baby Lifestyle Lifie

Kiekkohuumaa & kirppislöytöjä

Joko siellä on kultajuhlista selvitty? Täytyy myöntää etten ite oo mikään super lätkäfani, mutta kyllähän sitä piti finaalipeli katsoa. Ja se todellakin kannatti ♥ Ihan mahtavaa peliä ja itku silmässä sai mennä nukkumaan. Minea heräsi pahaan uneen just 5 minsaa ennen pelin päättymistä ja saikin sitten katsoa sen meidän kanssa loppuun. Neiti vain kyseli monta kertaa, että voitettiinko me, voitettiinko me? 😀 Kyllähän siinä oli ihan uskomaton fiilis vielä maanantai-aamuna!

Kultajuhlia me vietettiin neidin kanssa kotona ja annettiin isin päästä paikan päälle juhlimaan. Oon ite ollut mukana kerran aiemmin ja päässyt kokemaan sen sanoinkuvaamattoman upean tunnelman, joka kultajuhlissa silloinkin oli. Niimpä oli Jannen vuoro saada kokea sama fiilis. Meillä olikin neidin kanssa ihan hurjan hauskaa katsoessa juhlia telkkarista tanssien ja hyppien mukana 😀 Ja neidin ilme oli niin näkemisen arvoinen, kun JVG alkoi soittamaan hänen lempparibiisiä Ikuinen vappu 😀 Oi vitsit miten ihania muistoja jäi ja vauvakirjaan täytyy kirjoittaa ylös tämäkin asia.

Kuvissa näkyvä mekko (joka on kylläkin hieman ryppyinen 😀 ) löytyi Metti Forsselin pihakirppikseltä, jossa piipahdin viime viikonloppuna. Minea halusi kokeilla uutta mekkoa meidän katsoessa kultajuhlia ja päiväkodin kevätjuhlasta saatu lippu oli just aiheeseen sopivat, joten oli pakko napata pari kuvaa ♥ Mutta siis Metin tytöllä on ihania vaatteita ja hän on sopivasti Mineaa vanhempi, joten hänen pieneksi jääneet vaatteet ovat meidän neidille just sopivia. Ostinkin tuon mekon lisäksi toisen mekon, shortsihaalarin, hameen ja housut. Itselleni löysin vanhan roosan sävyisen neuleen. Ite en silloin siivouspäivänä ollut myymässä, mutta kollegani vinkistä olin myymässä muiden bloggareiden kanssa sunnuntaina Uudenmaankadun Sushibar + Wine ravintolassa. Oli ihan hurjasti porukkaa paikalla ja kauppa kävi! Tavaraa ja Minean vaatteita etenkin jäi vielä sen verran, että jostain voisi kesällä vielä kirppispöydän varata. Mun mielestä on just huippua tehdä etenkin lastenvaatteista second hand löytöjä ja vieläpä hyviä sellaisia!

Nyt nappaan kirjan kainaloon ja hautaudun sohvalle! Ihanaa iltaa ja helatorstaita ihanat ♥

Ei kommentteja
Previous Post
29.5.2019
Next Post
29.5.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit