Lifestyle Lifie

Ärsyyntymistä omasta ajankäytöstä

Ärsyyntymistä omaan tekemiseen tai tekemättömyyteen on ollut havaittavissa viime aikoina. Mihin nämä päivät oikein kuluu, kun tuntuu ettei saa mitään aikaan, vaikka onkin muka paljon aikaa kotona ollessaan? Onko tuttu tunne muille? Toki siis jotain on saatu aikaan, mutta haluaisin saada vieläkin enemmän. Tällä hetkellä tuntuu, että pitäisi jollain tavalla ottaa itseään enemmän niskasta kiinni, jotta kaiken tarpeellisen saisi tehtyä. Olin ajatellut, että kotona ollessani kävisin kaappeja läpi ja heittäisin pois kaiken tarpeettoman, mutta oon saanut vasta oman vaatekaappini järjestykseen, puuh. Vielä on siis paljon tekemistä sen osalta, vaikka eihän meidän taloudessa varmaan kukaan muu tätä asiaa murehdi kuin minä. Niimpä tavallaan teen tällä stressiä itselleni, mutta olisi hienoa saada kaikki tarpeeton tavara/vaate kiertoon. Siistit ja järjestyksessä olevat kaapit luo arkeen myös oman helpotuksensa.

Konmaritus

Oon miettinyt, että mun pitäisi varmaan lukea/kuunnella konmaritukseen liittyen, jotta pääsisin tässä asiassa eteenpäin. Toki siinäkin taidetaan kehottaa aloittamaan tavaran vähentäminen laatikko kerrallaan, joten siltä osin kai tässä on jo saatu homma aluilleen. Pitäisi myös päästä pois siitä ajattelutavasta, että EHKÄ tarvin/käytän tätä vielä joskus enkä sitten raaski heittää jotain pois sen takia. Päätös siitä, että heitän jonkin jutun pois ellen ole sitä käyttänyt viimeisen vuoden aikana. Onko teillä kokemuksia konmaritukseen liittyen? Tai kaappien siistinä pitämiseen?

Urheilun lisääminen arkeen

Toinen asia missä mun olisi petrattava on liikunnan lisääminen. Sain jo yhdessä vaiheessa hyvän kipinän juoksuun, mutta sekin on jäänyt. Olin päättänyt, että kävisin kolmesti viikossa juoksemassa Minean ollessa päiväkodissa, mutta jostain syystä sitä on vain niin vaikeaa saada itsensä lähtemään liikkeelle. Aina muka keksii jotain tärkeämpää, vaikka oma hyvinvointi pitäisi olla listan kärjessä. Oon nyt koittanut käydä edes muutaman kerran hakemassa Minea päiväkodista juoksurattailla niin saa edes hieman liikuntaa. Tähän koitan pian saada muutosta ja etsiä sopivan liikuntamuodon, joka saa mut innostumaan.
Onneksi asiat ovat nyt sanottu ääneen, joten tästä on helpompi tehdä asioihin muutoksia! 

Aiempaan postaukseen pääset tästä

4 Comments
Previous Post
19.9.2019
Next Post
19.9.2019

4 Comments

 • ida ihana

  On tuttu tunne! En tajua, mihin aika oikeen menee… Lisäksi tuntuu, että koko ajan muka olisi kauhea kiire, vaikka en oikein ymmärrä että mihin.
  Toisaalta haluan lisätä myös lempeyttä elämääni, koska olen aikamoinen suorittaja. Yleensä ne päivät, kun en ole tehnyt kauheasti mitään ovat silloin myös tulleet ihan tarpeeseen.
  Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä tavoitteisiisi!:)
  ida kotona kaupungissa -blogista

  • Marjut

   Ihana kuulla etten ole yksin asian kanssa! Etenkin nyt työttömänä päivätyöstä ollessani tuntuu ettei saa mitään aikaiseksi, vaikka olisi monta tuntia omaa aikaa. Okei onhan tässä käyty työhaastatteluissa ym. mutta silti on tunne ettei saa aikaan mitään. Puuh, ehkä tämä tästä pikkuhiljaa! Kiitos ja ihanaa viikonlopun jatkoa <3

 • Jenni S. | big mamas home

  Hei. Homevialaura antoi juuri tosi hyviä vinkkejä järjestämisen aloittamiseen. Kannattaa käydä lukemassa. Laura järjestämisen guru. 😍

  • Marjut

   Kiitos Jenni mä bongasin ne myös ja täytyy kyllä Laurasta ottaa oppia! Hän voisi tulla meillekkin laittamaan paikat järjestykseen, josko voisin siis palkata hänet vain 😀

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!