Lifestyle Lifie style

Lemppari kauppakeskus

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jumbon kauppakeskuksen kanssa

Siitä on jo kohta 10 vuotta aikaa, kun muutin tänne Pohjanmaalta. Muistan edelleen sen huikean fiiliksen ollessani ensimmäisiä kertoja Helsingin keskustassa ja mietin asuvani täällä. Asuin välillä kauempana keskustasta ja välillä taas ihan keskustassa. Vuosien saatossa aloin tuntemaan kuitenkin pientä ahdistusta ihmispaljoudesta enkä niin usein ehkä shoppaillut just keskustassa. Muutettuamme Helsingin kantakaupungista Vantaan puolelle jäi keskusta melkein 20 kilometrin päähän. Se ei haitannut meitä yhtään sillä noin 8 minuutin ajomatkan päässä meistä sijaitsee Jumbon kauppakeskus.

Jumbossa on tullut vierailtua useasti ennenkin, mutta nykyään ihan viikoittain. Me tykätään käydä siellä koko perheen kanssa, koska sieltä löytyy kaikille kaikkea ♥ Meiltä tosiaan hurauttaa autolla sinne Kehä 3 pitkin kätevästi, mutta Jumbo sijaitsee muutenkin loistavalla paikalla lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Autolla liikkuessa ilmainen parkkipaikka on super juttu sillä shoppailut saattaa venyä useimmiten useammankin tunnin pituiseksi. Niin ja parkkipaikkoja löytyy poikkeuksetta aina! Tykätään erityisesti siitä, että kaikki liikkeet löytyy saman katon alta eli yhteensä 120 liikettä, 44 muodin liikettä, 26 kahvilaa ja ravintolaa. Kahden kerroksen kauppakeskus on viihtyisä, esteetön kulkea ja ennenkaikkea selkeä liikkua.

Yleensä tosiaan shoppaillaan koko perheen kesken, mutta joskus myös käyn viettämässä siellä omaa aikaa. Minean ollessa pienempi me treffattiin Jumbossa useasti myös mun ystävän ja hänen pienen kanssa, jolloin neitien päikkäriaikaan oli kiva kierrellä liikkeitä ja hörppiä lattea kaikessa rauhassa. Nyt neidin ollessa isompi me käydään ihan joka ikinen kerta telmimässä leikkipaikassa. Sitä ei oikein enään voi edes ohittaa ilman, että Minea muistaisi sen olemassaolon 😀 Ja kivahan se onkin, että hänelläkin on siellä jotain mitä odottaa!

Meidän vierailut menee aikalailla sen pohjalta mitä milloinkin ollaan etsimässä. Pääsääntöisesti kuitenkin kurkataan/kurkkaan läpi tietyt liikkeet. Viime kerralla meidän syyslomalainenkin oli myös mukana, kun käytiin Jumbossa. Tällä kertaa meidän reitti oli seuraava; ensin Zaraan, josta löytyy lähes aina jotain jollekkin meistä, sitten siitä Vero Moda, Vila, Only, Cubus, Kekäle ja tässä kohtaa pysähdys leikkipaikalle. Leikkimisen lomassa tai jälkeen napataan Jungle Juice barista smoothiet, joista Minea tykkää muuten tosi paljon! Sen jälkeen Janne kurkkaa Voltin ja minä Pentikin ja Hemtexin. Br lelut on toinen paikka, jonne neidin ja tällä kertaa myös isomman neidin piti päästä leluja ihastelemaan. Sieltä saattaa olla joskus haasteita lähteä jatkamaan matkaa 😀 

Pidän siitä, että Jumbossa on väljää ja rattailla mahtuu hyvin liikkumaan. Muutenkin sovitukseen ei siellä tarvi jonotella ja vaatteet on siisteissä pinoissa. Siitä matka sitten jatkuu Nilson shoesin ja Mangon kautta syömään. Aika useasti me päädytään Chico’siin siellä olevan leikkipaikan vuoksi. Ja toki ruokakin on erinomaista, joten se toki se suurin syy 😉 Jumbossa on kyllä niin montaa huippua ravintolaa, että täytyy ensi kerralla käydä vaikka Hangon Makaronitehtaassa syömässä. Lopuksi vielä kierretään kauppakeskuksen toinen pää, jossa sijaitsee Lindex, KappAhl, Gina Tricot ja HM, joissa me tykätään käydä. Joskus myös herkutellaan CIAO! Cafen jäätelöillä.

Monesti lähteissä me muistetaan, että kaupassakin pitäisi vielä käydä, mutta Jumbossa se hoituu onneksi samalla reissulla. Hypermarketit Prisma ja K-Citymarket palvelee ma-su klo 7-23, joten kierretään jomman kumman kautta vielä ennen kotiin lähtöä. Eipä sitten tarvi enään erikseen pysähtyä ruokaostoksille ja hyvä niin!

Kaupallisen yhteistyön tiimoilta kokosin itselleni syyskelejä varten asun, jonka pääpointti olisi pehmoisessa ja lämpimässä takissa. Niimpä nähtyäni tämän superihanan Onlyn takin oli päätös helppo, tuo pörröinen kylmien kelien lämmittäjä lähtisi mukaan. Tämän takin kanssa käy kivasti niin housut, hame kuin mekko, mutta päädyin nyt monikäyttöisiin Vero Modan vahapintaisiin housuihin. Myös tuo okran värinen laukku löyty sieltä. Housujen kanssa valitsin tämän kauniin pitsisen paidan, joka löytyi VILAn liikkeestä. Sitä oli muuten useammassa värissä ja harkitsen vielä eri värin ostoa. Nyt oon valmis syksyn viimoihin, kun voin hautautua tämän ihanan lämpimän takin sisään. Takin väri on myös sellainen, joka sopii kaikenlaisten asujen kanssa, joten veikkaan siitä uutta lempitakkia ♥

Mitäs pidätte asusta?

Vinkki

Syyslomalaisille ja muille vinkiksi, että Jumbossa alkaa tällä viikolla Fashion Week-kampanja, joka huipentuu muotitapahtumaan lauantaina 20.10. klo 12-16. Silloin Krista Siegfrieds esiintyy akustisesti keskusaukion tapahtumalavalla ja hän kokoaa myös oman syysmalliston Jumbon liikkeiden muodin uutuuksista. Syysmallistosta järjestetään liikkuvia muotinäytöksiä ympäri kauppakeskusta. Lisää tapahtumasta voit lukea täältä.

Kannattaa myös seurata Jumboa somessa niin saat aina tietoa tulevista tapahtumista ja tarjouksista;

Instagram

Facebook

Jumbo on ehdottomasti meidän lemppari kauppakeskus, koska se palvelee koko perhettä, sieltä löytyy kaikki tarvittava ja sinne lähtee aina mielellään ♥ Tämän vuoksi tähän yhteistyöhön lähteminen oli ihan ehdoton juttu! Ja kuten kaikki tietää niin mielellään sitä suosittelee muille sitä mistä itsekkin tykkää, vai mitä?

Onko teillä lemppari kauppakeskusta? Moniko teistä mielellään suuntaa juurikin Jumboon?

ps. Käykäähän kurkkaamassa mun Instagramista @lovingwhitestyle arvonta, jonka palkintona on 100 euron kauppakeskuslahjakortti Jumboon!

 

 

Ei kommentteja
Previous Post
17.10.2018
Next Post
17.10.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit