Lifie rintasyöpä

Tuleva lääkärikäynti

Muistatte ehkä, kun kirjoitin teille Pysäyttävä kirje – postauksen maaliskuussa. Sain silloin vastauksen papakokeesta ja siinä kerrottiin, että vastauksesta on löytynyt solumuutoksia. Tuo kirje pysäytti aikamoisesti silloin ja hätäännyin niin, että menin silloin samana iltana yksityiselle lääkärille. Kaiken rauhoittelun ja seuraavan päivän puhelinsoiton jälkeen mieli onneksi rauhoittui. Silloin sanottiin, että saisin kontrolliajan kesäkuulle ja nyt se aika on edessä tulevana keskiviikkona. Jotenkin sitä kuitenkin alkoi hieman taas jännittämään, että mitä jos..?

Yritän nyt kuitenkin pitää mielen positiivisena ja odottaa rauhassa tulevaa lääkäriaikaa. Sitten varmasti selviää enemmän ja kaikki mahdollinen paha on hoidettavissa, kuten mulle aiemmin sanottiin. Jotenkin sitä on nykyään vaikea tunnistaa ns. normaalia olotilaa itsessä, kun ei muista mihin verrata. Kaikki ne kivut ja säryt, jotka hoidoista aiheutui saattaa vaikuttaa mun kehossa edelleen. Ja helposti sitä pienestäkin särystä saa itselleen aikaan huolenaihetta. Te saman läpikäyneet varmasti tiedätte mitä tarkoitan. Pitäisi vain yrittää tunnustella omaa oloa eikä heti ajatella, että nyt rintasyöpä on uusiutunut tai jotain muuta löytyy. Toki tiedän tämän olevan koko loppuelämän kestävä juttu, mutta toivon sen jossain kohtaa edes hälvenevän. Ei kaikki pienet säryt ole heti sitä pahinta, mutta mieli saattaa tehdä kepposia.

Elämästä pitäisi kuitenkin pystyä nauttimaan eikä turhia murehtia sitä Mitä jos? lausetta. Sä et ikinä voi tietää milloin sun aika täällä päättyy, joten elämästä täytyy nauttia ja elää joka hetkessä! Meille on annettu tämä yksi elämä, joten eletään se täysillä eikä murehdita turhia, jooko? Nii mä ainakin aion tehdä ja oon ihan mielettömän onnellinen siitä, että saan viettää kokonaisen kuukauden Minean kanssa, vaikka työt loppuikin ♥ Pitää vain osata nähdä asioiden hyvät puolet ja keskittyä niihin ♥

Täällä viikonloppu meni ihanasti pyöräretken, grillauksen ja ystävien näkemisen parissa. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikkoa! Miten teidän viikonloppu sujui?

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

 leather jacket – ZARA 

shirt – VILA

pants, hairband – ONLY 

shoes – NIKE 

pics; Kati  edit; minä 

Ei kommentteja
Previous Post
16.6.2019
Next Post
16.6.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit