DECOR Lifestyle Lifie

Uutta olohuoneessa!

Heippa, tulin huikkaamaan nopeat moikat ennen kuin Flow Festival day 2 kutsuu! Oltiin tosiaan jo eilen ystäväni Minnan kanssa Flow:ssa ja molemmat ensi kertaa kokemassa kaupunkifestareiden huumaa.

Paljon olisi taas kerrottavaa kaikesta! Johonkin nämä päivät on taas hukkunu ja yksi syy on ollut se ettei neiti ole suostunut kahtena päivänä nukkumaan ollenkaan päikkäreitä.. Että sellasta! Silloin käytännössä mun kirjoitusaika jää iltamyöhään enkä saa toivottuun tahtiin teille postattua.

Mutta siis olohuoneeseen on löytynyt muutamia uusia juttuja, joita ovat tuo ajaton pyöreä maljakko, mustavalkoinen tyynynpäällinen sekä kaunis lasikupu kynttilälle. Maljakon löysin reilulla kympillä Garden Living -liikkeestä Espoon Mankkaalta. Meiltä löytyy samanlainen Riviera Maisonin maljakko, mutta tekstillä enkä siitä oikein enään tykkään. Jos jotain muuten kiinnostaa sen ostaminen niin laita viestiä facessa tai instassa 😉

Lasikuvun bongasin ihanan Jennan blogin kautta, kun se oli hänen facekirppiksellä myynnissä. Tykkään kovasti just tuollaisista lasikuvuista ja hintaakin vain alle kympin! Se antaa kivan lisän sisustukseen ja tulee käyttöön varmasti enemmän syksyn tullessa ♥

Tuon tyynynpäällisen bongasin Clas Ohlsonin alesta alle kympin hintaan ja niitä oli paria eri kuosia. Kultainen vetoketju on tyylikäs yksityiskohta ja tuo tyynyyn pientä extraa. Se sopii kivasti meidän muihin tyynyihin, joita kyllä näin syksyn tullen tekisi hieman päivittää!

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa ja pian hyppään matkalaukun kanssa junaan kohti keskustaa. Meillä on nimittäin Minnan kanssa luvassa ihanaa luksusta, kun päästään hotelliin viettämään tyttöjen laatuaikaa ♥ Ota seurantaan mun insta @lovingwhitestyle niin pääset mukaan hotellitunnelmaan sekä seuraamaan huikeaa Flow:ta! Kurkkaa myös instassa käynnissä oleva arvonta, jonka palkintona on upean Ohto Nordic Homen roikkuva tanko!! Arvonta päättyy huomenna, joten vielä ehtii osallistumaan!

Ja hei, jos tuut festareille niin tuuhan moikkaamaan! Puss ♥

Ei kommentteja
Previous Post
11.8.2018
Next Post
11.8.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts