Lifestyle Lifie

Ei niin hyvä maanantai

Välttämättä aina päivät ei mene kuten suunnittelee, mutta eilinen oli kyllä taas ihan jotain muuta mitä odotti! Aamusta oli vatsan kanssa ongelmia eikä me päästykään neidin kanssa lähtemään ystäväni luokse kylään. Onneksi olo meni ohi siltä osin. Noh aamu jatkui neidin kanssa ja ennen ulos lähtöämme yritin kirjautua yhteen sovellukseen, joka virheellisesti ohjasi mut verkkopankkisovellukseen. Yritin kirjautua ihan oikeilla tunnuksilla, mutta liian monen kerran jälkeen tunnukset meni lukkoon. Soitin sitten mun pankkiin ja kysyin voisiko tuttu pankinjohtaja tunnistaa mut puhelimessa niin saadaan avattua lukitus ilman konttorissa käyntiä. Muuten olisi pitänyt lähteä toiselle puolelle Vantaata tai Helsingin keskustaan konttorille käymään. Pankinjohtajalle jätettiin soittopyyntö ja me lähdettiin neidin kanssa kauppaan rattailla. Yllättävä kyllä kauppareissu meni sentään hyvin ja se olikin varmaan eilisen yksi onnistuneimpia juttuja 😀

Lounaan jälkeen tulikin neidin päikkäreille menon aika ja taidettiin yli tunnin taistella asiasta, kunnes hän lopulta nukahti. Tästä on nimittäin muodostunut meillä jonkin sortin ongelma ja aiheeseen aion palata vielä erillisen postauksen myötä. Voin vain todeta, että itsekin on aika poikki nukuttamisesta, mutta haluttaisiin pitää kiinni päikkäreistä myös kotona kuten päiväkodissa nukutaan.

Päikkäreiden aikaan minä sitten olin pankin kanssa yhteyksissä uudestaan ja tuttu henkilö sattui juuri olemaan lomalla, tietysti mun tuuria! Kehotettiin siis sitten vain menemään konttorille passin tai kuvallisen henkilökortin kanssa. Onneksi homma saatiin hoidettua ja tunnukset auki 🙂

Postista tuotiin paketti ja avatessani sen kävi ilmi, että osa tuotteista oli vääriä, mutta se ei enään eilen yllättänyt yhtään 😀

Onneksi päivässä oli kuitenkin hyviäkin juttuja, kun sain ihania vauvauutisia ystävältäni ♥ Voi miten onnellinen olenkaan heidän puolestaan ja pääsee  itsekin sitten vauvakuplaan mukaan ystävien kautta ♥ Päivän toinen kiva juttu oli, kun päätin sunnuntaina yömyöhään ottaa Hero treenin Mama Liiga valmennuksen sen ollessa -50%. Taitaa olla edelleen, jos en ihan väärässä oo, jos sattuu teitäkin kiinnostamaan jokin heidän valmennuksista!

Tämä päivä meni onneksi jo paljon paremmin, mutta harvemmin viikko alkaa ihan näin 😀 Vaikka asiat ei niin suuria olleetkaan niin niiden huonojen tapahtumien kasaantuminen samalle päivälle tuntui vain yllättävän raskaalta.

Mites siellä viikko on alkanut? 

Ei kommentteja
Previous Post
19.2.2019
Next Post
19.2.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • Ollaa tänään järkätty tyttöjen huonetta ja saatiin vihdoin heille uusi sänky 😍 Näette pian lisää miltä huone nyt näyttää!
Mites teidän sunnuntai on menny? 🤍
Ihanaa iltaa ❣️
  • Onnea vielä rakas @seppapete ❤️🎈💥 Oli todellakin kaiken stressin arvoista nähdä sun reaktio eilisistä yllätys juhlista ❣️😭 🤩
" Sinä vain olet mun
Juhlien kuohuvaa
Sinä vain olet mun
Sydämen humala
Ja vain sinun kanssasi olen tuntenut
Magneetin voiman" ❤️ @jannikabofficial

Rakastan sua muruseni @seppapete ❣️
  • ✨ SUPRISE HONEY ✨ Järjestin eilen Peten kavereiden kanssa @seppapete lle 40v yllätys juhlat mielettömän upeassa Herttoniemen @ravintolafatlizard penthousessa *🤩 Olin kertonut Petelle meidän menevän dinnerille, mut sanoin et käydään ennen syömistä ottamassa yhteistyön takia penthouse tilasta stoori ja siellä odottikin frendit yllärinä 🥳🥳 - > swaippaa videoon 🤩
Sankarille kaikki meni täydestä ja Pete oli todella yllättynyt ja hieman jopa liikuttunut ❣️

Tajuttoman upeat puitteet, todella hyvät safkat ja mieletön porukka, kiitos kaikki❤️

Koristeet @mydreamday.fi
Kakku @bakerymanteli
*tilasta saatu alennusta
  • Sekasorto - aihe, joka tuottaa mulle stressiä ja minkä suhteen pitäisi löytää ratkaisuja! Ehdin tottumaan siihen, että Minean poissaollessa siivoan hänen huoneen ja laitan asunnon järjestykseen. Nyt, kun meitä onkin täällä puolet ajasta viisi tyyppiä niin voitte kuvitella onko enään yhtä järjestyksessä paikat, no ei ole ei 🙈 Lisäksi kaapeista loppuu tila kesken ja tytöille pitäisi hommata uusi sänky.

Puuh paljon on juttuja, joiden suhteen pitäisi keksiä jotain, mutta kaikesta huolimatta en vaihtaisi tätä pois ❤️

Onko yhtään tuttu aihe muilla? 🙉
  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha

Seuraa minua!