baby Lifie

Lasten harrastukset

Mun elämään harrastukset ovat kuuluneet jo pienestä pitäen ja mun mielestä onkin tärkeää, että lasten harrastukset voi alkaa jo pienenä. Itse taisin kuitenkin olla jo ala-asteella, kun aloitin telinevoimistelun ja tanssin. Muutettiin silloin Kokkolaan ja siellä aloitin Kokkolan Jymyssä treenaamisen. Oon aina tykännyt ryhmäliikunnasta ja sen tuomasta ilosta. Muistan liiankin hyvin meidän takapihan nurmikolla tehdyt Spice Girls esitykset yhdessä kavereideni kanssa 😀 Hitsi sitä oltiin kovia spaissarifaneja tuolloin ja mä halusin aina olla Melanie C, haha! Koulussa ollessa olin aina mukana kaikissa tanssijutuissa vähän liiankin ahkerasti 😀

Vuosien varrella vaihdoin showtanssiyhmä Trioliin ja siellä treenasin niin kauan, kun muutin 10v sitten pääkaupunkiseudulle. Vaikka itse sanonkin niin multa löytyy rytmitajua ja oonkin aina rakastanut tanssimista kaikessa muodossa. Oon jopa joskus käynyt country sekä balettituntia kokeilemassa! Showtanssissa meillä oli kevät ja joulunäytökset, joita varten treenattiin aina lukukausi. Muistan edelleen sen jännityksen mikä noissa näytöksissä oli, huh! Käytiin myös muutaman kerran Helsingissäkin asti kisoissa, mutta ne taisi jäädä vain kivaksi kokemukseksi meidän osalta 🙂

Tanssimassa kävin muutaman kerran täällä asuessani, mutta se kuitenkin silloin jäi. Salitreenit tuli tilalle, vaikka tanssiminen onkin lähellä sydäntä aina. Kyllähän sitä kotonakin voi lyödä volat kaakkoon ja tanssia yksin tai yhdessä, vai mitä? 😀 Ja ollaan me Jannen kanssa käyty myös yksityistanssitunnilla viime kesänä, kun hän järjesti mulle sen yllätyksenä ♥

Ollaan Minean kohdalla mietitty, että hän voisi omien mieltymysten mukaan aloittaa jonkun harrastuksen. Ei silleen, että me viedää hänet meidän mielestä kivaan harrastukseen, josta hän ei tykkää ollenkaan. Vaan niin, että me nähdään mistä hän tykkää ja se on käynyt selväksi viime aikoina hyvinkin selvästi – voimistelu se on. Niimpä kysyin Minealta haluaisiko hän mennä kokeilemaan voimistelua, joka järjestetään meidän lähellä olevalla koululla. Kyseessä on 3-5 vuotiaille suunnattu tunti kerran viikossa 45 minuutin ajan. Vanhemmat jäävät pukuhuoneen puolelle odottelemaan siksi aikaa ja mä niin näen itseni siellä jo kyynelsilmässä katsomassa neidin menoa ♥

Käydään ensin koetunnilla ja katsotaan sen jälkeen mitä neiti siitä tuumaa. Jos hän tykästyy niin sitten harjoittelua on maanantaisin syyslukukauden ajan. Syyskuun ensimmäisenä maanantaina mennään testaamaan tuntia ensin ja sitten katsotaan jatkoa. Uskon kuitenkin Minean olevan siitä innoissaan, koska odottaa sitä jo ballerinamekko päällä!

Olisi kiva kuulla mitä te ootte pienenä harrastaneet? 

Tai mitä teidän pikkuiset harrastaa?

4 Comments
Previous Post
27.8.2019
Next Post
27.8.2019

4 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Mä olen harrastanut taidetta ja teatteria. Jälkimmäistä haluaisin kyllä tehdä vieläkin. Se on aivan ihanaa. 💕
  Me ollaan myös tunnustelu vähän esikoisen mieltymyksiä ja keväällä todennäköisesti aloitetaan leikkibaletti. Esikoinen rakastaa musiikkia ja tanssia, joten se voisi olla meille hyvä ensimmäinen harrastus.

  • Marjut

   Oi kuulostaa kyllä ihanilta harrastuksilta! Pitäisi itsekkin käydä useammin kulttuurin parissa. Ja hei tuo leikkibaletti kuulostaa mahtavalta ja voisi toimia myös meidän neidin kohdalla 🙂 Tanssi toimii aina <3

 • Maija

  Mun lapset ovat ehtineet kokeilla jo monia juttuja pieneen ikään.
  7v ; satujumppa, tanssi, jalkapallo, taitoluistelu, lasten jumppa ja nyt käy aktiivisesti cheerleadingissä ja showtanssissa.
  6v; satujumppa, temppujumppa, jalkapallo, taitoluistelu, lastenjumppa ja nyt aktiivisesti joukkuevoimistelussa ja ratsastuksessa.
  3v oli jo viime vuonna siskojen mukana lastenjumpassa mut tälle kaudelle ei olla vielä ainakaan aloitettu mitään.

  Itse olen pienenä kokeillut lajeja laidasta laitaan. Voimistelua, jalkapalloa, yleisurheilua, pesäpalloa, purjehdusta ja lopulta lajini oli 10-18 -vuotiaana jääkiekko.

  Harrastukset on tärkeitä ja annan kyllä omille lapsilleni kokeilla juuri sitä mitä tahtovat sukupuolesta riippumatta. Aikuisiällä olen sitten päätynyt tanssimaan, sählyä pelaan sekä kuntosalille ja uimaan 👍☺️

  • Marjut

   Oi kaikki kuulostaa todella hyviltä lajeilta! Musta on hienoa, että kokeilee eri lajeja, joista voi sitten katsoa mikä kolahtaa eniten 🙂 Ja just niin ettei lasta vie väkisin mihinkään vaan, että innostus lähtee hänestä itsestä. On upeaa, kun nykyisin on niin monia eri lajeja mitä voi kokeilla! Ihania harrastushetkiä teille <3

Leave a Reply

Instagram

 • Autumn vibes 🍂🍁
Kävin tänään työhaastattelussa ja julkaisin sitä koskien uuden IG-TV videon! Millä fiiliksillä te meette työhaastiksiin? Jännittääkö teitä koskaan?
.
.
#flower #flowerpower #kukkakimppu #syyskukka #flowerbouquet #bouquet #ihanakukkanen #autumnstyle #autumnvibes
 • Mainos/AD x @lindexofficial /
Winter I'm ready for you with my 🐻 coat! .
.
Oikein odotan jo, että saan heittää tämän ihanan teddytakin päälleni 🐻 Tykkäättekö yhtä paljon kuin mä?
.
.
 • Tänään tuli siivottua kunnolla ja ai, että oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ❤️ Kivaa iltaa ihanaiset 😘
.
.
Have a relaxing evening people 💗
.
.
#olohuone #interior4you1 #interiorinspiration #instablogitfinland #livingroominterior #livingroomdecor #livingroomdecor #laatukaluste #nivalanlaatukaluste #flos2097 #ruokailutila #ruokapöytä #pyöreäpöytä #valkoinenkoti #valkoinenpöytä #diningtable #scandinavianhome #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome
 • Parasta just nyt ❤️ Vitsit tää viikko meni ihan super nopeesti! Mitäs vkl suunnitelmia teillä on? Ps. Nuo kukat sais viskata jo meneen 🙈
.
.
.
Home right now ❤️ Any plans for the weekend?
.
.
 • Miten teidän torstai on mennyt? Mulla oli tänään hammaslääkäri, kun pelkäsin mulla olevan elämäni eka reikä, mutta eipä ollutkaan, huh 👏🏻 Mitä tuntemuksia hammaslääkäri teissä aiheuttaa? 😁
.
.
.
How was your day sweeties? 💛
 • Voi Habitare minkä sisustusvimman sait aikaan 💭 Mietin mm. pitäisikö maalata tuo olohuoneen takaseinä beigeksi - mitäs sanotte? Storyista löydätte Habitare fiiliksiä!
.
.
I was wondering that should I paint that livingroom wall to beige?
.
.
#sisustusinspiraatio #scandinavianhome #mynordicroom #scandicinterior #instakodit #etuovisisustus #whitehome

Follow Me!