Lifestyle Lifie yhteistyö

Haaveilua työpaikalla

Kaupallinen yhteistyö Arla &More & Indieplace

Mä en ookkaan kertonut teille vielä mitään mun uuteen duuniin liittyen, joten nyt siis kuulette siitä lisää. Toimin siis be&liv yrityksessa nimikkeellä Communication coordinator. Viikossa teen 20 tuntia eli osan tunneista kotoa käsin ja osan kolmena päivänä toimistolla Helsingin keskustassa. Meillä on kiva muutaman hengen porukka ja tullaan hyvin juttuun 🙂 Mun työtehtäviin kuuluu yrityksen Instagramin ja Facebookin päivittäminen, vuorovaikutus somessa, tuotteiden kuvaaminen, kuvakäsittely, yhteistyöt sekä toimin kotimaan jälleenmyyjien yhteyshenkilönä. Eli aika laajasti siis kaikkea ja vieläpä sellaista, jota oon tehnyt jo oman blogini kautta tähän asti. On ollut mukava päästä kuvailemaan erilaisiin koteihin ja tutustua uusiin ihmisiin. En varmaan voisi koskaan ajatella olevani töissä, jossa en pääse olemaan ihmisten kanssa tekemissä. Kaiken kaikkiaan oon siis tykännyt kovasti!

Mitä meidän toimistoon tulee niin rakastan noita leveitä ikkunalautoja ja sisäpihan ikkunoita ♥ Mieleeni muistuu vanha asuntoni, joka oli yksi lemppari asunnoistani ikinä. Vanhat valkoiset puulattiat, korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat ja läpitalon huoneisto Ullanlinnassa oli jotain mistä haaveilin jo muuttaessani Kokkolasta Helsinkiin. Se oli mun unelma silloin asua tuollaisessa kodissa ja paikassa. Ainakin voin sanoa, että tuo unelma on toteutunut. Rakastan vanhoja taloja ja välillä mulle iskee hirmuinen kuume päästä asumaan ihan keskustaan johonkin mielettömän kauniiseen vanhaan taloon, joka olisi kuitenkin vanhaa henkeä kunnioittaen remontoitu. Jokin noissa taloissa viehättää tosi paljon, samaistuuko muut siellä? 

Välillä käytän mun lyhyen tauon siihen, että istahdan toimiston ikkunalaudalle ja ihastelen ympärillä olevia taloja. Nuo hetket vievät muistoissa sinne Ullanlinnan vanhaan kotiin. Samalla pidän huolen siitä, ettei nälkä pääse päivän mittaan yllättämään. Kaupallisen yhteistyön merkeissä oon päässyt nyt kevään ajan tutustumaan ja maistelemaan Arla &More tuoteperheen uusia välipaloja. Ne toimii niin kiireisen arjen pelastajana kuin omissa hengähdyshetkissä töissä ja kotona. Viimeisimmäksi oon napannut mukaani töihin näitä herkullisia Skyr & Seeds kerrosskyrejä. Tämä täydellinen välipala koostuu kahdesta kerroksesta joista alempana marjavalmistetta ja päällä täyteläistä, protskupitoista sekä rasvatonta skyriä. Makuina ovat persikka-vadelma ja kirsikka-mustikka, joista ensimmäinen on enemmän mun makuun. Niissä on auringonkukan- ja unikonsiemeniä sekä tattaria. Tykkään ite kaikista siemenistä ja laitankin niitä milloin minkäkin sekaan. Siksi pidän tästä yhdistelmästä. Pureskeltavuuden ansiosta ne antavat kylläisyyden tunteen kuitenkaan täyttämättä liikaa. Ja mikä tärkeintä ne eivät sisällä lainkaan keinomakeuttajia!

Mulla kulkee monesti Arla &More tuotteita mukana laukussa ja välillä kiireisinä aamuina oon syönyt esim. just skyrrin junamatkalla. Pakkauksessa tulevan lusikan ansiosta on helppo syödä niitä missä vain onkin menossa. Joinain päivinä oon taas napannut kaupan hyllyltä töihin mennessä Arla &More vadelma-karpalo smoothien, joka on muuten ihan mielettömän hyvää! Sitä löytyy myös kookos-ananksen makuisena. Nämä kaikki tuotteet sopii hyvin esim. automatkalle, metsäretkelle, pinkinille, treeniä ennen tai jälkeen, iltapalaksi tai vaikka rannalle mukaan.

Suosittelen testaamaan mikäli et näitä ole vielä kokeillut ja mun omat lempparini on smoothie, vanilja-kardemumma tuorepuurot sekä mansikka-valkoinen persikka jogurtti ♥

Mihin tilanteeseen sä nappaisit näitä välipaloja mukaan?

Niin ja eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka eläkeläisinä sitä asuisi sellaisessa ihanassa vanhassa talossa ydinkeskustassa 😉 Aina voi haaveilla, vai mitä?

kuvat; 65m2 edit; minä

2 Comments
Previous Post
13.5.2019
Next Post
13.5.2019

2 Comments

  • Jenni S. | big mamas home

    Voi vitsi. Tuo olisi sellaista työtä, jota olisi joskus ihanaa tehdä itsekin. ????

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi! Tykkään kyllä kovasti 🙂 Kannattaa tavoitella omia unelmia, jotta ne toteutuu! Ihanaa viikkoa <3

Leave a Reply

Artikkelit