DECOR Lifestyle Lifie

Joulukuun ensimmäinen

*sisältää mainoslinkin

Ihanaa joulukuun ensimmäistä!

Uskomatonta, että tänään vaihtui tosiaan jo joulukuu. Tämä kuukausi on ollut aina se odotetuin kuukausi vuodessa ainakin itselläni. Rakastan joulunaikaa (jos se ei ole teille vielä tullut selväksi 😉 ) ♥ Etenkin tänä vuonna odotan joulua erityisesti ja syyn te varmasti tiedättekin. Halutaan viettää joulua omassa kodissa ja ihan vain olla ilman sen suurempaa. Toki mummu ja pappa tulee meille syömään ja joulukirkko kuuluu aattoon. Me lähdetään neidin kanssa Pohjanmaalle ensi viikolla, joten vietetään joulua vähän etukäteen mummojen kanssa tuolloin.  Niin ja Mineallakin on sitten kahden viikon joululoma päiväkodista niin mahdollisesti ajattelin itsekkin pitää jonkinlaisen someloman tuolloin 🙂 Se on kuitenkin vielä mietinnässä, mutta ajatus ei kuulosta huonolta ollenkaan.

Oon tosiaan jo sen kuusen raahannut sisälle, mutta sen koristelu on vielä kesken. En siis osaa päättää pidänkö siinä valot vai en, vaikeita päätöksiä 😀 Etteköhän te jossain vaiheessa näe valmiin kuusen, lupaan sen! Tänään neiti sai avata ensimmäisen pallon Be&Liv:n adventtikalenterista*.  Mun mielestä tällanen itsetäytettävä kalenteri on ihan loistava, koska sen voi sitten täyttää niin pinneillä, ponskareilla, makeilla herkuilla kuin pienillä legoukoillakin. Tämä kalenteri myös kestää vuodesta toiseen ja hei aikanaan, Janne saa täyttää sen sitten mulle, haha 😀 Niin ja isommat yllätykset voi piilottaa johonkin muualle ja palloon voi sitten laittaa ohjeet piilopaikkaan 😉

Koti näyttää kuusta lukuunottamatta jo aika pitkälti siltä kuin se jouluna tulee näyttämään. Tähdet loistaa ikkunoissa ja muuten, en sitten koskaan päätynytkään vaihtamaan uusia tähtiä vaan edellisvuoden tähdet sai jäädä. Muutamia joulukuusenkoristeita on tullut hankittua lisää. Täytyy nyt tosiaan pian yrittää saada se kuusi kokonaan valmiiksi niin pääsen sen teillekkin kuvailemaan 😉

Ja hei tänään on tuttuun tapaan Instagramin puolella auennut mun joulukalenteri! Mukana on siis 24 yhteistyökumppaniani ja jokaiselle päivälle jouluaattoon asti on luvassa arvonta, ottakaahan mun IG @lovingwhitestyle seurantaan viimeistään nyt 😉 Ensimmäisen luukun takaa voi voittaa tuollaisen superihanan jättipeiton!

Tänään me kierrettiin tunnelmallisella Vuosaaren joulupolulla, joka oli aivan ihana kokemus. Tästä se joulunodotus viimeistään alkaa!

December be the best ♥

Ei kommentteja
Previous Post
1.12.2018
Next Post
1.12.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit