baby Lifie

Minean syyspukeutuminen

Mainosyhteistyössä Metsola

Kurkataanpas hieman miltä Minean syyspukeutuminen näyttää ja mitä neidin vaatekaapista tänä syksynä löytyy. Tuntuu, että Minea kasvaa nyt hurjaa vauhtia ja koko ajan saisi olla käymässä vaatekaappia läpi pienien vaatteiden osalta. Tänään sitä jälleen kävinkin lävitse ja otin pois kaikki 86cm vaatteet, joita lähti iso kassillinen kiertoon. Ja aiemmin kävin läpi eteisessä säilytettävät neidin vaatteet ja asusteet. Nyt ollaan jo pipokaudessa etenkin aamuisin päiväkotiin lähtiessä ja trikoopipoa on pidetty jo päivisinkin pidemmän aikaa. Ollaanhan täällä käyty jo nollassa asteessa, joten eipä se ihmekään, että päätä meinaa itselläkin palella aamulla.. Itse oon tosi herkkä korvien kanssa, jos vähänkään tuulee ja siksi mieluummin aina laitan neidille päähän jotain kuin olen laittamatta. Minea tykkää itsekkin päähineistä, joten onneksi pipon tai muun laitosta ei tarvitse vääntää 🙂

Metsola

Oon pitkään ihastellut kotimaisen Metsola :n tuotteita ja ja muutamia heidän vaatteita meiltä onkin löytynyt jo aiemmin. Saatiin heiltä testiin sekä vaatteita että asusteita, joista kaikista Minea kovasti tykkää. Tiesitkö, että Metsola valmistaa tuotteensa luomupuuvillasta lähituotantona? Siksi huolellisen suunnittelun tuloksena syntyy vaate, jolla on pitkä elinkaari ja joka kestää kulutusta. He haluavat jatkuvasti kehittää tuotteita mahdollisimman ekologiseen suuntaan ja siksi valvovat tarkasti jokaista valmistuksen vaihetta. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja ommellaan Baltian maissa, joiden työolosuhteet on valvottu. Kaikki tuotteissa käytettävät materiaalit on mahdollista jäljittää niiden alkulähteille asti, aika hienoa vai mitä?  Kaikki Metsolan tuotteet täyttävät Ökö-tex-tuoteturvallisuuden ominaisuudet, joka on tärkeää etenkin lastenvaatteissa. Tuotteiden laadun todellakin huomaa siitä miten hyvin ne kestävät aikaa. Meillä on jotain kavereiden lapsilta saatuja Metsolan vaatteita, jotka ovat vielä tosi hyvässä kunnossa!

Materiaalina merinovilla

Metsolan valikoimiin on tänä syksynä saapuneet nämä super pehmoiset merinovilla tuotteet, joista Minealla on yllään pipo ja tuubihuivi. Italialainen laadukas lanka on mulesing vapaata merinovillaa ja pipon sisäpuoli on pehmeää ja laadukasta 100 % luomupuuvillaa. Muistan, että Minean ollessa vielä masussa metsästin hänelle merinovillaista kypärälakkia ja se on meillä edelleen varastossa säilössä. Sen jälkeen hankittiin merinovillahaalaria ja se on ollut todella hyvä hankinta. Se lämmittää todella paljon ja sopii tänne meidän pakkasiin loistavasti! Merinovilla tuotteiden pesussa kannattaa muuten olla varovainen ja noudattaa ehdottomasti annettuja pesuohjeita. Ja mieluummin tuotteet kannattaa tuulettaa kuin pestä, jos vain mahdollista.

Minean yllä on myös tämä kaunis Rose smoke Frilla paita sekä ihanat RIB legginsit. Minea käyttää nyt kokoja 98-104cm ja nämä vaatteet ovat kokoa 104cm.

Instagramissa starttasi juuri arvonta yhdessä Metsolan kanssa!

Käyhän osallistumassa niin voit voittaa 60 euron arvoisen lahjakortin Metsolan verkkokauppaan.

Osallistumaan pääset tästä!

Ei kommentteja
Previous Post
22.9.2019
Next Post
22.9.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit