DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Yölliset heräämiset

Vaikka kuinka lämpimistä keleistä oonkin nauttinut, on niissä ollut myös kääntöpuolensa. Sytostaattihoitojen aikana alkaneet kuumat aallot on toki onneksi hieman vähentyneet, mutta eivät kokonaan. Etenkin nyt kuumien kesäpäivien yöt ovat olleet melko tuskaisia. Vaikka meillä pidetään makuuhuoneen ikkunoissa sälekaihtimet ja pimennysverhot lähes koko päivän kiinni, on huone illalla todella kuuma ja hiostava. Oon useana yönä jo aiemmin heräillyt käden kipuun, mutta nyt myös tuskahikeen, joka on hyvin epämiellyttävää. Herätessä olo on ahdistava ja tekisi mieli painella suoraan kylmään suihkuun. En kuitenkaan viitsi suihkuun asti kömpiä, mutta vierashuone on tullut tutuksi lähiaikoina. Välillä yrittäessäni jatkaa nukkumista meidän sängyssä pyörien ja hyörien, päädyn siirtymään vierashuoneeseen ennen kuin muu perhe herää mun tuskailuun. Vierashuone on meidän kodin viilein paikka ja sinne siirtyessäni vastassa on ihanan raikas sohva. Vaikka osan yöstä eri huoneessa nukkuminen on tuntunut kurjalta, mietin ennen kaikkea omaa jaksamistani. Ikävämpää olisi olla väsynyt ja kärttyinen huonojen yöunien takia kuin se, että herää virkeänä vaikkakin eri huoneesta. Muutaman kerran Minea on tullut aamulla äidin vierashuoneesta herättämään ja sitten oon koittanut hänelle selittää miksi äiti on eri huoneessa. Onneksi hän on vain iloisesti tokaissut ”ei haittaa”!

Täytyy siis myöntää ettei nämä viileämmät kelit niin huonot tähän mun tilanteeseen nähden ole, kun heti oli paljon viileämpää nukkua ♥ Toivon kuitenkin, että saadaan nauttia lämpöisistä keleistä edelleen ja nämä mun kuumat aallot olisi pian historiaa!

 

tarjotin/ Mia Design* kynttilänjalka/ Be&Liv*

Hyvää yötä ♥

*tuotteet saatu

 

No Comments
Previous Post
5.6.2018
Next Post
5.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Today we had Minea 's 2-years birthday party with Unicorn theme 🦄💖 What a lovely day & guests 😍 Now time to sleep♡ Have a lovely evening! .
.
.
.
.
.
.
.
.
#birthday #birthdaygirl #Unicorn #party #babygirl #family
  • Kaupallisessa yhteistyössä @kauppakeskusjumbo kanssa + ARVONTA 100 € lahjakorttiin || Meidän perheen lemppari #kauppakeskusjumbo sijaitsee alle 10 minuutin päässä meistä ja siellä tulee käytyä viikoittain! Sieltä löytyy huikean laaja valikoima muotiliikkeitä saman katon alta 👗👢 Onko sulla omaa lemppari kauppakeskusta? Vieläkö syksyn hankintoja on tekemättä? Tägää alle sun shoppailukaveri ja oot mukana 100 euron Jumbon kauppakeskuslahjakortin arvonnassa (eri kavereilla voit osallistua useamman kerran ) ♡ ( Linkki kilpailun sääntöihin http://vlt.me/saannot ) Arvonta päättyy 24.10.18 #jumbonfashionweek .
.
.
.
.
.
.
#vila #veromoda #only # kaupallinenyhteistyö
  • Skincare is important for all but especially for little ones ♡ Meidän neidin ykkös ihonhoitohuotteita ovat @acofinland
Minicare-sarjan tuotteet 💯👌 Blogissa lisää tuotteiden testauksesta! 
Kaupallinen yhteistyö @acofinland || Ps. Koodilla MARJUT20 saa -20% alennuksen Minicare-sarjan tuotteista Yliopiston apteekin verkkokaupasta 31.10.18 asti ♡ .
.
.
.
.
.
#aco #minicare #family #baby #skincare
  • I'm so thankful & flattered for all your lovely comments for that Ihana Nainen video ❤😍😭 That project was SUPER 😍🎀
.
.
Have a beautiful evening sweeties ♡ .
. .
.
.
.
.
.
.
.
#kitchen #keittiö #interior
  • I had a change to participate in this beautiful video and showing people that every woman is lovely, no matter how you look ❤ link in bio! .
.
Miten upea ikimuistoinen kokemus, jossa sain olla osana. Toivon rohkeuteni näyttävän jokaiselle naiselle, että me ollaan ihania just tällaisena kuin me ollaan ❤ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ihananainen #roosanauha #arla #vapaataidekoulu
  • ♡ Happy Girl's Day you all beautiful ladies ♡ Always remember to carry yourselves with pride ❤ Tomorrow you see something special where I have been participated 🎀
.
.
Ps. Love that blazer😍
.
.
.
.
.
.
📷: @joniautiophoto

Follow Me!