Lifestyle Lifie

Kuluneen viikon kuulumiset

Jälleen kerran postaus kuluneen viikon kuulumiset, koska huomaamatta viikko vierähti taas kirjoittamisessa, vaikkei ollutkaan tarkoitus.Tällä hetkellä tuntuu, että kirjoittaminen tökkii pahasti eikä tunnu olevan mitään sanottavaa, vaikka oikeasti olisikin. Instan puolella olen aktiivisempi, joten laitahan siellä seurantaan @lovingwhitestyle ♥ Palaan tähän kirjoitusasiaan, kunhan vain osaan pukea oloni sanoiksi.

Tässä teille kuitenkin nyt kuluneen viikon kuulumiset!

Viime viikon torstaina olin ystäväni Minnan kanssa ihanassa Aspire Brändsin jouluisessa afterwork – tapahtumassa. Paikkana Spaces Bulevardilla oli kokonaan uusi tuttavuus, kuten myös muutamat uudet brändit, joihin pääsimme tutustumaan. Nautimme hurjan hyvästä tarjoiluista ja vielä superimmasta esityksestä, jonka meille tarjosi Pete Parkkonen ♥

Perjantaina me käytiin keskustassa jälleen Minnan ja meidän tyttöjen kanssa yhdessä. On se aina aikamoista härdelliä olla neitien kanssa yhdessä liikkeellä, mutta aina siitä selvitään ;D Käytiin Triplassa, lounaalla sekä muutamassa pr-toimistossa, joista tytötkin sai pienet joulupaketit matkaan ♥ Mun oli pakko kokeilla tätä ihanaa beigeä KN collectionin karvahattua, joka multa löytyy jo mustana. Mitäs pidätte?

Perjantai-iltana me haettiin Lohjalta Ninni meille viikonlopuksi ja voitte vain arvata miten innoissaan Minea oli ♥

Lauantaina me oltiin sovittu mentäväksi Tuomaan markkinoille tyttöjen kanssa ja niinhän me siellä pyörähdettiin, vaikka vähän satoikin vettä. Tytöt halusi tietysti heppakaruselliin, joka onkin jo tullut meillä perinteeksi Ninnin kanssa ennen Minean syntymää. Oli ihana katsella tyttöjen hymyä kasvoilla heidän istuessaan heppojen selässä. Karusellin jälkeen me suunnattiin Kaslinkin söpöön vaaleanpunaiseen mökkiin riisipuurolle. Käytiin testaamassa kauramaitoon tehtyä riisipuuroa lisukkeineen ja vitsi miten hyvää se oli!! Minea ei oo aiemmin suostunut maistamaan riisipuuroa ja niin hänellä oli ekana lusikka suussa 😀 Aion ehdottomasti tehdä riisipuuron kotonakin Kaslinkin kauramaitoon!

Lauantai-iltana me katottiin jälleen leffaa ja syötiin karkkia ♥

Sunnuntai-aamuna herätessäni mulla oli kurkku kipeä ja flunssainen olo. Niimpä Janne ja Minea lähti kahdestaan viemään Ninniä takaisin Lohjalle. Itse painuin takaisin pehkuihin ja siitä asti tässä ollaankin oltu kipeenä. Eilen aamulla oli vielä 38 astetta kuumetta, mutta nyt onneksi se on helpottanut. Mua niin harmitti, kun maanantaina olisi ollut yksi huikea projekti  Tampereella johon mut valittiin mukaan, mutten kipeenä sinne päässytkään. Onneksi tänään alko jo helpottamaan, vaikka flunssa ja yskä pysyy vielä. Kuulemma liikkeellä on aika sitkeetä flunssaa, joten toivotaan ettei koko joulu menisi niistäessä. Ootteko te pysyneet terveinä?

Tällaisia kuulumisia tältä suunnalta!

Ei kommentteja
Previous Post
18.12.2019
Next Post
18.12.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
  • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
  • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
  • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet  mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
  • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä
  • Tänään juhlittiin Minean 4v. synttäreitä 💗❤️🎈
Ihan mieletön päivä takana ja iso kiitos kaikille juhlissa olleille ❣️Kiitos koristeista @mydreamday.fi kakusta @kakkuneito vegaanisista donitseista @roundhki & kukkakimpusta @munkkivuorenpuutarhakeidas *saatu kaikki

Seuraa minua!