Lifie rintasyöpä

Leikkausarvet

Jälleen olisi luvassa videon muodossa kerrottuna fiilikset nyt ja näytän myös samalla leikkausarvet .Tajusin, että se minkä unohdin videolla kertoa on se, että leikkauksessa korjattiin myös mun erkauma. Se oli tosi hieno juttu, että samalla saatiin sekin hoidettua! Ja tämä siis siksi, että erkauma olisi ilmeisesti näkynyt selvemmin kireän vatsan vuoksi, joten päätyivät sen korjaamaan. Se tarkoittaa sitä, että kipua on ollut alavatsan lisäksi myös ylävatsalla etenkin silloin heti leikkauksen jälkeen. Leikkausarvet näyttää kuulemma videolla hieman pahemmilta kuin mitä ne oikeasti ovat livenä ja niiden osalta kaikki on kunnossa. Leikkausarvet kiristää edelleen, mutta oon ollut tosi yllättynyt siitä miten ”helposti” kaikki meni, koska olin varautunut niin paljon pahempiin kipuihin ja oloihin. Ja ennenkaikkea siihen etten pääsisi liikkumaan moneen viikkoon. Toisin kuitenkin kävi ja olin jopa viikonloppuna Anna Puun Hartwall keikalla, johon pari tuntia ennen keikan alkua saatiin ilmaiseksi liput ♥ Meillä oli permantopaikat eli seistiin koko keikan ajan ja kävellessämme portaita autoa kohti tunsin hieman polttoa vatsalla, mutta se meni onneksi särkylääkkeellä ohi. Tietysti edelleen pitää tehdä vain omien voimien mukaan, mutta keikka oli ihan super juttu tähän väliin!

Minean kanssa oleminen ja sairastelut

Tänään vein ensimmäisen kerran Minean päiväkotiin ja se meni tosi hyvin. Vien neidin aina joko autolla tai rattailla, mutta nyt en saa työntää vielä rattaita ylämäkiä, joita olisi siis matkan varrella niin mentiin autolla. Neiti kiipesi itse autoon mun vieressä, koska nostaminen on myös edelleen kielletty. Välillä tuntuu tosi pahalta, kun Minea tulee kohti kädet ojossa ja sanoo, että Äiti syliin, kunnes muistaa ettei äiti voi ottaa syliin. Silloin menen kyykkyyn ja hän tulee istumaan mun syliin siihen ♥ Onneksi tämä on vain hetkellistä, joten vielä pitää vain malttaa hetken aikaa.

Meillä meni tosiaan viime viikko täällä Minean ollessa kuumeessa. Enimmillään kuume nousi 39,6 asteeseen ja neiti oli kyllä ihan raukkeli. Onneksi saatiin levätä rauhassa eikä lähdetty liian aikaisin mihinkään ettei kuume alkaisi uudestaan. Onneksi perjantaina olo oli jo parempi ja viikonloppuna päästiin jo ulkoilemaan. Meillä on Jannen kanssa nyt sitten meinaa myös puskea flunssaa päälle, mutta toivotaan vältyttävän pahemmalta sairastelulta.

Tässä tosiaan videon muodossa lisää itse arvista ja fiiliksistä!

Heräsikö mitään kysymyksiä aiheeseen liittyen? 

Lisää aiheeseen liittyen pääset lukemaan tästä postauksesta.

Ei kommentteja
Previous Post
2.12.2019
Next Post
2.12.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit