DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Yölliset heräämiset

Vaikka kuinka lämpimistä keleistä oonkin nauttinut, on niissä ollut myös kääntöpuolensa. Sytostaattihoitojen aikana alkaneet kuumat aallot on toki onneksi hieman vähentyneet, mutta eivät kokonaan. Etenkin nyt kuumien kesäpäivien yöt ovat olleet melko tuskaisia. Vaikka meillä pidetään makuuhuoneen ikkunoissa sälekaihtimet ja pimennysverhot lähes koko päivän kiinni, on huone illalla todella kuuma ja hiostava. Oon useana yönä jo aiemmin heräillyt käden kipuun, mutta nyt myös tuskahikeen, joka on hyvin epämiellyttävää. Herätessä olo on ahdistava ja tekisi mieli painella suoraan kylmään suihkuun. En kuitenkaan viitsi suihkuun asti kömpiä, mutta vierashuone on tullut tutuksi lähiaikoina. Välillä yrittäessäni jatkaa nukkumista meidän sängyssä pyörien ja hyörien, päädyn siirtymään vierashuoneeseen ennen kuin muu perhe herää mun tuskailuun. Vierashuone on meidän kodin viilein paikka ja sinne siirtyessäni vastassa on ihanan raikas sohva. Vaikka osan yöstä eri huoneessa nukkuminen on tuntunut kurjalta, mietin ennen kaikkea omaa jaksamistani. Ikävämpää olisi olla väsynyt ja kärttyinen huonojen yöunien takia kuin se, että herää virkeänä vaikkakin eri huoneesta. Muutaman kerran Minea on tullut aamulla äidin vierashuoneesta herättämään ja sitten oon koittanut hänelle selittää miksi äiti on eri huoneessa. Onneksi hän on vain iloisesti tokaissut ”ei haittaa”!

Täytyy siis myöntää ettei nämä viileämmät kelit niin huonot tähän mun tilanteeseen nähden ole, kun heti oli paljon viileämpää nukkua ♥ Toivon kuitenkin, että saadaan nauttia lämpöisistä keleistä edelleen ja nämä mun kuumat aallot olisi pian historiaa!

 

tarjotin/ Mia Design* kynttilänjalka/ Be&Liv*

Hyvää yötä ♥

*tuotteet saatu

 

No Comments
Previous Post
5.6.2018
Next Post
5.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Maybe it's time to buy some new Winter clothes to Minea, you think too? 🙈
She loves to fit all her clothes 👚
Tomorrow I start little trip with Minea ♡
Good night 🖤
.
.
.
.
.
#kidsroom #barneroom #bunnychair
  • Feeling Autum already 💛 These Life is & Dancer prints are good combo, do you think? .
.
Koodilla "LOVINGWHITESTYLE" saat -25% alennusta julisteista* 14.-16.8.18 välillä. Kurkkaa @desenio niin saat takuulla lisää inspiraatiota!
*koodi ei valitettavasti koske kehyksiä tai handpick-/collaboration- osioiden julisteita. .
.
.

#desenio #kaupallinenyhteistyö
  • Finally my home office is ready ⌨🖱 I really like that wall ♡ My favourite prints are Capo D'opra, Antibes & Brush Black! .
.
.
Koodilla "LOVINGWHITESTYLE" saat -25% alennusta julisteista* 14.-16.8.18 välillä. Laita @desenio seurantaan niin saat takuulla lisää inspiraatiota!
*koodi ei valitettavasti koske kehyksiä tai handpick-/collaboration- osioiden julisteita. .
.
.

#desenio #kaupallinenyhteistyö #homeoffice
  • It's so good to be home after 3 days Flow ♡ I have to say that I'm so in love with these new @suomenvisor blinds on our windows 🖤 Have a lovely evening! .
.
.
.
#suomenvisor #kaupallinenyhteistyö #ad #livingroom
  • This weekend has been amazing ♡ Full of music, friends, relaxing and a great flow 💗
Thank you @Flowfestivalhelsinki & @sokoshotelpresident 🙏 Still one more day to go with this beauty @mk_maison 😘
.
.
.
.
#sokoshotelpresidentti #sponsored #hiljaisuus #hotelroom
  • ✴ ARVONTA/ GIVEAWAY ✴PÄÄTTYNYT!!
.
.
Meidän vierashuoneen valmistumisen johdosta pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @ohtonordichome kanssa ja palkintona on monikäyttöinen ja kaunis roikkuva puutanko 60cm (arvo 79,90€ ja väri musta tai valkoinen) 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @ohtonordichome & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 12.8.18 klo 18.00 asti.  Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
.
.
Ihanaa viikkoa ♡ .
#sponsored #ad #guestroom #vierashuone

Follow Me!