DECOR Lifestyle Lifie

Shoppailua sohvalla

Kaupoissa käydessä on kiva hypistellä tuotteita, etenkin tekstiilejä ja vaatteita. On kiva saada tuntumaa materiaaliin käsin kosketuksella. Joskus on kuitenkin niin, että tuntikausien ostosreissuihin ei vain yksinkertaisesti ole aikaa. Ylimääräistä aikaa ei paljoa ole etenkään lapsiperhearjessa ja tähän varmaan moni samaistuukin? Toisaalta voi olla myös se, että pienillä tai suuremmillakin paikkakunnilla ei ole niin suurta tarjontaa, jolloin verkkokauppa tarjoaa sen kaiken ja vieläpä ilman aukioloaikoja.

Onneksi tähän löytyy helppo ratkaisu ja voit shoppailla kaikessa rauhassa, vaikka omalta kotisohvalta! Designkaupat.fi -sivusto nimittäin kokoaa yhden katon alle yli 100.000 tuotetta aina keittiötarvikkeista huonekaluihin. Etsitpä sitten valaisinta tai vaikka vatkainta, voit kirjoittaa hakukenttään etsimäsi tuotteen nimen ja nettikauppa hakee puolestasi kaikkien yritysten sivuilta etsimäsi tuotteen. Löydettyäsi sopivan tuotteen sinut ohajataan suoraan kyseisen nettikaupan sivuille. Miten kätevää, kun sinun ei tarvitse itse etsiä monilta sivulta erikseen vaan hakukone tekee sen yhdellä klikkauksella! Voit myös etsiä tarkemmalla haulla, vaikka tuotemerkin tai kategorian mukaan. Designkaupat.fi sivustolta löydät 33 suomalaista ja ulkomaalaista designkauppaa. Sivuilta löydät lisäksi erilaisia arvosteluita ja kokemuksia designia myyvistä nettikaupoista. Etusivulta näet heti listan TOP tuotteista eri kategorioissa. Näin saatat helpommin löytää etsimäsi tuotteen! Usein myös verkkokauppojen hinnat ovat edullisempia, joten netistä tilaamalla saatat myös säästää rahaa.

Oon aina ajatellut ettei meidän kotoa löydy niin montaa design tuotetta, mutta olinkin väärässä! Kyllähän meiltä löytyykin, mutten itse ehkä niitä ollut niin ajatellut designtuotteina 🙂

Hoitojen aikaan ei ostosreissut oikein napanneet, mutta jollain tavalla teki mieli kotia piristää. Niimpä selailin Designkaupat.fi valikoimaa ja ostoskoriini päätyi tämä Royaldesign.fi -sivuston upea Constella kynttilänjalka, Elloksen Bim-metallikori sekä Jotexin muhkea valkoinen ISA-torkkupeitto.

Ostokset voi maksaa turvallisesti luottokortilla tai vaikka laskulla. Vaihtoehtoja maksamiseen on useita! Toimitusaika on muutamia arkipäiviä ja suuremmat paketit voi noutaa lähipostista tai ne tuodaan suoraan kotiovelle. Palautus tarpeen mukaan onnistuu vaivatta, kunhan vain säilytät pakkauksen ja sen mukana tulleet dokumentit.

Suosittelen ehdottoamastu tutustumaan, mikäli kyseinen verkkokauppa ei ole sinulle ennestään tuttu 🙂

Klikkaa Designkaupat.fi , kun etsit helppoa ja vaivatonta shoppailua verkossa!

*yhteistyössä Designkaupat.fi

 

1 Comment
Previous Post
7.5.2018
Next Post
7.5.2018

1 Comment

 • Pellavasydämen Mervi

  Kiva. että sattumalta löysin blogisi Blogit.fi -sivusto kautta. Olen lukenut taaksepäin kaikki postaukset siihen asti, kun kerrot sairastumisestasi. Olen niin pahoillani! Olet kuitenkin hyvin rohkea ja positiivinen ihminen. Niin minuakin kehutaan lähes 20 leikkauksen ja kipujeni keskellä. Sisälläni mietin, että hyvä, jos siltä näyttää, mutta kukaan ei tiedä, kuinka romahtamaisillaan olen juuri nyt. Uskon, että sinullakin on ollut aallonpohjia, joista ei suuntaa ole kuin ylöspäin! Ja arvostan sitä, että kerrot myös niistä negatiivisista asioista ja tunteista, juuri se tekee blogistasi minulle mieleisen – tuskin jäisin “pelkkien” sisustuskuvien vuoksi lukijaksi.

  Kotisi on kaunis ja kiva katsella hyviä kuvia, kun itse en osaa kuvata, eikä ole kunnon kameraakaan . Tästä asiasta olen kateellinen.
  Toivon sinulle ja perheellesi aurinkoista kesää!

Leave a Reply

Instagram

 • Today didin't go so well so I'm so ready for Tuesday 🤦🏼‍♀️ How about there? .
.
Joskus maanantait tuntuu todellakin tahmealta kuin siirappi eikä mikää mene putkeen.. Onko muilla samoja fiiliksiä koskaan?
.
.
.
.
#livingrooom #beandliv #interiordesign #whitehome
 • Today felt like is already Spring 💛 Now some movie & wine with hubby ♡ Enjoy your evening 🖤 .
.
.
Tänään on ollut ihan mieletön ilma ainakin täällä Etelä-Suomessa☀️ Nyt kuitenkin lasi viiniä ja leffa 🎬 Kivaa iltaa ♡
 • ♡ ARVONTA / GIVEAWAY ♡edit; PÄÄTTYNYT 💕 HAPPY VALENTINE'S DAY 💕Ystävänpäivän kunniaksi arvon yhteistyössä @beandliv kanssa yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin beandliv:n verkkokauppaan 💕 
Ohjeet;
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @beandliv 
3. Tägää kuvaan ystäväsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä)
4. Arvonta päättyy 17.2.19 klo 21 ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
.
.
#whitehome #arvonta #beandliv
 • We had so beautiful & sunny day here today ♡ How about there? .
.
.
Wish you all a lovely evening ♡
.
.
.
Vitsi mikä mieletön auringonpaiste täällä on ollut koko päivän! Niin keväinen fiilis 💛 Nyt meillä on toinen pieni neiti hoidossa illan ja tytöt pomppii @robinpackalen tahtiin😍
.
.
Ihanaa iltaa ♡
 • We were today at @disneyonice show and that was so amazing ♡ Minea was so excited (we also😅) about all of them 😍 How was your Sunday?
.
.
.
.
Ps. What do you think about that lamp at livingroom? 🤔 .
.
.
.
#livingroom #lokkivalaisin #sessaklighting
#interiordesign #interior4you1 #interior123 #cozyhome #cozy #hygge #olohuone #sisustus #whitehome #whiteinterior #vogue_official #home_design68 ##interior4inspo #interiorstyled #vakrehjemoginteriør
 #interior_and_living #fashionactive #interiorhouses #housescreative
 • I think Saturday evening is best evening of the week ♡ Will you just relax at home or do you have some other plans?
.
.
.
.
. .
.
#livingrooom #livingroomdecor #interiorstyling #interior_and_living

Follow Me!