Yleinen

Black & white

Heippahei!

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä aika poikkeuksellisesti ja väsyneesti. Maanantaina oli todella ikimuistoinen, tunteikas ja jännittävä päivä ♥ Olin silloin 10 tunnin kuvauksissa liittyen perjantaina julkaistavaan juttuun, josta en saa vielä paljastaa sen enempää! Vitsit mua jännittää jo valmiiksi, vaikka itse kuvaus juttu onkin jo ohitse! Mutta siis pian saan kertoa mistä on kysymys ♥

Mutta sitten kuvauksista siirrytään meidän uusiin tuoleihin, jotka meille hetki sitten saapui. Oon pitkään ihastellut näitä wieniläistyylisiä tuoleja etenkin just mustan värisenä. Vaikka täytyy myöntää, että vielä vuosi sitten en olisi näitä tuoleja meillä nähnyt, mutta niin se vain oma maku matkalla muuttuu! Kaipasin meille lisää tuoleja ruokapöydän ympärille silloin, kun meillä on enemmän porukkaa käymässä. Yksi näistä valkoisista tuoleista on toiminut tietokonepöydän tuolina, joten ruokapöydässä on ollut vain kolme tuolia tähän asti. Niimpä tämä mustaihastukseni sai jatkua näiden mustien wieniläistuolien muodossa ja tykkään niin tästä musta-valkokombosta nyt ♥ Tilasin Bistro* tuolit (jotka muuten myydään kahden kappaleen pakkauksissa) Lähdesmäen verkkokaupasta ja ne saapuivat ovellemme vajaassa viikossa. Siroilla tuoleilla on hyvä istua ja niitä on todella helppo siirrellä! Mustat tuolit tuovat tilaan lisää kontrastia, jota ruokailutila ehkä kaipasikin tuon hyllyn kaveriksi.

Mitäs pidätte? Löytyykö muita näihin tuoleihin ihastuneita? 

Tuolla Lähdesmäen verkkokaupassa on muuten ihan valtava valikoma vaikka ja mitä, jos ette ole aiemmin tutustuneet!

Niin ja nämä tuolit oli nyt just alennuksessa, jos ootte vastaavia miettineet tai näihin nyt ihastuitte ♥

Aurinkoista keskiviikkoa!

*tuoleista saatu alennusta näkyvyyttä vastaan

4 Comments
Previous Post
10.10.2018
Next Post
10.10.2018

4 Comments

  • Led kasvivalaisin

    Ihanan näköistä.

    • Marjut

      Kiitos sinulle <3 Tykkään kyllä kovasti ja tuo uutta ilmettä tilaan 🙂

  • Marja

    Upeat ja kepeät aina ja ikuisesti minun mielestäni. Ihanasti mustat jutut antaa särmää sisustukseen. Myös tuo käyttämäsi syksyväri joukossa on makoisa.

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi <3 Nämä wieniläistuolit ovat myös mielestäni ajaton valinta ja sopivat kaiken sisustuksen kanssa 🙂 Ihanaa syksyä!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts