DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Yölliset heräämiset

Vaikka kuinka lämpimistä keleistä oonkin nauttinut, on niissä ollut myös kääntöpuolensa. Sytostaattihoitojen aikana alkaneet kuumat aallot on toki onneksi hieman vähentyneet, mutta eivät kokonaan. Etenkin nyt kuumien kesäpäivien yöt ovat olleet melko tuskaisia. Vaikka meillä pidetään makuuhuoneen ikkunoissa sälekaihtimet ja pimennysverhot lähes koko päivän kiinni, on huone illalla todella kuuma ja hiostava. Oon useana yönä jo aiemmin heräillyt käden kipuun, mutta nyt myös tuskahikeen, joka on hyvin epämiellyttävää. Herätessä olo on ahdistava ja tekisi mieli painella suoraan kylmään suihkuun. En kuitenkaan viitsi suihkuun asti kömpiä, mutta vierashuone on tullut tutuksi lähiaikoina. Välillä yrittäessäni jatkaa nukkumista meidän sängyssä pyörien ja hyörien, päädyn siirtymään vierashuoneeseen ennen kuin muu perhe herää mun tuskailuun. Vierashuone on meidän kodin viilein paikka ja sinne siirtyessäni vastassa on ihanan raikas sohva. Vaikka osan yöstä eri huoneessa nukkuminen on tuntunut kurjalta, mietin ennen kaikkea omaa jaksamistani. Ikävämpää olisi olla väsynyt ja kärttyinen huonojen yöunien takia kuin se, että herää virkeänä vaikkakin eri huoneesta. Muutaman kerran Minea on tullut aamulla äidin vierashuoneesta herättämään ja sitten oon koittanut hänelle selittää miksi äiti on eri huoneessa. Onneksi hän on vain iloisesti tokaissut ”ei haittaa”!

Täytyy siis myöntää ettei nämä viileämmät kelit niin huonot tähän mun tilanteeseen nähden ole, kun heti oli paljon viileämpää nukkua ♥ Toivon kuitenkin, että saadaan nauttia lämpöisistä keleistä edelleen ja nämä mun kuumat aallot olisi pian historiaa!

 

tarjotin/ Mia Design* kynttilänjalka/ Be&Liv*

Hyvää yötä ♥

*tuotteet saatu

 

No Comments
Previous Post
5.6.2018
Next Post
5.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
  • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
  • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
  • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
  • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new  golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
  • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!