DECOR Lifie

Yksin nukkumisen pelko

Tulin huikkaamaan teille pikaiset moikat täältä kotoa! Minea meni tänään mummulaan yöksi ja mulla on kokonainen ilta ja huominen aamupäivä omaa aikaa, jeij! Tarkoitus olisi uppoutua terassin aurinkosänkyyn kirjan ja punaviinilasin kanssa 😉 Taisin viimeksi olla yksin kotona yötä ennen neidin syntymää, joten hetki on vierähtänyt.. Tekee hyvää olla yksin ja tehdä omia juttuja, mutta mulla on sellanen ”ongelma” etten tykkää nukkua yksin 😀 Mä en oo koskaan tykänny nukkua yksin ja silloin, kun asuin yksin niin aina yöt paloi valo jossain päin kotia päällä 😀 Mutta hyvin mä aikanaan pärjäsin, joten eiköhän se tämäkin yö mene, kunhan ei tule ukkosta! Se on toinen mitä pelkään, joten yksinoleminen yhdistettynä ukkoseen voisi olla liikaa..

Huomenna olisi tarkoitus siivota oikein perusteellisesti, kun saa rauhassa moppi kädessä heilua, haha!

Mutta nyt terassi kutsuu, ihanaa iltaa murut ♥

4 Comments
Previous Post
8.6.2019
Next Post
8.6.2019

4 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Ihan sama homma. Sänkyyn mennessä mielikuvitus lähtee aivan laukalle. Mä en vain ole koskaan asunut yksin. Aina on ollut perhe tai kämppiä tai mies lähellä. Tavallaan nautin siitä, että saan joskus mennä ihan yksin nukkumaan, mutta nousen silloin monta kertaa illassa tarkistamaan turvalukkoja ja pistorasioita.

  • Marjut

   Kuulostaa tutulta ja eilenkin taisin käydä kolme kertaa tarkistamassa ulko-ovet 😀 Viihdyn yksin, mutta just pimeän tullen pelko hiipii jostain syystä. Mutta vitsit viime yö meni ihan loistavasti enkä pelännyt yhtään! Jotenkin oli tosi levollinen ja rauhallinen olo <3 Kerrostalossa asuessani oli helpompaa, vaikka nukuin kyllä silloinkin veskin valo päällä 😉

 • neito

  Mulla on ollut sama juttu, etten ole tykännyt nukkua yksin. Mut sitten tuli lapset, ja kasvoivat isommiksi. Ja sitten mies rupesi harrastamaan reissaamista kolmistaan lasten kanssa (mies on pystynyt vaihtamaan loma-rahoja vapaaksi, mä en, ja palailin äitiyslomilta töihin ja vaihdoin työpaikkaa, niin mulla on ollut vähemmän lomaa kuin miehellä) ja mä olen joutunut oppimaan nukkumaan yksin. Lisäksi välillä ollaan oltu lasten kanssa kotosalla, kun mies ollut reissussa, töiden ja omien menojen takia. Pikku hiljaa totuin ja nykyään ei enää tunnu pahalta.

  • Marjut

   No vähän sama homma mulla Minean myötä on vain pakko olla rohkeampi, jotta hän voi luottaa muhun. Tekee välillä hyvää olla itsekseen ja sitten jaksaa taas paremmin 🙂 Hyvä, että sielläkin sujuu jo hyvin <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!