DECOR Lifie

Olohuoneen uusi taulu

Tiedätte varmasti sen tunteen, kun joku juttu kolahtaa niin kovasti ettei sitä saa mielestä pois? Ja silloin yleensä se on sellainen hankinta ettei sitä halua jättää tekemättä, vai mitä?

No niin kävi mulle, kun näin ensimmäistä kertaa tämän Miian maalaaman taulun*, josta hän julkaisi kuvan Mia Livin Instagramissa. Mia Liv on ystäviemme Annukan ja Miian tänä vuonna perustama yritys, josta voi tilata itselleen kustomoituja tauluja toiveidensa mukaisesti. Eli kerrot vain haluamasi taulun koon ja väritoiveet, jonka mukaan taulu tehdään just sulle. Heiltä löytyy lisäksi myös upeita abstrakteja printtejä! Vastaavia printtejä ei ole itselleni tullut muualla vastaan ja mietin sellaisia josko vaihtaisi työhuoneen tauluseinälle.

Tämä meidän taulu ei edes ollut tilaustyö vaan sattumoisin tässä taulussa oli just kaikki ne värit mitä meillä on sisustuksessa, jonka vuoksi siihen ihastuin ensisilmäyksellä. Ja nuo mustat yksityiskohdat antaa syvyyttä ja kontrastia muuten vaaleaan sisustukseen. Siis täydellinen kokonaisuus, joka mun mielestä sopii meidän olohuoneeseen loistavasti! Taulu puhutteli jollain tapaa heti alusta asti enkä voi kuin ihailla sitä ja sen värejä.

Mitäs te tykkäätte? 

Käykäähän kurkkaamassa Mia Livin sivuilta lisää ja, jos tykästytte myös niin koodilla Marjut saatte -15% alennuksen verkkokaupasta. Tilaukset koskee sekä julisteita että maalauksia. Tilaukset maalauksista voi laittaa suoraan sähköpostilla info@mialiv.fi  Koodi on voimassa 30.6.19 asti. 

ps. vanhat taulut jää odottamaan paikkaa seuraavassa kodissa, koska niillä on erityinen merkitys meille eikä niistä todellakaan luovuta! Ja ne kaikki menee värien puolesta yksiin, joten joskus sitten isommassa kodissa saadaan ripustaa pelkästään uniikkeja tauluja seinillemme ♥

*taulusta saatu alennusta

Ei kommentteja
Previous Post
15.6.2019
Next Post
15.6.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit