fashion rintasyöpä

Rintasyöpä kontrolli

Huomenna on edessä mun toinen vuosikontrolli enkä voi uskoa, että pian tulee jo kuluneeksi kaksi vuotta rintasyöpä diagnoosista. Arvaatte varmaan jännittääkö mua! Mulla on terve rinta oireillut viikon verran ja ekana on tietty aina mielessä se huonoin vaihtoehto – rintasyöpä. Onneksi kuulin, että leikkauksen jälkeen kipuja saattaa tulla myös terveen rinnan puolelle ja vielä vuosiakin myöhemmin. Kuulemma myös kontrollin aikaan tuntuu kipuja siellä sun täällä ja sen jälkeen ne ovat hävinneet, joten varmaan jotain jännityskipua voi olla myös.. Meen huomenna heti aamulla klo 8.00 Jorviin, jossa otetaan mammografia ja tehdään ultraäänitutkimus. Toivon, että saisin edes ultrasta vastauksia heti tutkimuksen jälkeen, mutta voi olla etten saa kuin loppuviikosta.

Vatsan TT-kuvaus

Huomenna tehdään samalla vatsan TT-kuvaus, koska oon jonossa siihen rinnan korjausleikkaukseen. Siinä katsotaan vatsan verisuonia ja mietitään mikä olisi paras vaihtoehto tehdä leikkaus. Kerroin teille leikkauksesta aiemmin jo Pohdintaa silikonista -postauksessa. Tänään kävin verikokeissa ja samalla otettiin myös sydänfilmi mahdollista tulevaa leikkausta varten. Sydäfilmissä oli onneksi kaikki ok eikä siltä osin olisi estettä leikkaukselle. Saan mahdollisesti tällä viikolla tietää, jos leikkaus olisi vielä tulossa tämän vuoden puolella, joten jännityksellä ensin odotan miten kontrollissa menee ja sitten mahtaako leikkaus olla piankin edessä. Ja muutenhan kontrolli olisi ollut marras/joulukuussa, mutta mahdollisen leikkauksen takia sitä aikaistettiin.

Muuten viikko on alkanut täällä kivasti ja koitankin nyt rauhoittaa mieleni huomiseen. Kaikki on varmasti kunnossa – uskon siihen ♥ Kerron teille lisää tietoa heti, kun vain tiedän ja myös leikkaukseen liittyen, kunhan vain kaikki on ok ja saan leikkauspäivämäärän tietooni.

Olisi kiva tietää, jos teillä siellä on vastaavia kokemuksia tai mahdollisesti vastaavaa suunnitteilla? Syöpäystävälläni on onneksi viime vuonna tehty juurikin vatsasta uusi rinta ja tapaan hänet huomenna niin saan varmasti lisää tietoa miten kaikki meni.

Pitäkää peukkuja ja ihanaa pakkasviikkoa teille murut ♥

Takki & neule – Reserved 

Housut – Vero Moda

Panta – Gina Tricot 

Laukku & hanskat – HM

kuvat; Mikaela Koskela / Inhimillinen turhamaisuus

Ei kommentteja
Previous Post
29.10.2019
Next Post
29.10.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit