DECOR Lifestyle Lifie

Perjantain kuulumiset & uusi lattiavalaisin

Tämä viikko meni ihan liian nopeasti äitini ollessa meillä maanantaista perjantaihin. Miten se aika meneekin ihan hujauksessa, vaikka on muka monta päivää aikaa olla yhdessä? Aamulla saatettiin äiti juna-asemalle ja pitkien rutistusten jälkeen vilkutettiin hänen mennessä junaan ♥ Jälleen kerran pakko sanoa, että tämä välimatka on liian pitkä 🙁 Minea saikin viettää koko viikon kotona mummon ollessa meillä ja sai samalla parantua kunnolla. Hänellä tosiaan todettiin maanantaina vielä korvatulehdus, mutta onneksi antibiootti on tehonnut jo. Pullan tuoksu on enään muisto eikä pyykkejä enään viikata niin millilleen. Kiitos vielä äiti, meillä on jo ikävä ♥

Käytiin tänään neidin kanssa moikkaamassa mun työkavereita vanhalla työpaikalla. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa kaikkia ihmisiä ja samalla haikea jättää pitkäaikainen työpaikka taakse. Niin se toinen sivu aukeaa, kun toinen sulkeutuu.

Mutta hei haluan vinkata teille arvonnasta, joka käynnistyi mun Instagramissa eilen. Palkintona on tämä Sessakin kaunis Lakki-lattiavalaisin*. Tyylikäs muotoilu ja marmorikuvio jalassa viehättivät silmääni heti tässä Laura Väreen suunnittelemassa valaisimessa. Tämän monikäyttöisen valaisimen paikka on tällä hetkellä työtilani vieressä, mutta sopisi yhtä hyvin vaikka nojatuolin kaveriksi olohuoneeseen. Nyt työtila tulee varmasti vielä enemmän käyttöön, kun tulen tekemään töitä kotoa käsin myös.

Nyt me suunnataan saunaan ja perjantain viettoon, ihanaa viikonloppua ♥

*saatu 

Ei kommentteja
Previous Post
1.2.2019
Next Post
1.2.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
  • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä

Seuraa minua!