DECOR Lifestyle Lifie

Olohuoneen sisustus

Kaupallinen yhteistyö Jotex

*sisältää mainoslinkkejä

Heippa ja ihanaa torstaita!

Kerroin teille aiemmin paketeista, joita meille tuli, joten tällä kertaa luvassa sisustusjuttuja! Meidän olohuone-ruokailutila on aika isoa tilaa ja etenkin sen yksi kohta siinä on ollut haastavaa sisustaa. Tämä kohta on käytännössä ensimmäinen paikka eteisestä katsottaessa. Pitkään siinä oli iso säkkituoli ja vaikka se onkin toiminut lastenleikeissä tosi kivasti niin se vie paljon tilaa ja siihen kerääntyy kaikenlaista vaatetta ja lelua. Niimpä päätin Jotexin yhteistyön merkeissä tilata meille tämän ihanan SHANGHAI-rahin *, joka tuo lisää istumatilaa sekä toimii muuten täydellisesti meidän pöytänä keittiöleikeissä ♥ Beigen sävyisen rahin halkaisija on 70cm. Samassa paketissa tuli myös nuo krominväriset RAKEL-kynttilänjalat * 3 kpl. Ne on ajattomat ja helppo käyttää eri paikoissa. Näin pimeänä aikana tekee mieli polttaa kynttilöitä joka nurkassa tuomassa tunnelmaa! Joillain kengät on se heikko kohta niin mulla taitaa olla kynttilänjalat ja tyynynpäälliset 😀 Moni on muuten kysellyt tuon meillä jo pitkään olleen karvapeiton perään ja se on myös Jotexilta tilattu ISA-torkkupeite * ja niin super lämmin ja ihana!

Rahin kaveriksi tulikin viime viikolla vielä jotain todella odotettua, joten siihen palataan myöhemmin!

Mitäs pidätte? 

*saatu näkvyyttä vastaan

4 Comments
Previous Post
29.11.2018
Next Post
29.11.2018

4 Comments

  • Jaana

    Ihana tunnelma! Mistä tuo musta katosta roikkuva pyöreä kynttiläkoriste on? (En millään saa päähäni miksi sitä kutsutaan 😀 )

    • Marjut

      Voi kiitos kommentistasi <3 Se roikkuva kynttilänjalka on Zico's verkkokaupasta 🙂 On kyllä tosi kaunis ja sopii vaikka mihin! Ihanaa viikon jatkoa 🙂

  • Amelia

    Moi,
    Saanko kysyä mikä tv-tason malli on nimeltään?

    Ystävällisin terveisin,
    Amelia

Leave a Reply

Artikkelit