DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Yölliset heräämiset

Vaikka kuinka lämpimistä keleistä oonkin nauttinut, on niissä ollut myös kääntöpuolensa. Sytostaattihoitojen aikana alkaneet kuumat aallot on toki onneksi hieman vähentyneet, mutta eivät kokonaan. Etenkin nyt kuumien kesäpäivien yöt ovat olleet melko tuskaisia. Vaikka meillä pidetään makuuhuoneen ikkunoissa sälekaihtimet ja pimennysverhot lähes koko päivän kiinni, on huone illalla todella kuuma ja hiostava. Oon useana yönä jo aiemmin heräillyt käden kipuun, mutta nyt myös tuskahikeen, joka on hyvin epämiellyttävää. Herätessä olo on ahdistava ja tekisi mieli painella suoraan kylmään suihkuun. En kuitenkaan viitsi suihkuun asti kömpiä, mutta vierashuone on tullut tutuksi lähiaikoina. Välillä yrittäessäni jatkaa nukkumista meidän sängyssä pyörien ja hyörien, päädyn siirtymään vierashuoneeseen ennen kuin muu perhe herää mun tuskailuun. Vierashuone on meidän kodin viilein paikka ja sinne siirtyessäni vastassa on ihanan raikas sohva. Vaikka osan yöstä eri huoneessa nukkuminen on tuntunut kurjalta, mietin ennen kaikkea omaa jaksamistani. Ikävämpää olisi olla väsynyt ja kärttyinen huonojen yöunien takia kuin se, että herää virkeänä vaikkakin eri huoneesta. Muutaman kerran Minea on tullut aamulla äidin vierashuoneesta herättämään ja sitten oon koittanut hänelle selittää miksi äiti on eri huoneessa. Onneksi hän on vain iloisesti tokaissut ”ei haittaa”!

Täytyy siis myöntää ettei nämä viileämmät kelit niin huonot tähän mun tilanteeseen nähden ole, kun heti oli paljon viileämpää nukkua ♥ Toivon kuitenkin, että saadaan nauttia lämpöisistä keleistä edelleen ja nämä mun kuumat aallot olisi pian historiaa!

 

tarjotin/ Mia Design* kynttilänjalka/ Be&Liv*

Hyvää yötä ♥

*tuotteet saatu

 

No Comments
Previous Post
5.6.2018
Next Post
5.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Our 6th anniversary ❤
.... " I laugh harder with you. I feel more myself with you. I trust you with me - the real me. When something goes wrong, or right, or I hear a funny joke or I see something bizarre, you're the first person I want to talk about it." - Samantha Young
......
Love you dear @hosionpoika ❤
.
.
.
.
📷: @mk_maison
  • This weekend was all about 💕 people & ☀️ weather ♡ 
How was yours? 
Wish you all a relaxing evening!
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #veke #veravera
  • What are your favourite tv-series? Mine are Grey's Anatomy, Chicago Med & This is us 🖤 Today we have 🎬 night ♡ .
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
#livingrooom #whitehome #whiteinterior #lennol #living247
  • Today was s u p e r and I can't wait what happens next 💯 How was your Tuesday? .
.
.
Have a cozy evening ♡ .
.
.
.
#interior4you1 #interior_and_living #vmcarpet #jotex #beliv
  • My happy Sunday face ☃️ Mietin teinien keskuudessa olevaa villitystä siitä, että kuljetaan nilkat paljaina lyhyessä takissa keskellä talvea 😳 Itsehän oon tullut iän myötä niin mukavuudenhaluiseksi, että vuoraudun kerroksittain ettei vaan tule kylmä ❄❄ Onko muita mukavuudenhaluisia? .
.
.
.
.
.
#ootd #nordicswanliving #didriksons #pura #chiquelle .
.
.
.
📷: @65m2_ edit: me
  • Finally Friday ♡ I'm gonna meet my friend who I haven't seen for a while and we will have date night tomorrow ♡ What plans do you have? .
.
.
.
.
.
.
.
#ellos #livingrooom #jotex

Follow Me!