beauty Lifestyle

Little Butterfly London – äideille ja lapsille

Ihanaa perjantaita!

Olette toivoneet lisää kosmetiikka- ja hyvinvointipostauksia, joten sellaisia on siis luvassa! Kirjoitan teille jatkossa omia kokemuksia hyviksi havaituista kosmetiikkatuotteista sekä muusta hemmotteluun liittyvästä. Uskon, että kaikki me kuullaan mielellämme toistemme mielipiteitä etenkin kauneudenhoitoon liittyen, vai mitä? Tietenkin jokaisella meillä on omat mielipiteet siitä mikä tuote itselleen sopii ja sen perusteella toiselle sopiva ei aina sovi itselle. Haluan painottaa, että kerron teille vain sellaisista tuotteista ja palveluista, joita itse käytän tai käyttäisin uudelleen. Toivon, että saatte jatkossa vinkkejä ja ideoita omaan kauneudenhoitoon liittyen ♥

Täään meillä on luvassa ihana Little Butterfly London-  luonnokosmetiikkasarja, johon pääsin jokin aikaa sitten tutustumaan Jolien kutsumana. Sarjan perustaja Gudrum Wurm istui vastapäätä minua ja esitteli meille hänen sarjansa tuotteet. Saatuaan poikansa Gudrum etsi korkealaatuista, orgaanista, turvallista, ympäristöystävällistä ja esteettistä kosmetiikkaa koko perheen käyttöön. Niimpä hän lopulta itse perehtyi luomutuotantoon ja päätyi luomaan sekä valmistamaan mahdollisimman ensiluokkaisinta kosmetiikkaa. Näin syntyi Little Butterfly London – jonka tuotteet on ensisijaisesti äideille, vauvoille ja lapsille.

Sarjan tuotteet sopii erinomaisesti kuivalle, herkälle ja ekseema-alttiille iholle. Ne ovat ehdottoman turvallisia raskauden ja imetyksen aikana, koska ne eivät sisällä haitallisia ainesosia tai yhdisteitä. Tuotteet on ekosertifioituja, allergiatestattuja ja ihotautilääkäreiden hyväksymiä. Tuotemerkki luokitellaan luksuslaatuiseksi ja niitä on bongattu jopa maailmankuuluisista lehdistä kuten Vogue ja Elle.

Pääsimme kuulemaan jokaisen tuotteen valmistuksen ja kehityksen sekä testaamaan ja tuoksuttelemaan näitä tyylikkäitä putiloita. Omaksi lempparikseni nousi heti yllätys, yllätys heidän palkittu tähtituote, Soft as Moonlight Nappy Change Cream- suojaava tehovoide. Testasin voidetta kämmenelle ja täyteläisen koostumuksen omaava voide imeytyi helposti ja iho tuntui heti pehmeämmältä. Tuote on kehitetty vauvojen vaippa-alueen hoitovoiteeksi, mutta sopii ihoa korjaavien ja suojaavien ainesosien vuoksi käytettäväksi myös kuivalle ja ärtyneelle iholle ympäri kehoa. Itse olen käyttänyt sitä Minealle sekä leikattuun arpeen ja rintaan. Tämä ihmetuote sisältää mm. mangonsiemen- ja kaakaotavoita, kehäkukkaa sekä sinkkiä. Suosittelen testaamaan etenkin vaippaikäisille, mutta myös ihoherkkyyksistä kärsiville!

Little Butterfly London on erikoistunut myös raskaudenaikaiseen ihonhoitoon. Brändiltä löytyy tuotteita, joiden sisältämillä raaka-aineilla voi ehkäistä raskausarpia ja kudosvaurioita. Olisin ehdottomasti ottanut tuotteet käyttööni raskausaikana, mutta onneksi pääsin välttymään suuremmilta arvilta ilmankin. Jokaisen iho, kun reagoi ihon venymiseen eri tavoin ja etukäteen sitä ei voi tietää. Paras on siis varautua etukäteen hyvillä tuotteilla! Lisäksi olen kotona testannut meikin alle kirkastavaa kasvovoidetta nimeltään Blossoms is Spring Illumination Day Cream. Hoitojen vuoksi oma ihoni on mennyt entistä kuivemmaksi ja tuntuu, että se on myös ohentunut. NIimpä tämä voide on toiminut loistavana tehokosteuttajana sekä kasviuutteiden ja vitamiinien avulla uudistanut ihoa. Voide myös rauhoittaa stressaantunutta ihoa tasoittaa ihon sävyä.

 

Suosittelen tutustumaan Little Butterfly London – tuotesarjaan mikäli brändi ei ole teille entuudestaan tuttu!

Bongasin juuri Jolien verkkokaupan -15% alekoodin JOLIE6V, joka on voimassa vain tänään perjantaina. joten nyt olisi loistava tilaisuus aloittaa testaaminen ♥ Verkkokauppaan pääset tästä linkistä!

Kuulisin myös mielelläni kokemuksia, mikäli olette tuotteita aiemmin testanneet?

 

 

Ei kommentteja
Previous Post
8.6.2018
Next Post
8.6.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit