DECOR Lifestyle Lifie

10 x mieleenpainuva hetki kuluneelta viikolta

Näin jossain blogissa vastaavanlaisen postauksen ja ajattelin toteuttaa sen kuluneen viikon osalta itsekkin. Tällä viikolla on tapahtunut paljon ja suurimpana tietysti Minean aloitus päiväkodissa. Siellä on mennyt vaihtelevasti ja tarkoitus onkin kertoa asiasta enemmän tässä, kun aikaa on hieman kulunut.

Mun mielestä olisi tärkeää pysähtyä miettimään joka päivä sitä millaisia hetkiä omassa päivässä on ollut. Pyrkiä olemaan kaikissa hetkissä läsnä (tätä pitäisi itsekkin harjoitella enemmän) ja ennen kaikkea nauttia kaikista niistä pienistäkin hetkistä, joista itselle tulee hyvä olo. Se voi olla myös toiselle annettu hyvä mieli esim. kehun merkeissä, oven avaus tai soitto ystävälle.

10 X memorable moments at this week

Ravintolan ikkunassa näkemäni (ISO) koira, joka makoili omistajansa sylissä. Vaikka ajoin autolla vain nopeasti ravintolan ohi niin näkymä nosti hymyn kasvoille vielä myöhemminkin. Rakastan koiria ja ylipäätänsä eläinten näkeminen saa mut aina hyvälle tuulelle.

Tuntemattoman ihmisen kehu upeista hiuksistani. Tämä tapahtui erässä tapahtumassa, jossa olin tällä viikolla yksin käymässä. Juttelin yhden yrityksen edustajalle ja meidän ohitse käveli eräs nainen, joka huikkasi mulla olevan upeat hiukset. Tämä kommentti lämmitti mun mieltä kovasti, koska en itse tällä hetkellä tunne hiusteni olevan kovinkaan erikoiset. Tästä olenkin kirjoittamassa teille vielä erikseen.

Minean ensimmäinen päiväkotiaamu. Pakko se on tähän kohtaan mainita, että kyllä se sydäntä riipaisi jättää itkevä lapsi vieraan ihmisen kanssa. Mietin vain, että mitähän Minea ajattelee, luuleeko se meidän hylänneen hänet? Vaikka päiväkodissa olemisesta onkin paljon puhuttu ja itsekkin siihen koitin valmistautua niin kamalaltahan se tuntui.

 

◊ When I saw a huge dog laying on her owner’s arms in the restaurant window. 

◊ Unknown lady saos to me that my hair looks gorgeous. 

◊ Minea’s first morning when we left her at kidergarten. My heart cried so much.. 

Lumisade. Veikkaan, etten ole ainut, joka ehti tällä viikolla riemuita hiljalleen satavasta lumesta, vai mitä? Itse asiassa just näiden kuvien ottamisen aikaan sateli ensilumi ja istuin hiljaa teekupin kanssa sohvalla ja ihailin kauniina putoilevia lumihiutaleita. Voi miten paljon odotankin jo lumeen peittynyttä maata!

Roosa Nauha Tanssii tähtien kanssa yleisössä oleminen. Muistatte ehkä Jannen tanssiyllätyksen mulle kesältä? Päätin vuorostani järjestää hänelle pienen yllätyksen rakastamansa tanssin merkeissä. Niimpä me oltiin live-lähetyksessä yleisössä suorassa lähetyksessä keskiviikkona, kun Syöpäsäätö ja TTK järjestivät ennen näkemättömän tv-show. Täytyy sanoa, että ilta oli todella upea ja liikuttava ♥ Ja hei entistä kuumemmilta näytti ne tanssiijatkin ihan läheltä 😉 Kiitos vielä mummulle ja papalle neidin hoidosta ♡

Yhteinen lautapeli-heti perheen kanssa. Minea sai synttärilahjaksi sellaisen hauskan lautapelin kuin Nälkäinen nalle. Sitä ollaan toki pelattu jo useaan otteeseen, mutta etenkin nyt, kun neiti jo alkaa ymmärtämään enemmän pelin päälle on pelaamisesta tullut entistä hauskempaa. Ja ne hänen kannustukset ‘Hyvä äiti!” tai ” Hyvä isi!” ovat niin aitoja ja ihania ♥

 

◊ When we got first snow this year. 

◊ We were at Roosa Nauha Tanssii Tähtien Kanssa live-show with Janne. That was also a suprised for him ♥

◊ Playing board game with family. Minea got a one new game called Hungry bear for b-day present and we really like to play that together ♥
◊ Minean sanat hakiessani hänet päiväkodista. Neiti ei ensin huomannut mun tuloa ja hääräsi siinä muiden lasten kanssa leikkihuoneessa. Sitten yhtäkkiä Minea näki mut, juoksi luokse ja sanoi päiväkodintädille ”Katso Sanna-täti Äiti tuli!” Tuo lause tuli niin suoraan sydämestä ja äänestä paistoi helpotus siitä, että hänet tosiaan tultiin päiväkodista myös hakemaan.

◊  Yksinäinen kahvihetki Ullanlinnassa. Mun piti kuluttaa aikaa fyssarin ja lääkärin välissä ja päätin kävellä johonkin Korkeavuorenkadun ihanista kahviloista. Astelin sisään söpöön kahvilaan, tilasin myslimarjajogurtin ja chai laten. Istahdin hiljaisen kahvilan pöytään ja nautin katsellessani ikkunassa ohi kiiruhtavia ihmisiä. Pitkästä aikaa istuin yksin kahvilassa ja se fiilis oli suoraan sanottuna aika siisti. Todellakin sitä omaa aikaa, jota pitäisi ehkä useamminkin harjoittaa.

◊ Words that Minea said one day when I came to took her on kindergarten. She said ” Look Sanna-lady mommy came!” and she looked so releaf that I came to took her ♥

◊ My own coffee moment at one cafe. It was so lovely to spent so own time and just enjoy chai latte and watch people outside the window.

Tapaaminen ihanaisten naisten kanssa. Tämä oli kirjaimellisestikin paikkansa pitävä tapaaminenja luvassa on jotain ihanaa jatkoa Ihana Nainen -videolle ja tästä luvassa lisää myöhemmin. 

Artikkeli Ashton Kutcherin A Plus lifestyle- sivustolla. Jep, luitte ihan oikein! Olin lentää selälleni, kun sain haastattelupyynnön kyseiselle sivustolle! En voinut uskoa, että videosta ollaan näin kiinnostuneita ulkomailla asti ja siitä haluttiin tehdä artikkeli vieläpä TOP 50 listatulla jenkkisivustolla, siis wau! Artikkelin pääsette lukemaan tästä. Aika uskomatonta, että oma kuva ja nimi lukee jossain näin valtavassa mediassa ulkomailla asti, huhuh! Tämä jää todellakin mieleen ikuisesti.

 

◊ Meeting with lovely ladys. There is something coming on on after this Ihana Nainen- video. And that’s your gonna see later! 

◊ An interview on Ashton Kutcher A Plus lifestyle- site. I was totally amazed for that email that they send me about that article that they published on Friday. You can read it hear! How wonderful is this?? Olisi ihana kuulla teidän viikon mieleenpainuvia hetkiä myös? Pidättekö muuten kiitollisuuspäiväkirjaa? 

Rentoa sunnuntaita ja muistakaa olla läsnä ♥

 

What kind of memorable moments did you have on this week? 

Have a lovely Sunday and always remember to be present what ever you do ♥

4 Comments
Previous Post
4.11.2018
Next Post
4.11.2018

4 Comments

 • Britta-Marianne

  Vakavan sairauden läpi käytyäsi voit hyvällä mielellä nauttia kaikista ihanista, hyvistä ja kauniista asioista joita elämä sinulle antaa 🙂

  • Marjut

   Kiitos sinulle sanoistasi <3 Koitetaan kaikki muistaa nauttia niistä hetkistä aina <3 Ihanaa joulunodotusta!

 • Lotta

  Polkumme kohtasivat Roosa Nauha live lähetyksessä. Olipa mukavaa nähdä sinut livenä. Pidin paljon sinun maalauksista Sanomatalossa. Oli kiva kuulla että minun suosikki niistä on sinulla. Olet hieno esikuva meille kaikille siskoille. Ei tämän sairastamisen tarvitse aina olla tuskaista ja rumaa, sen olet meille näyttänyt. Terveisin ylsi joka on päässyt aika helpolla, vaikkakaan tämä ei ole helppoa. Omat hoidot päättyivät tänään. Nyt voi levätä ja nauttia.

  • Marjut

   Hei kyllä minä sinut tietysti muistan ja ihana, kun tulit juttelemaan <3 Sinäkin näytit todella kauniilta! Ja miten kauniisti kirjoitit, kiitos todella paljon <3 Uskon edelleen, että mulla on sairastumisen kautta ollut joku ''tehtävä'', jos se nyt niin voi ilmaista. Tai tarkoitan sitä, että uskon sairastumisella olleen jokin tarkoitus, kun syytä sen saamiseen ei ole löytynyt. Ihana kuulla, että sielläkin on hoidot ohi ja nyt voit todellakin nauttia elämästä ja ihan kaikista pienistä hetkistä myös <3 Ihanaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni? #staycation #laplandhotelstampere
 • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
 • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
 • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
 • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
 • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!