DECOR Lifie

Yksin nukkumisen pelko

Tulin huikkaamaan teille pikaiset moikat täältä kotoa! Minea meni tänään mummulaan yöksi ja mulla on kokonainen ilta ja huominen aamupäivä omaa aikaa, jeij! Tarkoitus olisi uppoutua terassin aurinkosänkyyn kirjan ja punaviinilasin kanssa 😉 Taisin viimeksi olla yksin kotona yötä ennen neidin syntymää, joten hetki on vierähtänyt.. Tekee hyvää olla yksin ja tehdä omia juttuja, mutta mulla on sellanen ”ongelma” etten tykkää nukkua yksin 😀 Mä en oo koskaan tykänny nukkua yksin ja silloin, kun asuin yksin niin aina yöt paloi valo jossain päin kotia päällä 😀 Mutta hyvin mä aikanaan pärjäsin, joten eiköhän se tämäkin yö mene, kunhan ei tule ukkosta! Se on toinen mitä pelkään, joten yksinoleminen yhdistettynä ukkoseen voisi olla liikaa..

Huomenna olisi tarkoitus siivota oikein perusteellisesti, kun saa rauhassa moppi kädessä heilua, haha!

Mutta nyt terassi kutsuu, ihanaa iltaa murut ♥

4 Comments
Previous Post
8.6.2019
Next Post
8.6.2019

4 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Ihan sama homma. Sänkyyn mennessä mielikuvitus lähtee aivan laukalle. Mä en vain ole koskaan asunut yksin. Aina on ollut perhe tai kämppiä tai mies lähellä. Tavallaan nautin siitä, että saan joskus mennä ihan yksin nukkumaan, mutta nousen silloin monta kertaa illassa tarkistamaan turvalukkoja ja pistorasioita.

  • Marjut

   Kuulostaa tutulta ja eilenkin taisin käydä kolme kertaa tarkistamassa ulko-ovet 😀 Viihdyn yksin, mutta just pimeän tullen pelko hiipii jostain syystä. Mutta vitsit viime yö meni ihan loistavasti enkä pelännyt yhtään! Jotenkin oli tosi levollinen ja rauhallinen olo <3 Kerrostalossa asuessani oli helpompaa, vaikka nukuin kyllä silloinkin veskin valo päällä 😉

 • neito

  Mulla on ollut sama juttu, etten ole tykännyt nukkua yksin. Mut sitten tuli lapset, ja kasvoivat isommiksi. Ja sitten mies rupesi harrastamaan reissaamista kolmistaan lasten kanssa (mies on pystynyt vaihtamaan loma-rahoja vapaaksi, mä en, ja palailin äitiyslomilta töihin ja vaihdoin työpaikkaa, niin mulla on ollut vähemmän lomaa kuin miehellä) ja mä olen joutunut oppimaan nukkumaan yksin. Lisäksi välillä ollaan oltu lasten kanssa kotosalla, kun mies ollut reissussa, töiden ja omien menojen takia. Pikku hiljaa totuin ja nykyään ei enää tunnu pahalta.

  • Marjut

   No vähän sama homma mulla Minean myötä on vain pakko olla rohkeampi, jotta hän voi luottaa muhun. Tekee välillä hyvää olla itsekseen ja sitten jaksaa taas paremmin 🙂 Hyvä, että sielläkin sujuu jo hyvin <3

Leave a Reply

Instagram

 • AD //
I still can't believe that I have my dream lamp at home 💗 What is your favourite lamp? .
.
En voi vieläkään uskoa, että sain viimein hankittua unelmieni kattokruunun 💗 *mainosyhteistyössä @laatukaluste
Mikä on sun lemppari valaisin?
 • Meidän kesäloma huipentui ihanaan kotimaan reissuun Tampereella pari viikkoa sitten ❤️ *mainos yhteistyössä @visittampereofficial

Mun synttäri viikonloppu oli täynnä mielettömän kauniita rakennuksia, riemunkiljahduksia (varmaan meiltä kaikilta), uskomattomia makuelämyksiä ja ihania hetkiä perheen kesken sekä ystäväni kanssa❤️ Lisää reissustamme voit lukea nyt uusimmasta blogipostauksesta! Mukana myös teidän Tampere - vinkit! 
We had so lovely weekend at Tampere with my family ❤️
.
.

@lillan_hotel_cafe_butik
@kajoravintola
@moominmuseum
@hopealinjat
 • Vihdoin perjantai 💛 Voitteko uskoa, että tuolla meidän hoitokissalla alko juoksuaika😳 Jep ja voin kertoa, että neidin serenadi soi päivin ja öin🤯 Eli tällä hetkellä hän on kiva, kun syö ja nukkuu😂 Söpö hän silti on 😍
Miltäs teidän viikonloppu näyttää?
.
.

Have a lovely weekend💛
 • I got weekend bouquet* early this week 🌼🌼 How was your day? *sponsored @munkkivuorenpuutarhakeidas
.
.
Sain ihanan viikonloppu kimpun* jo tänään 🌼🌼 Mites teidän päivä meni? *kimppu saatu @munkkivuorenpuutarhakeidas
 • Viime päivät ovat kuluneet lähinnä työpaikkailmoituksia selaillessa 🧐 Päivitin myös CV:n uuteen uskoon ja oon nyt tosi tyytyväinen siihen 👌🏻
Ois kiva kuulla mitä te teette työksenne?
.
.

Last few days I have watched all kind of job advertisement 🧐 Also I updated my CV 👌🏻 I would like to know what kind of work you do?
 • It's almost Friday ✌🏻 Have a lovely evening people 🖤
.
.
Ps. That lamp ❣️
.
.
.
Huh pian ollaan jo perjantaissa ✌🏻 Mites siellä on viikko mennyt? Ihanaa iltaa kaikki siellä 🖤
.
.
Ps. Toi lamppu ❣️

Follow Me!