beauty Lifie

Turvallinen rusketus + lemppari itseruskettavat

Rakastan aurinkoa ja rusketus on ollut kesäisin ykkösjuttu. Oon ollut aiemmin aikamoinen auringonpalvoja, mutta viime vuosina auringon ottaminen on vähentynyt .Viime kesänä saatujen sädehoitojen aikana ei edes saanut sädetettyä kohtaa altistaa auringolle. Eikä vielä tänäkään kesänä saisi, joten mieluummin turvaudun itseruskettavien käyttöön. Ne ovat kaikin puolin turvallisia käyttää eikä tarvitse miettiä UV-säteilyn aiheuttamia haittoja, josta ajan saatossa saattaa kehittyä ihosyöpää.

Kaunis rusketus ei siis vaadi auringossa makaamista eikä se taida oikein enää olla edes trendikästä. Kaikki tietävät säteilyn vaarat, joten ei niistä sen enempää. Voisin myös sanoa, että näin perheellisenä ei kyllä ole edes aikaa loikoilla aurinkotuolilla rusketuksen toivossa. Joten siis turvaudun mieluummin itseruskettaviin tuotteisiin!

Suihkurusketus

Kävin kesällä yhden kerran ottamassa suihkurusketuksen Flamingo Spassa ja olin ihan super tyytyväinen tulokseen! Toki lähtiessäni hoitolasta tuntui, että näytin kuukauden Balilla olleelta 😀 Pikkuhiljaa se siitä tasaantui ekan suihkun jälkeen. Suihkurusketuksessa käytettiin Vita Liberatan tuotteilla. Tämä olikin eka kerta heidän tuotteita testatessa. Pakko sanoa, että omasta mielestä sitä näytti ruskettuneena niin paljon paremmalta ja hyvinvoivalta kuin kalpeana lakanana. Huomasin myös, että rusketus toi itselle lisää itsevarmuutta ja paljon paremman olon itseään kohtaan. Jännä miten paljon tuollainen asia voi vaikuttaa, vai mitä? Ja hei suosittelen suihkurusketuksen jälkeen nukkumista tummissa lakanoissa, koska väriä lähti valtavasti yön aikana ennen ensimmäistä suihkukertaa!

Jotta sitten rusketusta saadaan ylläpidettyä niin multa löytyy kotoa seuraavia tuotteita;

Suihkurusketuksen jälkeen sain testattavaksi Vita Liberatan tuotteita*, joista on tullut mun ehdottomia lemppareita. Tämä Invisi Foaming Tan Water rusketusvesi on huipputuote etenkin, jos kaipaat peittävää rusketusta. Sävynä tuo mediu-mdark kuulosti ensin liian tummalta, mutta ei se itseasiassa olekkaan. Tuotetta levitetään pyörivin liikkein levityskintaan avulla. Vaahtoava itseruskettava vesi on täynnä orgaanisia ihoa hoitavia raaka-aineita. Ainoa haaste tämän tuotteen kohdalla on se ettet näe mihin olet tuotetta levittänyt, joten suosittelen tämän käyttöä, jos sulla on jo kokemusta itseruskettavien käytöstä tai saat levitettyä tuotteen todella tasaisesti. Itselläkin tämä kaipaisi vielä harjoitusta 😀

Seuraavat Vita Liberatan tuotteet ovat Body blur sekä Beauty blur. Blur tuotteet toimivat siten, että ne tasoittavat vartalon, dekolteen ja kasvojen pieniä virheitä ja epätasaisuuksia, sekä antaa iholle sileän ja tasaisen HD -lopputuloksen. Body blur toimii parhaiten kiireessä, jos olet esim. menossa juhliin ja kaipaat iholle hehkua. Tuotetta levitetään jälleen levityskintaalla pyörivin liikkein. Tällä ihmetuotteella saat päivittyneet sääret tai käden saman tien! Voidaan käyttää myös meikin alla tai meikkivoiteeseen sekoitettuna.

Beauty Blur Sunless Glow on ihoa heleyttävä sekä samalla kevyesti itseruskettava voide kasvoille. Se kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä samalla jättää iholle pitkäkestoisen virheettömän päivetyksen. Aluksi iho tuntui todella hehkuvilta levityksen jälkeen, joten halutessaan tuotetta voi sekoittaa myös meikkivoiteen sekaan.

Tuotteet, joita käytän ennen itseruskettavien levitystä vartalolle ovat nämä Vita Liberatan kuorintavoide* ja kosteusvoide*. Iho olisi hyvä kuoria päivää ennen itseruskettavan levittämistä. Jojobarakeet poistaa kuolleen ihosolukon tasaisesti, jolloin lopputuloksesta tulee tasaisempi. Ennen kuin aloitan itseruskettavan laiton levitän kyynärpäihin, kämmeniin, sormien väliin, ranteisiin, polviin ja jalkapöytiin sekä nilkkoihin kosteusvoidetta. Tämä sen vuoksi, että vältetään niiden kohtien yliruskettuminen kuivemmilla alueilla. Toki käsistä mulla ainakin lähtee ensimmäisenä rusketus pois, koska pesen käsiä niin paljon, mutta suosittelen kosteusvoiteen käyttöä, jotta käsistä ei tule ”mustat”.

Pidempään mulla käytössä on ollu Lumenen itseruskettavat tipat*.  Kosteusvoiteisiin sekoitettavat tipat antaa kauniin ja luonnollisen päivetyksen kasvoille. Voit helposti itse säädellä tummuutta sillä montako tippaa laitat voiteen joukkoon ja itse käytän 2-3 tippaa. Tätä voi käyttää myös yötä vasten! Toinen jo kauan käytössä ollut itseruskettava on ACO;n kosteuttava itseruskettava voide*. Tätä oon myös sekoittanut välillä kasvovoiteen joukkoon ja se toimii loistavasti. Suoraan vartalolle laitettuna saa neljässä tunnissa päivetyksen, mutta oon itse sekoittanut tätä vartalovoiteeseen, jolloin lopputulos ei ole liian tumma.Viimeiseksi esittelen teille tämän NKD SKINBabe water itseruskettava suihke*. Tätä oon just viimeksi käyttänyt ja tykkään sen asteittain tulevasta päivetyksestä. Yhden kerran jälkeen iho on päivettyneen näköinen, mutta ei liian tumma. Tämäkin suositellaan levitettäväksi levityskintaan avulla pyörivin liikkein. Lopputulos näkyy 8 tunnin kuluttua. Tykkään!

Se haluan vielä sanoa, että mikään tuote ei haise pahalle ainakaan mun nenään! Petivaatteisiin ei ole tullut jälkiä ellen sitten ole mennyt liian nopeasti levityksen jälkeen nukkumaan. Kannattaa siis malttaa kuivatella hetki 😉 Aiemmin en oo talvella käyttänyt ollenkaan itseruskettavia, mutta nyt todellakin aion käyttää, koska päivettyneenä on vain itellä ainakin kivempi fiilis!

Toivottavasti saitte näistä vinkkejä!

tuotteet saatu; Why Not pr, Marsaana, Polhem

Kuvat minusta; mk_maison edit; minä

2 Comments
Previous Post
30.8.2019
Next Post
30.8.2019

2 Comments

  • Ansku-Glitteri addikti

    Vita Libertan tuotteita onkin paljon kehuttu, itse en ole niitä vielä testannut. Mä rakastuin tänä kesänä Sunkissed itseruskettaviin. Etenkin se moussemainen ruskettava on helppokäyttöinen ja helppo myös levittää. Ja tulos on tosi hyvä. Oon niin ilahtunut kun enää ei tarvitse grillata itseään auringossa kun nykyään saa niin luonnollisen rusketuksen myös purkista 🙂

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi Ansku! Voin suositella lämpimästi Vita Liberatan tuotteita, jos et niitä ole käyttänyt 🙂 Pitääpä laittaa muistiin tuo Sunkissed myös! Oon täysin samaa mieltä tuosta ettei ole mitenkään ”noloa” enään käyttää itseruskettavia vaan ne on enemmänkin tredikäs juttu, jee! Ihanaa viikkoa <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!