DECOR Lifie

Viikonloppukimppu + kissajuttuja

Viikonloppukimppu tuli jo keskiviikkona meille ja ai että miten upea se on! Ilokseni sain Munkkivuoren Puutarhakeitaasta valita itselleni kimpun ja siitä tuli todella kaunis, vai mitä? Kyllä nyt kelpaa aloittaa viikonloppu ainakin kukkien osalta. Suosittelen piipahtamaan Puutarhakeitaassa oli sitten etsinnässä ulkokukkia, leikkokukkia tai sisäkasveja. Siellä nimittäin riittää valinnanvaraa!

Hoitokissa

Mutta kuulkaas tiedätte, että meillä on se Elsa-kissa täällä hoidossa tämän viikon. Kaikki meni hienosti keskiviikkoon asti.. Kunnes sillä alkoi yhtäkkiä juoksuaika.. OMG!! Noh kissaihmiset tietää, että se ei ole mikään kovin kiva juttu ja on vieläpä HYVIN äänekäs sellainen. Aikamoinen serenadi on neidillä täällä on ollut niin yöllä kuin päivällä. Raukkeli kisumisu, mutta hieman raskas myös nyt 😀 Muuten hänen kanssa on ollut kivaa ja sunnuntaihin saakka hän on meillä vielä. Taitaa sillä olla jo hieman koti-ikäväkin ♥

Oon taas laittanut uusia työhakemuksia ja taitaa olla kohta aika katsella myös kokoaikaisia töitäkin. Oon siis tähän mennessä etsinyt osa-aikatyötä, jotta teillekin jäisi aikaa, mutta täytyy katsoa miten tässä asiat etenee. Jotenkin tuntuu haastavalta saada kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen, mutta eiköhän ne vielä mene enemmin tai myöhemmin.

Ihanaa viikonlopun aloitusta ♥

No Comments
Previous Post
16.8.2019
Next Post
16.8.2019

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni?  #staycation #laplandhotelstampere
  • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
  • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
  • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that  Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
  • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!