Lifestyle Lifie travel

Kokkolan reissu

Heippa hei ja ihanaa perjantaita!

Hui ei mun ollut tarkoitus mitään lomaa pitää, vaikka reissussa oltiinkin! Aika meni vaan niin nopsaan eikä sitä oikein ehkä malttanutkaan koneella istua, vaikka jotain töitä tulikin tehtyä. Nyt ollaan palattu reissusta kotiin, mutta ajattelin vähän kertoa mitä me puuhailtiin Pohjanmaalla ♥

Meillä tosiaan lähti juna Tikkurilasta viime perjantaina jo klo. 6.30 aikaan ja oltiin hyvissä ajoin Kokkolassa. Mummu oli meitä siellä vastassa ja isomummu tuli sitten myöhemmin meitä katsomaan. Juna matka meni yllättävän nopeasti leikkivaunussa ollessa, mitä nyt hässäkäähän siellä aina on. Perjantaina ei varsinaisesti tehty vielä mitään erikoista, puistossa käymisen ja kissan kanssa leikkimisen ohella. Näin nopeasti erästä ystävääni ja harmittikin kovasti, kun ei ehditty enään uudestaan reissun aikana näkemään.

Viikonloppuna me käytiin ihanassa Taideleipomo Vohvelikahvilassa vohveleilla mummojen kanssa. Kyllä sitä aikamoisen ähkyn sai, kun kaksi tuollaista jättimäistä vohvelia masuunsa laittoi 😀 Mutta pakkohan se oli kerran, kun päästiin herkuttelemaan! Käytiin myös moikkaamassa meidän kaverin perhettä, jotka oli meillä kesälomailemassakin sekä toisia ystäviä kahvittelun merkeissä ♥ Sunnuntai-iltana me ajettiin Kälviällä sijaitsevalle auringonkukkapellolle nappaamaan kuvia ja tietty ostamaan kukkia mummoille myös. Kuulin, että Tuomarinkylässä olisi täälläkin vastaava pelto, mutta kukat olisi jo poimittu pois. Ehkä ensi vuonna sitten käydään sielläkin! Ehtikö joku teistä käydä siellä?

Käytiin muutamissa sisustusliikkeissä Kokkolassa ja oon ennenkin hehkuttanut teille Zinnaa sekä N-Stylea, joissa tulee poikettua ihastelemassa kaikkea! Nyt viikonloppuna aukeaa myös ihan uusi Mom’s Garden -liike, jossa yhdistyy kukat, sidonta, sisustus, visualisointi ja erilaiset kurssit. Täytyy ehdottomasti ensi kerralla käydä kurkkaamassa miltä valmistunut liike näyttää! Kahviteltiin myös mun kauppiksen aikaisen opettaja kanssa, jonka näkeminen saa aina niin hyvälle mielelle ♥ Käveltyä tuli tosi paljon, koska meillä ei ollut autoa käytössä. Onneksi Kokkolassa ja etenkin keskustassa kaikki on niin lähellä ettei matkoihin mene paljoa aikaa. Neristan eli vanha kaupunki on todella ihana ja siellä ihasteltiin vanhoja puutaloja ystävien kanssa.

Vähän harmittaa ettei me jääty Kokkolaan viikonlopuksi, kun siellä olisi ollut nyt Venetsialaiset. Siellä on paljon ilmaisia tapahtumia ja esityksiä, joten menkäähän ihmeessä te siellä päin asuvat katsomaan! Me tultiin kotiin keskiviikkoiltana ja heti torstaiaamuna meillä oli yksi iso juttu, minkä vuoksi meidän pitikin jo tulla kotiin. Tuosta asiasta kerron teille myöhemmin lisää, kunhan saan siihen luvan! Mutta sen voin kertoa, että jännittävää se on, hihi!

Eilinen ollaan oltu kotosalla ja siivoiltu kaikessa rauhassa. Tänään Minskulla kävi haaveri rattaiden kanssa ja nyt on puoli nassua asfaltti-ihottumalla, ihan raukkeli toinen ♥ Onneksi säikähdyksellä selvittiin, mutta sellaista se elämä lapsen kanssa on, haavereita tulee ja menee, vai mitä? Varsinainen perjantai 13. vaikkei ollutkaan!

Viikonloppuna onkin sitten luvassa pienen 1.v herran synttärit sekä omat synttäri/parantumisjuhlat ystäville ja perheelle ♥

Mitäs viikonlopun suunnitelmia teillä on?

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja
Previous Post
24.8.2018
Next Post
24.8.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit