DECOR Lifie

Kauniit kuivakukat

Pinnalla on pitkään olleet erilaiset kuivakukat ja etenkin pampaheinät. Itse ostin ekat sellaiset jo viime vuoden Habitaresta ihastuessani niihin niin kovasti. Pampat ovat näkyneet niin somessa kuin lehdissä hyvinkin paljon eikä ihme sillä ovathan ne kauniita ja kestäviä. Viimeisimmät pampat sain Kauniaisen Ihanasta Kukkasesta ja niissä on lisäksi kauniisti kaartuvia heiniä mukana. Pampat muuten kannattaisi suihkuttaa hiuslakalla, jotta ne ei pölyäisi ja niistä ei lähtisi sitä höttöä irti. Ite en oo vielä saanut suihkutettua, mutta tarkoitus olisi. Neiti meinaa nitä välillä käyttää pölyhuiskana, joten ehkä ne kannattaisi pian suihkuttaa 😀

Phalaris & Jänonhäntä

Ostin viime viikolla Tammiston Plantagenista nämä Phalaris kukat ja ne ihastuttavat nyt keittiönpöydällä. Hintaa tuolle kimpulle oli kympin verran ja ne näyttävät tosi hyvältä tuollaisenaan. Nappasin mukaan yhdestä K-Marketista myös puuvillanoksan, mutta se on itseasiassa vielä muovissa edelleen. Haluaisin niitä lisää, joten odottelee siis lisäoksia päästäkseen esille. Toki sopivalla maljakolla yksikin oksa näyttäisi hyvältä!

Kukat, joita vielä haluaisin hankkia on jänönhäntä kimppu. Ihanan pehmeä kuivakukka, jota mulla löytyy siitä itse tehdystä kranssista. Ostin muuten kotiin pari metallirengasta, joihin ajattelin tehdä kotona kransseja. Keräsinkin jo kuivuneita saniaisia, mutta kokeillessani tehdä niistä kranssia ei siitä tullut sellaista kuin olin suunnitellut. Niimpä tarkoitus olisi kerätä havuja ja käpyjä, joista kokeilen uudestaan.

Kuivakukat on siitä hyviä, että ne kestää ja pysyy todella pitkään hyvänä. Vaikka välillä on kiva ostaa myös tuoreita leikkokukkia niin kyllä nämä kuivakukat on vieny mut mukaan!

Löytyykö teiltä kuivakukkia ja, jos niin millaisia? 

2 Comments
Previous Post
8.11.2019
Next Post
8.11.2019

2 Comments

  • ida ihana

    Kuivakukat ovat kauniita, ja pitkäikäisyytensä vuoksi myös ekologinen valinta 🙂 Hakaniemen toria vastapäätä on aivan ihana kuivakukkakauppa Muu-filosofia, jossa kävimme viikko sitten äitini kanssa. Ihana myyjä sitoo upeita kuivakukkakimppuja asiakkaan toiveiden ja mieltymysten mukaan, suosittelen ehdottomasti!<3
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http.//www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    • Marjut

      Oi kiitos paljon vinkistä täytyykin mennä käymään siellä 🙂 Ja kuivakukat todellakin on best <3

Leave a Reply

Artikkelit