Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Omat hiukset vai peruukki?

Halusin palata vielä viime viikon Kun ei näytä siltä miltä luulee näyttävänsä – postaukseeni. Sain muutamia kommenteja liittyen hiuksiini ja siihen ovatko ne omat hiukseni. Tämä suorastaan hieman hämmästytti mua ja halusinkin siksi palata vielä tähän aiheeseen. Kirjoitin aiempaan postaukseen siitä kuinka mun hiukset kihartuu ja siitä miten onnellinen oon, että hiukseni ovat kasvaneet näin kovaa vauhtia. Siksi ehkä mietinkin aiheeseen palaamista, koska halusin vielä painottaa sitä, että nämä hiukset ovat tosiaan mun ihan IKIOMAT ♥ Luulen, että osalle onkin ollut hämmentävää se miten nopeasti mun hiukset on kasvanu ja vieläpä niin paksuina! Vai oonko ihan väärässä tämän suhteen? 

Osa teistä varmaan muistaa mun peruukin ja se oli sellainen todella pitkähiuksinen ja väriltään tummempi kuin tämä oma nyt on. Siksi ehkä hämmennyin siitä miten omaa tukkaani luultiin peruukiksi, koska sehän on ihan erilainen kuin peruukki on. Toki se peruukki edelleen lojuu tuolla vessan nurkassa ( en tiedä miksi sitä edes säilytän edelleen?!), mutta päässä se ei ole ollut sitten enään kevään jälkeen. Muutaman kerran oon sitä huvikseni testannut ja onhan se oudolta näyttänyt etenkin nyt omien hiusten ollessa pidemmät. Voisin muuten harkita koko peruukin myymistää, jos joku sellaista kaipailee!

Oon muuten miettinyt nyt jälkikäteen, kun katsoin vanhoja kuvia, että miten mä oikein rohkenin kulkea kaljuna? Tai siis nyt, kun asiaa uudestaan mietin niin en kyllä tiedä olisko mulla enään samaa rohkeutta ja uskallusta kuin silloin alkuvuodesta. Ehkä se on just se siinä hetkessä oleminen, kun päättää tehdä jotain ja siitä saa itselleen voimia. Vaikka sitä näin jälkikäteen miettiikin, että mistä se voima ja ennen kaikkea rohkeus on sillon tullut? Voin sanoa olevani todella ylpeä itsestäni, että silloin uskaltauduin ihmisten ilmoille kaljuna! Kalju kun ei jättänyt kenellekkään epäilyksiä sen suhteen miksi hiuksia ei ole.

Kaikesta huolimatta haluan edelleen painottaa sitä, että olkaa rohkeita ja olkaa omia itsejänne ♥

Erilaisuus on rikkautta oli se mistä syystä tahansa ♥

coat – VILA, pants – VERO MODA, shirt, bag, gloves – HM, scarf – NORDIC SWAN LIVING (similar here)

 

pics; Pinja edit; me

Ei kommentteja
Previous Post
13.11.2018
Next Post
13.11.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts