DECOR Lifie

Viikonloppukimppu + kissajuttuja

Viikonloppukimppu tuli jo keskiviikkona meille ja ai että miten upea se on! Ilokseni sain Munkkivuoren Puutarhakeitaasta valita itselleni kimpun ja siitä tuli todella kaunis, vai mitä? Kyllä nyt kelpaa aloittaa viikonloppu ainakin kukkien osalta. Suosittelen piipahtamaan Puutarhakeitaassa oli sitten etsinnässä ulkokukkia, leikkokukkia tai sisäkasveja. Siellä nimittäin riittää valinnanvaraa!

Hoitokissa

Mutta kuulkaas tiedätte, että meillä on se Elsa-kissa täällä hoidossa tämän viikon. Kaikki meni hienosti keskiviikkoon asti.. Kunnes sillä alkoi yhtäkkiä juoksuaika.. OMG!! Noh kissaihmiset tietää, että se ei ole mikään kovin kiva juttu ja on vieläpä HYVIN äänekäs sellainen. Aikamoinen serenadi on neidillä täällä on ollut niin yöllä kuin päivällä. Raukkeli kisumisu, mutta hieman raskas myös nyt 😀 Muuten hänen kanssa on ollut kivaa ja sunnuntaihin saakka hän on meillä vielä. Taitaa sillä olla jo hieman koti-ikäväkin ♥

Oon taas laittanut uusia työhakemuksia ja taitaa olla kohta aika katsella myös kokoaikaisia töitäkin. Oon siis tähän mennessä etsinyt osa-aikatyötä, jotta teillekin jäisi aikaa, mutta täytyy katsoa miten tässä asiat etenee. Jotenkin tuntuu haastavalta saada kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen, mutta eiköhän ne vielä mene enemmin tai myöhemmin.

Ihanaa viikonlopun aloitusta ♥

Ei kommentteja
Previous Post
16.8.2019
Next Post
16.8.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!