DECOR Lifestyle Lifie

Syksy on täällä!

Ihanaa syyskuun ensimmäistä päivää!

Onko joku muu yhtä innoissaan siitä, että nyt on virallisesti syksy ja tunnelmointi saa alkaa? Täällä ainakin käsi nousee ylös, hep! Janne ehti jo aamulla sanomaan, että noni nyt sun lemppari vuodenaika alkaa! Rakastan kaikkia vuodenaikoja, mutta syksy on ehkä just tunnelmansa puolesta se lemppari! Tämä syksy tuleekin olemaan isojen muutosten aikaa meidän perheessä, kun Minea tulee aloittamaan päiväkodin ja minä palaan töihin jossain vaiheessa. Vieläkään ei olla päiväkotipaikkaa saatu, mutta luultavasti ensi viikolla saamme tietää lisää. Edessä on siis jännittäviä hetkiä!

Onko joku muukin huomannut, että telkkarista alkaa kaikkia ihania sarjoja, kuten Suomen kaunein koti? Eka jakso tuli jo tällä viikolla, mutta onneksi Katsomosta voit sen katsoa, kun sulle parhaiten sopii. Meillä on katsottu tosi vähän telkkaria kesällä mitä nyt lastenohjelmat on siinä sivussa pyörinyt aamuisin. Meillä on Jannen kanssa omia sarjoja, joita katsotaan, mutta nyt ollaan yhdessä katsottu Linnaketta. Se vasta huippu ohjelma onkin ja helpottavaa, kun saa jännittää toisten puolesta omalla sohvalla  ;D

Oon innoissani syksyn ihanista väreistä niin vaatteiden kuin tekstiilien osalta ♥ Tänä syksynä on useita kauniita värejä pinnalla ja ajattelin meidänkin sisustukseen niitä hieman testailla, joten tästä kuulette myöhemmin lisää!

Syksyssä ihaninta on

♥ polttaa kynttilöitä pimeinä iltoina

♥ villasukat

♥ käpertyä viltin alle kuuman juoman kanssa

♥ puista pudonneet lehdet

♥ uudet sarjat

♥ ruska

♥ se, kun saa olla hyvällä omalla tunnolla kotona

♥ syysvaatteet

♥ se, kun jouluun on sitten enään muutama kuukausi

♥ metsäretket

Mikä on teidän mielestä syksyssä ihaninta?

Tunnelmallista lauantai-iltaa ♥

Ei kommentteja
Previous Post
1.9.2018
Next Post
1.9.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit