Lifestyle Lifie

Viikonlopun suunnitelmat & karvainen yökyläilijä

Se olis jälleen perjantai ja viikonloppu edessä! Luvassa on tietysti ihana viikonloppu jo pelkästään tulevan Äitienpäivän osalta ♥ Mutta tänään on ensin luvassa Minean yökyläily mummolassa ja me puolestaan mennään Jannen kanssa vähän syömään ja shoppailemaan. Pitkästä aikaa mennään Itikseen ja sinne onkin muutama lahjakortti, jotka olisi tarkoitus käyttää. Itisi oli aiemmin meidän lähin iso kauppakeskus, kun vielä asuttiin Helsingin puolella. Kiva siis käydä muissakin paikoissa välillä!

Huomenna Janne suuntaa jo aamusta Red Bull 400 mäkijuoksuun Lahteen ja mulla on tiedossa omaa aikaa koko aamupäivän. Ajattelin hemmotella itseäni ja testailla uusia kasvonaamioita hyvän sarjan (LUE Bachelorin 😉 ) kanssa. Sitten meen hakemaan meille ihanan pienen Musi-koiran hoitoon yhdeksi yöksi ♥ Oon ihan super innoissani, koska ensi viikolla hän tulee meille uudestaan hoitoon ja silloin hän viipyy meillä melkein kaksi viikkoa ♥ Tämä on just hyvä juttu tähän mun koirakuumeseen! Saapas nähdä miten aamu-unisen Marjutin käy 😀 Me ollaankin huominen sitten kolmisin Musin ja Minean kanssa.

Mutta nyt viikonlopun viettoon, joten ihanaa sellasta just sulle!

2 Comments
Previous Post
10.5.2019
Next Post
10.5.2019

2 Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!