Lifestyle Lifie

Viikonlopun vieraat

Mun piti kertoa teille miten meillä kävi sen viime viikonloppuisen karvakaverin kanssa. Oltiin Minean kanssa tosi paljon odotettu koirulia meille ja käytiin silloin iltapäivällä se hakemassa. Musi koira oli niin innoissaan ja myös sen verran pieni, että leikkiessään näykkäili aika paljon. Neiti sitten luuli, että koira yrittää purra eikä sitä, että se leikkii.  Minea halusi olla koko ajan sylissä, kun jännitti koiraa sen verran. Joten ikävä kyllä kolmen tunnin aikana musta tuntu siltä, että koira+neiti yhdistelmä ei vaan toiminut. Niimpä koin paremmaksi, että koira lähtee omaan kotiin takaisin. Mua harmitti ihan kauheasti, koska olin varmaan ite sitä kaikkein eniten odottanut.. Tällä hetkellä koira olisi ollut meillä melkein kaksi viikkoa, joten onneksi otin sen meille ensin käymään ettei sitten olisi tullut yllätyksiä. Ihana koira muuten ja varmasti tulee myöhemmin, kun vähän kasvaa näykkimisestä pois.

Eilen meille tuli Ninni viikonlopuksi ja myös karvainen ystävämme Frank ♥ Tänään me ollaan oltu koko aamupäivä lintsillä ja vitsi miten hauskaa meillä oli 😀 Mäkin jopa uskaltauduin Ninnin kanssa vuoristorataan, joka on jo mulle hyvä saavutus, haha! Tytöt oli ihan innoissaan ja Mineakin uskalsi tosi reippaasti käydä laitteissa. Hän olis menny kuulemma jopa niihin hurjimpiin laitteisiin 😀 Saas nähdä sitten aikanaan, kun neiti on sen verran iso, että vieläkö uskaltaa mennä 😀

Joka puolella on varmasti saatu nauttia ihanan lämpimästä ilmasta! Ihan mahtavaa, että nyt jo on näin lämmin ♥ Mäkin oon pyrkinyt treenailemaan tällä viikolla lenkkien ja portaissa kävelyn osalta, jee hyvä minä! Huomenna pitää taas mennä Malminkartanon portaisiin ja taidan napata ainakin Ninnin mun mukaani. 

Onneksi meillä on Frank, jota saadaan välillä meille kyläilemään ♥

Mä lähden tyttöjen kanssa syömään, joten kivaa päivää ja nauttikaahan ilmasta!

 

Ei kommentteja
Previous Post
18.5.2019
Next Post
18.5.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit