Lifestyle Lifie

Kuluneen viikon kuulumiset

Jälleen kerran postaus kuluneen viikon kuulumiset, koska huomaamatta viikko vierähti taas kirjoittamisessa, vaikkei ollutkaan tarkoitus.Tällä hetkellä tuntuu, että kirjoittaminen tökkii pahasti eikä tunnu olevan mitään sanottavaa, vaikka oikeasti olisikin. Instan puolella olen aktiivisempi, joten laitahan siellä seurantaan @lovingwhitestyle ♥ Palaan tähän kirjoitusasiaan, kunhan vain osaan pukea oloni sanoiksi.

Tässä teille kuitenkin nyt kuluneen viikon kuulumiset!

Viime viikon torstaina olin ystäväni Minnan kanssa ihanassa Aspire Brändsin jouluisessa afterwork – tapahtumassa. Paikkana Spaces Bulevardilla oli kokonaan uusi tuttavuus, kuten myös muutamat uudet brändit, joihin pääsimme tutustumaan. Nautimme hurjan hyvästä tarjoiluista ja vielä superimmasta esityksestä, jonka meille tarjosi Pete Parkkonen ♥

Perjantaina me käytiin keskustassa jälleen Minnan ja meidän tyttöjen kanssa yhdessä. On se aina aikamoista härdelliä olla neitien kanssa yhdessä liikkeellä, mutta aina siitä selvitään ;D Käytiin Triplassa, lounaalla sekä muutamassa pr-toimistossa, joista tytötkin sai pienet joulupaketit matkaan ♥ Mun oli pakko kokeilla tätä ihanaa beigeä KN collectionin karvahattua, joka multa löytyy jo mustana. Mitäs pidätte?

Perjantai-iltana me haettiin Lohjalta Ninni meille viikonlopuksi ja voitte vain arvata miten innoissaan Minea oli ♥

Lauantaina me oltiin sovittu mentäväksi Tuomaan markkinoille tyttöjen kanssa ja niinhän me siellä pyörähdettiin, vaikka vähän satoikin vettä. Tytöt halusi tietysti heppakaruselliin, joka onkin jo tullut meillä perinteeksi Ninnin kanssa ennen Minean syntymää. Oli ihana katsella tyttöjen hymyä kasvoilla heidän istuessaan heppojen selässä. Karusellin jälkeen me suunnattiin Kaslinkin söpöön vaaleanpunaiseen mökkiin riisipuurolle. Käytiin testaamassa kauramaitoon tehtyä riisipuuroa lisukkeineen ja vitsi miten hyvää se oli!! Minea ei oo aiemmin suostunut maistamaan riisipuuroa ja niin hänellä oli ekana lusikka suussa 😀 Aion ehdottomasti tehdä riisipuuron kotonakin Kaslinkin kauramaitoon!

Lauantai-iltana me katottiin jälleen leffaa ja syötiin karkkia ♥

Sunnuntai-aamuna herätessäni mulla oli kurkku kipeä ja flunssainen olo. Niimpä Janne ja Minea lähti kahdestaan viemään Ninniä takaisin Lohjalle. Itse painuin takaisin pehkuihin ja siitä asti tässä ollaankin oltu kipeenä. Eilen aamulla oli vielä 38 astetta kuumetta, mutta nyt onneksi se on helpottanut. Mua niin harmitti, kun maanantaina olisi ollut yksi huikea projekti  Tampereella johon mut valittiin mukaan, mutten kipeenä sinne päässytkään. Onneksi tänään alko jo helpottamaan, vaikka flunssa ja yskä pysyy vielä. Kuulemma liikkeellä on aika sitkeetä flunssaa, joten toivotaan ettei koko joulu menisi niistäessä. Ootteko te pysyneet terveinä?

Tällaisia kuulumisia tältä suunnalta!

No Comments
Previous Post
18.12.2019
Next Post
18.12.2019

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Follow Me!