hyviä kuvia, kun itse en osaa kuvata, eikä ole kunnon kameraakaan . Tästä asiasta olen kateellinen.
  Toivon sinulle ja perheellesi aurinkoista kesää!

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha
 • Has anybody else already put Christmas lights?🙈 I LOVE Christmas and I can't help myself about it😁 Have a lovely new week ♡ .
.
.
.
.
.
#livingroom #christmas #christmaslight #interior #candles

Follow Me!