DECOR Lifestyle Lifie

Kotitoimisto & ekologiset tuoksukynttilät

Vaikka meiltä löytyykin erillinen työhuone niin jostain syystä löydän itseni poikkeuksetta ruokapöydän ääreltä läppärin kanssa. Jotenkin sitä tykkää enemmän istua tässä kuin että olisin yhdessä vähemmän valoisassa huoneessa etenkin näin, jos olen yksin kotona. Ruokapöydän ääressä sitä voi välillä katsella ohikulkevia ihmisiä tai inspiroitua katsellessaan ympärilleen. Työtila on jäänyt vähemmälle käytölle mitä ajattelin ennen sen olemassaoloa, mutta on hyvä olemassa, jos teen töitä Jannen ja Minean ollessa kotona. Silloin voin tarpeen mukaan vetää oven kiinni perässäni ja saada rauhaisamman hetken työnteolle. Toki pyrin siihen, etten juurikaan tee töitä etenkään läppärillä neidin ollessa hereillä kotona.

Mitä mun pöydältä sitten löytyy, kun työskentelen kotona? No tietysti se tietokone, kalenteri/muistio, puhelin, teekuppi ja yleensä löytyy myös tuoreita (tai vähemmän tuoreita!) kukkia maljakosta. Pöydälläni palaa myös poikkeuksetta aina kynttilä tai kaksi. Löydettyäni nämä ihanat Malian tuoksukynttilät* olen aivan haltioitunut niiden tuoksuista ♥  Kyseessä on kotimaisen MALIAn luonnollisista raaka-aineista valmistetut tuoksukynttilät. Ranskassa valmistutetut tuoksukynttilät on pelkistettyjä, mutta kauniita. Kynttilän massa on pääosin soijaa ja mukana on myös kookosta sekä mehiläisvahaa. Sydänlanka on puuvillaa. Erona tavalliseen tuoksukynttilään on se, että niissä on käytetty massa on valmistettu uusiutumattomasta luonnonvarasta. Moni tietää kynttilöissä olevan steariinia, joka voi olla eläinperäinen eikä näin ollen vedä vertoja ekologisemmalle vaihtoehdolle.

Moni sanoo, että tuoksukynttilöissä on niin voimakas tuoksu, ettei siksi voi niitä polttaa. MALIAn kynttilät ovat pehmeitä ja luonnollinen tuoksukynttilä palaa puhtaammin, jolloin tuoksu laskeutuu kevyemmin eikä täytä koko huonetta tuoksullaan. Jopa anoppini, joka on hajuherkkä tuoksutteli näitä kynttilöitä 😉

Valikoimissa on 4 eri tuoksua; Bonfair, Love Affair sekä mun omat lempparit Soft cotton & Moments. Mun Instagram sivuilla onkin menossa juuri arvonta, jossa voi voittaa itselleen Soft cotton kynttilän sekä lasikuvun. Käykäähän osallistumassa tästä!

Kuuisin mielelläni millaisia kokemuksia teillä on tuoksukynttilöistä? 

Ihanan tuoksuvaa päivää ♥

*kynttilät saatu testiin

Ei kommentteja
Previous Post
21.3.2019
Next Post
21.3.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts