beauty Lifie

Ideoita kampaajakäynnille

Huomenna kuulkaas meen ensimmäistä kertaa uusien hiuksien kanssa kampaajalle ja oikeesti jännittää hieman! Sinänsä suuria muutoksia en halua hiuksiini tehdä, koska tykkään omasta väristä yllättävänkin paljon. En halua pilata hiuksiani enään liialla värjäämisellä, joten kaikkia hiuksia en tule enään värjäämään, vaan raidoilla elävöitän kokonaisuutta. Kaipaan hiuksiini kuitenkin syvyyttä ja elävyyttä, joten ajattelin kokeilla uutta balayage väritekniikkaa. Ootteko kokeilleet tai kuullet siitä? Oon vain nähnyt kuvia, mutten kellään luonnossa. Ainut mitä nyt mietin on, että minkä värisiä raitoja ottaisin?

Lisäksi tarkoitus olisi tasoittaa hiuksia, mutta se minkä verran niistä lähtee jää nähtäväksi huomenna 😀

Keräsin tähän hieman ideoita mitä näytän kampajaalleni Essille huomenna. Olen kaikin puolin luottavaisin mielin sillä olen kuullut Hair by Essistä vain erinomaista palautetta ja nähnyt kuvia hänen töistään!Mitäs ideoita teillä olisi? Nyt ehtii vielä vaikuttaa 😀

kuvat; Pinterest

3 Comments
Previous Post
17.6.2019
Next Post
17.6.2019

3 Comments

  • Jenni S. | big mamas home

    Nämä näyttävät todella kivoilta kaikki. ????

    • Marjut

      Kiitos ihana sinä <3 Oli siinä kyllä valinnan vaikeus 😀

  • Pirre

    Upeilta näyttävät kaikki. Päädyin tänne, koska olen itse miettimässä, miten balayage sopii puolipitkiin hiuksiin. Pitäisikö siihen olla täyspitkät hiukset? Mutta näistä kuvistahan näkee, että kyllä voi laittaa puolipitkiinkin. Kiitos vinkeistä!

Leave a Reply

Artikkelit