food Lifestyle Lifie

Isänpäivä + ohje jälkkäriherkkuun

Eilen Isänpäivänä me vietiin Minean kanssa Jannelle aamiainen sänkyyn. Minea oli tehnyt päiväkodissa isille ihanat askartelut, jotka hän antoi halausten kera ♥ Isi sai nukkua pitkään ja sitten höpöteltiin sängyssä isin syödessä herkkuja, vaikka taisi neiti sieltä nappailla omaan suuhunsa etenkin noita pralineja. Vietettiin eilen päivää muuten ihan kotosalla, mutta iltapäivästä mentiin Jannen vanhemmille syömään.

Oon niin kiitollinen Jannelle siitä, että hän aina jaksaa tehdä Minealle huuhaata (eli heittää ilmaan), rakentaa hänen kanssa torneja ja ennen kaikkea antaa äärimmäisen paljon rakkautta ♥ En voisi Minealle parempaa isää toivoa ♥

Palataan vielä tuohon aamiaistarjottimeen, joka Minean kanssa tehtiin. Kokosin siihen croissantin, jonka välissä oli pestoa ja mozzarellaa, viinirypäleitä ja herkullisia Fazerin Premium Pralineja. Korkeaan lasiin tein vielä ihanan jälkkärin, johon laitoin kerroksittain pilkottuja pralineja, marjoja ja kreikkalaista jogurttia. Hyvin upposi isille ja kehui kovasti yhdistelmää! En tosiaan tehnyt erillistä kakkua, koska mummulassa oli kakkua. Juomaksi isille vietiin chai lattea – meistä, kun kumpikaan ei juo kahvia.

Mut hei testailkaa jälkkäriä ja kivaa viikkoa!

Ei kommentteja
Previous Post
11.11.2019
Next Post
11.11.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit