DECOR Lifie

Ideoita keväiseen olohuoneeseen & Ellos alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö Ellos kanssa

Kerroin teille kadonnesta sisustusinspiraatiosta aiemmin ja myös miten sain sitä hieman jo palautumaan, eli jatketaan samoilla linjoilla. Joulun jälkeen monilla tekee yleensä mieli jo pikkuhiljaa valmistautua kevään tuloon tai ainakin mieli on enemmän väkisinkin kevään puolella. Siitä saa osansa myös kodin sisustus sillä, että paksummat tekstiilit karsitaan pois ja tilalle vaihdetaan kevyempää ja raikkaampaa. Näin se ainakin omalta osaltani on tähän asti mennyt, vaikkakaan vielä ei ihan siinä olla. Ehkä se ettei vielä ole saatu nauttia siitä oikeasta kunnon talvesta vaikuttaa mun ajatuksissa asiaan. Miten voisi olla jo kevät tulossa, kun ei ole vielä ollut talveakaan?

Jossain kohtaa ne pörröiset tyynynpäälliset ja torkkupeitot on kutenkin aika laittaa kaapin pohjalle, joten nyt voi valmiiksi jo hieman miettiä mitä laittaa tilalle. Ainahan se ei tarkoita, että pitäisi hankkia jotain uutta tilalle. Joskus helposti se yksikin uusi pikku juttu voi saada aikaan yllättävän paljon, jolloin muu sisustus näyttää myös uudelta – kuten mulle kävi simpukan kanssa ♥

Kurkkasin Elloksen tekstiilivalikoimaa ja löysin sieltä paljon kivoja juttuja. Se minkä päädyin lopulta tilaamaan oli tämä Ellos Homen Tawny tyynynpäällinen. Se on ekologista puuvillaa, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). En suoraan sanoen tiedä mistä syystä tykkään tuosta kuvasta, mutta jokin siinä on. Onhan meillä muutamia tauluja, joissa on vastaavanlainen piirros, mutta koskaan ei tyynyissä ole ollut tuollaisia kuvia. Se sopii kuitenkin täydellisesti tuohon nojatuolille ja Mineakin sen huomattuaan kävi ”häntä” silittelemässä 😀 Tällä hetkellä tämä riittää uudistamisen osalta ja katsotaan sitten, kun ne pörröiset tekstiilit on heivattu kaappiin lisää!

Mitäs pidätte tyynynpäällisen kuvasta? 🙂

Olohuoneen osalta mietin, että kevään aikana voisi kokeilla uusia verhoja , joista beigen sävyt miellyttää kovasti just nyt. Nuo Ellos Homen Emelie – rengasverhot meinasin jo tilata kokeiluun, mutta vielä jäin miettimään. Päätyikkunaan mietin myös jälleen kerran tuon kauniin laskosverhon vaihtamista, jota oon ennenkin katsellut. Tuo nykyinen verho, kun sopisi niin hyvin myös Minean huoneen ikkunaan. Silloin saman tilan ikkunoissa säilyisi yhtenäinen väri verhojen suhteen. Kuten kollaasista huomaatte niin eniten tällä hetkellä tykkään maanläheisistä sävyistä ja ne on tuntunu omimmalta jo pitkään. Vaihtelevuutta saa eri materiaaleilla, kuoseilla ja vaikkapa erikokoisilla tyynyillä.

Kokosin jälleen teille muutamia suosikkeja Elloksen valikoimista, joita itse ihastelin 
1. Candice – tyynynpäällinen 2. Celia – poimutusnauhaverhot 3. Penny – tyynynpäällinen 4. Emelie – rengasverhot 5. Candice Hotel – tyynynpäällinen 6. Candice Blanketstitch – tyynynpäällinen 7. Pembroke laskosverho 8. Libby – tyynynpäällinen 

Nyt saatte -30% alennuksen koodilla 415414 ja etu koskee sekä kodin tuotteita että muotia! Lisäksi saatte ale sekä kampanjatuotteista 5% lisäalennuksen samalla koodilla.

Alekoodi on voimassa 31.1.20 asti.

Shoppailemaan pääset tästä!

 

Ei kommentteja
Previous Post
26.1.2020
Next Post
26.1.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit