Lifestyle Lifie rintasyöpä

Itsevarmuus

Pakko heti alkuun todeta, etten olis varmaan koskaan aiemmin uskaltanut julkaista itsestäni tälläisia kuvia, mutta itsevarmuus on avainsana. Musta tuntuu etten vuosikausiin ole tuntenyt itseäni näin itsevarmaksi ja oon siitä mielettömän onnellinen just nyt. Kaiken tämän sairastumisen jälkeen koen olevani taas sinut itseni kanssa ja se on huikea tunne ♥ Oon toki aiemmin ollut itsevarma ulkonäöstäni, mutta siinä vaiheessa, kun hiukset leikattiin sytostaattihoitojen alettua niin naiseus meni jollain tapaa. Puhumattakaan siitä, kun rinta leikattiin ja tilalle tuli silikoni. Moni tietty mieltää silikonin hyväksi, mutta itse sitä kovaa möykkyä oli vaikea kokea omaksi rinnaksi. Eripari rinnat tuntuivat kurjilta, puhumattakaan siitä kireydestä, jota silikonin laiton jälkeen tuli kainaloon. Fysioterapiasta oli vain hetkittäistä apua eikä se olisi ollut loppuelämän ratkaisu kuitenkaan. Ennen tätä kaikkea sairastumista oon aina ollut tyytyväinen itseeni – paitsi vatsaani. Se on tietenkin jo raskaudenkin jälkeen muuttunut ja se on tottakai ymmärrettävää. On upeaa miten naisen vartalo muokkaantuu raskaaksi tullessa ja palautuu siitä about takaisin synnytyksen jälkeen. Omalla kohdallani vatsa ei  kuitenkaan ole enään vuosikausiin ollut sellainen, että olisin siihen tyytyväinen. Ja toki tiedän, että tässä on ollut paljon kaikenlaista mikä on vaikuttanut esim. mun liikkumiseen säännöllisesti.

Korjausleikkaus muutti kaiken

Onneksi mulle ehdotettiin korjausleikkausta, josta itse sitten kysyin lisää ja siihen lopulta päädyttiin. Odotin sitä kovasti kaiken osalta ja miten onnellinen oonkaan siitä, että leikkaukseen menin. Ja etenkin siitä, että leikkaus tehtiin perustellusti vatsasta eikä selästä. Koska oon niin pirun tyytyväinen mun vatsaan nyt!! Kaiken sen turvotuksen ja nesteen lähdön jälkeen, jota leikkauksesta jäi on vatsa ihan mielettömän upea nyt. Edes se, että arpi on todella iso ei haittaa mua, koska vatsa on nyt täydellinen, jos näin voin sanoa. En tarkoita, että kaikki haluaa timmin vatsan tai, että kaikilla sellainen pitäisi olla. Oma epävarmuus on kuitenkin nyt vatsan suhteen kadonnut ja odotan jo innolla kesällä rannalle menoa 😀 Aiemmin se on tuntunut vähemmän kivalta, kun ei ole ollut tyytyväinen itseensä. Rinta tuntuu paljon pehmeämmältä ja näyttää myös normaalilta. Enää rinnat ei ole eri korkeuksilla ja sekin tuntuu hyvältä. Uimahalliin meno ei tunnu enään pahalta, vaan kaikki sellainen tuntuu normaalilta. Koen kuitenkin, että kaiken tämän jälkeen mitä oon kokenut saan iloita tästä hyvästä olosta ja olla kiitollinen siitä miten tunnen nyt itseäni kohtaan ♥ Itsevarmuus vaikuttaa niin paljon itseen, joten toivon, että jokainen voisi kokea olevansa itsevarma. Ihan sama mitä peili näyttää, koska tärkeintä on se miten koet itsesi.

set – Leg republic *saatu pr-lahjana

Kauneus lähtee sisältä päin ja, kun on sinut itsensä kanssa sitä säteilee ympärilleen huomaamattaan ♥

Edelleen voin todella mielelläni suositella korjausleikkausta vatsasta tehtäväksi, jos joku siellä sitä miettii! Ja multa saa aina kysyä vaikka meilillä asiaan liittyen 🙂

7 Comments
Previous Post
27.1.2020
Next Post
27.1.2020

7 Comments

  • Valma

    Iltaa.Olipa piristävä postaus.???? Ja itsevarmuus on kyllä aina yhtä tärkeä aihe. Itse murehdin aiemmin enemmän painoani vaikka aina olen ollut laiha tai hoikka/nornaalipainoinen niin silti sitä itse on aina ollut tyytyväinen.. Mutta sairauden jälkeen sitä on ehkä vähän armollisempi.????

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi ja ihana, kun tykkäsit <3 Kyllähän sitä minäkuva muuttuu sairastumisen myötä ja näkee itensä eri tavalla. Armollisuus on varmasti oikea sana kuvaamaan tunnetta itseään kohtaan <3 Kaikkea hyvää!

  • vesihana

    Kiitos paljon inspiraatiota!

    • Marjut

      Kiitos sinulle, jos voin olla vain avuksi <3

  • Valma

    Hei .Mä pohdin korjausasioita tällä hetkellä(pää on vähän pyörällä),saako sulle laittaa facen inboxin kautta viestiä?????T.Valma

  • Valma

    Kiitos paljon.????

Leave a Reply

Artikkelit