DECOR Lifestyle Lifie

Tyylikäs roikkuva puutanko

Kaupallinen yhteistyö; Ohto Nordic Home

Oon edelleen niin innoissani meidän työ/vierashuoneen valmistumisesta (jos nyt voi puhua valmistumisesta ;D)! Huoneessa onkin nyt tullut vietettyä paljon enemmän aikaa eikä ihme, onhan se ihan eri luokkaa nykyään. Ja onhan se myös ihan eri juttu nyt majoittaa meillä vieraita, kun huoneessa joka oli täynnä tavaraa ja sinne just mahtu sisälle.. Apua miten kamalassa kunnossa hyvä huone oli niin kauan! Huoneessa on nyt freesi fiilis ja siellä tekeekin mieli viettää aikaa yksin ja yhdessä.

Ensin ajattelin sohvasängyn olevan iso lotjake ja, että haluan sen vaihtaa, mutta onneksi päätettiin jättää se. Sohvassa on nimittäin niin paljon säilytystilaa, etten tiedä mihin oltaisi kaikki ne tavarat saatu mahtumaan.. Meidän kodista, kun ei löydy erikseen kodinhoitohuonetta johon saisi siivoustarvikkeet vaan siivouskaappi löytyy tästä huoneesta. Niimpä sohvaan saa säilytykseen kaikki vieraspeitot ja tyynyt kätevästi.

Jäin kaipaamaan jotain erityistä ikkunaseinälle ja nähdessäni OHTO Nordic Homen kauniin katosta roikkuvan puutangon näin kokonaisuuden valmiina.

” Skandinaaviseen ja boheemiin kotiin suunniteltu kotimainen OHTO Nordic Home -tuotesarja, jossa luonto ja design yhdessä muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Suunnittelimme uuden erilaisen ja rohkean malliston, jossa tuotteidemme muotokieleen yhdistyy skandinaavisen ja boheemin tyylien hillityt, mutta puhuttelevat elementit. ”

Yrityksen taustalla häärää serkukset Henna ja Sini, joiden inspiraatio kumpuaa Suomen mielettömän kauniista luonnosta. OHTO Nordic Home -tuotesarjasta löytyy todella ajattomia ja ennen kaikkea tyylikkäitä sisustusratkaisuja. Tuotteissaan he haluavat tuoda  esille ekologisuutta, suomalaisuutta sekä luontoa.

Kaunis puutanko sopii täydellisesti tähän tilaan eikä tee siitä yhtään raskasta. Valkoisen lisäksi värivaihtoehtona on myös musta tanko. Koin kuitenkin valkoisen sopivammaksi, vaikka musta olisi ollut myös yhtä hyvä valinta. Tankoja löytyy myös kahdessa koossa 60 cm sekä 100 cm, mutta meille riitti hyvin tuo pienempi koko. Työtilan vieressä roikkuvaan tankoon saa kauniisti esille niin vaatteet, asusteet kuin sisustusvalot. Taidankin kokeilla seuraavaksi juurikin noita erilaisia valoja siihen roikkumaan!

Suomessa suunniteltu ja valmistettu ripustustanko on tyylikäs ja ajaton valinta. Tanko on käsitelty Osmo Color -tuotteella, joka on luonnonmukainen ja ympäristöä kunnioittava pintakäsittelyvaihtoehto puulle. Pellavasta valmistetut köydet ovat laadukkaat ja ne on punottu käsin täällä Suomessa. Tämän tuotteen kohdalla voi nostaa käden pystyyn ekologisuuden kohdalla! Köyden valmistus nimittäin rasittaa ympäristöä hyvin vähän eikä jätettä synny eikä vettä kulu. Lisäksi sähköenergian kulutus on lähes olematonta koko valmistusprosessin ajan.

Pellavatuote on todella helppo puhdistaa, se ei sähköisty ja oikein hoidettuna kestää vuosikymmeniä. Köydet voi pestä käsin tai koneessa käsinpesuohjelmalla, ilman linkousta. Valkoinen väri kestää 90 C° pesun, musta max. 30 C°.

Nyt, kun työtilan sisustus on saatu päätökseen alkaa koko huone olemaan valmis. Kokonaisuus on todella mieleinen, tunnelma rauhallinen niin työskentelyyn kuin nukkumiseen. Ja joo se vielä vieraille tiedoksi, meillä ei ole pukukoodia 😉

OHTO Nordic Home tarjoaa teille ihanat lukijani -10% alennuksen koodilla LWS 

Koodi on voimassa 31.8.2018 asti ja koskee kaikkia tuotteita. Käy kurkkaamassa mun lempparit unisieppari sekä roikkuva yöpöytä ♥

Terkkuja Kokkolasta, jonne saavuttiin Minean kanssa tänään ♥

*puutanko saatu

Ei kommentteja
Previous Post
17.8.2018
Next Post
17.8.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!