DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Yölliset heräämiset

Vaikka kuinka lämpimistä keleistä oonkin nauttinut, on niissä ollut myös kääntöpuolensa. Sytostaattihoitojen aikana alkaneet kuumat aallot on toki onneksi hieman vähentyneet, mutta eivät kokonaan. Etenkin nyt kuumien kesäpäivien yöt ovat olleet melko tuskaisia. Vaikka meillä pidetään makuuhuoneen ikkunoissa sälekaihtimet ja pimennysverhot lähes koko päivän kiinni, on huone illalla todella kuuma ja hiostava. Oon useana yönä jo aiemmin heräillyt käden kipuun, mutta nyt myös tuskahikeen, joka on hyvin epämiellyttävää. Herätessä olo on ahdistava ja tekisi mieli painella suoraan kylmään suihkuun. En kuitenkaan viitsi suihkuun asti kömpiä, mutta vierashuone on tullut tutuksi lähiaikoina. Välillä yrittäessäni jatkaa nukkumista meidän sängyssä pyörien ja hyörien, päädyn siirtymään vierashuoneeseen ennen kuin muu perhe herää mun tuskailuun. Vierashuone on meidän kodin viilein paikka ja sinne siirtyessäni vastassa on ihanan raikas sohva. Vaikka osan yöstä eri huoneessa nukkuminen on tuntunut kurjalta, mietin ennen kaikkea omaa jaksamistani. Ikävämpää olisi olla väsynyt ja kärttyinen huonojen yöunien takia kuin se, että herää virkeänä vaikkakin eri huoneesta. Muutaman kerran Minea on tullut aamulla äidin vierashuoneesta herättämään ja sitten oon koittanut hänelle selittää miksi äiti on eri huoneessa. Onneksi hän on vain iloisesti tokaissut ”ei haittaa”!

Täytyy siis myöntää ettei nämä viileämmät kelit niin huonot tähän mun tilanteeseen nähden ole, kun heti oli paljon viileämpää nukkua ♥ Toivon kuitenkin, että saadaan nauttia lämpöisistä keleistä edelleen ja nämä mun kuumat aallot olisi pian historiaa!

 

tarjotin/ Mia Design* kynttilänjalka/ Be&Liv*

Hyvää yötä ♥

*tuotteet saatu

 

No Comments
Previous Post
5.6.2018
Next Post
5.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Meidän koko perhe on kovin tykästynyt tähän ihanaan Hattara mattoon ♡ Olenkin onnellinen päästessäni arpomaan yhdelle teistä tämän upean Hattaran koossa 133×200cm (valitsemassaan värissä, arvo 275€) yhteistyössä @vmcarpet kanssa ♡
.
.

Osallistumisohjeet: 
1. Seuraa minua & @vmcarpet
2. Tykkää kuvasta ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
3. Voittajan tulee seurata molempien tilejä 4. Osallistumisaikaa torstaihin 21.6.18 klo 18.00 saakka
Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. 
Have a lovely Sunday ♡
.
.
.
.

#vmcarpet #hattara #livingrooom #carpet
  • Just smile, the best advice I've ever given ♡ 📷: @nellytattiphoto
  • I'm in love with these classy turbans ♡ It's really important to protect the bald from the sun. And turbans are suitable for everyone!

#kaupallinenyhteistyö @hiusextraheinilaofficial
  • Hope you had a great start for this week 🖤 Good night! .
.
.
.
.
.
.
#beliv #diningtable #interior9508 #kitchen #kitchendesign
  • Dreaming about this delicious breakfast @hotelbellora ☕
Have a lovely Sunday ♡
.
.
.
.
.
.
.
.
  • We are ready to go our friend's b-day party ♡ Any other having a party tonight? 
Have a sparkling evening 🍾
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#guestroom #interior9508 #scandinavianinterior #classiccollection #jotex

Follow Me!