baby Lifestyle Lifie

Helleviikon kuulumiset

Heipparallaa!

Täällä kaikki hyvin vaikka pienimutoinen hiljaisuus onkin blogin puolella tällä viikkolla ollut. Täytyy myöntää, että jostain syystä kuluva viikko on ollut hieman takkuinen postausten osalta, joten oon päätynyt nauttimaan upeista keleistä ulkoilmassa. Nämä kuvat otettiinkin Helsingin Malminkartanon mielettömän kauniissa omenatarhassa, onko paikka teille tuttu?

Tällä viikolla alkoi myös sädehoito, joten ehkä silläkin on hieman vaikutusta ollut kaikkeen tähän. On täytynyt olla joka päivälle aikataulut hoitojen mukaan. Tähän mennessä sädehoito on sujunut hyvin eikä siitä ole tullut mitään oireita. Toimenpide itsessään on nopea, mutta hengittäminen snorkkelin kautta ei ole kovin mukavaa. Ajattelin kertoa teille enemmän sädehoiton liittyen hoitojen myöhemmässä vaiheessa. Mutta toki saa kysyä myös, jos jotain tulee haluatte aiemmin tietää!

Pari viikkoa sitten sain kutsun Jotexilta heidän pressipäivilleen Ruotsiin ja olin niin onnellinen, kun sain sekä Minean hoidon, että säteet hoidettua niin, että pääsin reissulle mukaan. Instagramissa seuraavat tietääkin, että olin yhden yön reissulla Göteborgissa torstaista perjantaihin ja vitsi miten hieno matka kaiken kaikkiaan oli ♥ Tarkoitus olisi parin postauksen verran kertoa teille tuosta reissusta, joten lisää luvassa myöhemmin!

Janne on enään ensi viikon töissä ja sitten hänellä alkaa kolmen viikon kesäloma, jeee ♥ Mitään sen suurempia suunnitelmia ei ole luvassa säteiden takia, mutta katsotaan josko juhannukselle keksitään vielä jotain. Pääasia, että saadaan viettää perheen kesken aikaa ja kivahan se olisi, jos nämä kelit myös jatkuisi näin upeina!

Huomiseen ja ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

2 Comments
Previous Post
2.6.2018
Next Post
2.6.2018

2 Comments

  • Saikku

    Voikun ihania kuvia! =) Niin suloinen pikkuneiti! Tsemppiä ja voimia sädehoitoihin! Kiva, kun jaksat kirjoitella ja kuvata Blogiisi. <3

    • Marjut

      Voi kiitos paljon <3 Parhaani mukaan kirjoittelen ja toivottasti hieman useammin Jannen loman aikana 🙂 Ihanaa viikkoa!

Leave a Reply

Artikkelit