DECOR Lifestyle Lifie

Kodin valaisimet -60% alennuksella

Jep, luitte ihan oikein tuon otsikon, mutta ennen kuin paljastan lisää niin kerron teille hieman kodin valaistuksesta. Itse en voi sietää sellaista kellertävää valoa, jota näkee yleensä etenkin vanhemmissa asunnoissa. Monesti myös vuokra-asunnoissa on hankittu just ne ihanat keltaista valoa tuovat valaisimet kylppäritiloihin (näin ainakin meillä :D). Ja jos tämä olisi meidän oma koti niin lamput olisivat saaneet jo kauan sitten lähteä meiltä 😉

Itse rakentaessa tai remontoidessa on järkevää panostaa hyvään valaistussuunnitteluun. Nykyään, kun on olemassa niin monenlaisia ratkaisuja valaistuksessa ja mitä erilaisempia valaisimia kuten valonauhat sekä led-valaisimet. Valoilla saa todella paljon tunnelmaa aikaan ja erilaisilla valoilla saattaa jopa huonekalut näyttää erilaisilta. Tiedätte varmasti, kun jossain liikkeessä katsoo jotain huonekalua ja kotona se saattaakin näyttää eriltä.

Etenkin kaikenlaiset led-valot ovat olleet jo jonkin aikaa hyvinkin pinnalla ja tietty yksi iso syy on niiden pitkä käyttöikä. Valaistus ei välttämättä ole mikään helppo pala kakkua, joten silloin kannattaa kääntyä ammattilaisten puoleen. Etenkin rakennusvaiheessa voi vaikuttaa koko talon valaistukseen, joten siihen kannattaa kerralla panostaa!

Winled* on LED-valaisimiin erikoistunut valaisinvalmistaja ja kodin rakentajien keskuudessa Winled onkin noussut Suomen suosituimmaksi valaisinmerkiksi. Erityisen hyviä olemme uudiskohteiden 3D-valaistussuunnittelussa sekä tietomalliin (BIM) pohjautuvassa suunnittelussa.

Heiltä löytyy rautaista osaamista kaikella saralla mikä vain liittyy valaistukseen. Heidän työnnäytteitä olette näheet varmasti, mikäli olette vierailleet asuntomessuilla. Winled oli mukana viime vuoden asuntomessuilla sekä jälleen tänä vuonna Porissa. Mikäli tänä vuonna vierailet messuilla niin kurkkaa erityisesti näiden kohteiden osalta valaistusratkaisut;

Kohteeseen on tehty valaistussuunnittelu ja kaikki valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:
Kohde nro 20: Casakivi

Kohde nro 21: Jokilammi

Kohde nro 25: Koneistajankatu 2

Kohteessa on käytetty Winled-valaistusratkaisuja:
Kohde nro 10: Pori Energia Valovoima

Kohde nro 22A: Wienerberger JokiDUO

Kohde nro 28: Villa Poiju

Tässä lisäksi muutamia esimerkkejä toteutuneista valaistusratkaisuista.

Mutta siis lisää tuosta mahdollisuudesta hankkia omaan kotiin valaisimet jopa -60% alennuksella. Itse en nyt pääse nyt tuota kampanjaa hyödyntämään, mutta käännytään varmasti Winledin puoleen siinä vaiheessa, kun edessä on oman asunnon osto!

Eli siis kyseessä on siis Winledin ”Bloggaa & Someta” -kampanja, jossa haetaan mukaan henkilöitä, jotka ovat joko rakentamassa tai remppaamassa. Winled tarjoaa valaistussuunnittelun ilmaiseksi sekä sinulle tehtyyn valaistussuunnitelmaan kuuluvat led-valaisimet 50% alennuksella. Alennus on siis noin 60%! 

Kokonaisuudessaan säästö on ihan hurjan suuri, koska valaistussuunnitelma yksinään maksaa 790€ – 1500€ väliltä! Led-valaisimetkin ovat aika arvokkaita, joten niiden alennus itsessään on jo huomattava. Vastineeksi henkiön tulee kirjoittaa vain kaksi blogikirjoitusta tästä valaistusprojektista joko omaan blogiisi tai Winledin kotisivujen Vieraskynä-osioon sekä jakaa kirjoitukset omissa sosiaalisen median kanavissa- ja siinä kaikki! Eli sinun ei todellakaan tarvitse itse pitää blogia voidaksesi osallistua tähän kamppanjaan!

Nyt vain rohkeasti ottamaan yhteyttä joko Facebook-tapahtuman kautta tai laittamalla mailia noora.toivo@winled.fi 

Kohti valoisempia hetkiä ♥

*yhteistyössä sekä kuvat Winled Oy

Ei kommentteja
Previous Post
10.7.2018
Next Post
10.7.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit