DECOR Lifie

Sisustusinspiraatio hukassa

Tuntuu, että monilla on näin vuoden alussa sisustusinspiraatio jo huipussaan joulun jäljiltä, mutta täällä ei sitten mitään. Toivottavasti en oo ainut? Jostain syystä joulukoristeiden riisumisen jälkeen koti tuntuu jopa tyhjältä ja pimeältä. Vaikka eihän se sitä ole, mutta kahden kuukauden aikana sitä ehti jo niin tottua siihen kuusen kauniiseen loisteeseen ja vehreyteen. Tuntuu myös ettei tällä hetkellä oikein ole edes mitään kuvattavaa kotona sisustuksen osalta, mutta toivottavasti tämä asia korjaantuu pian. Jotain olisi piristävää tehdä sisustuksen osalta oli se joku yksittäinen muutos tai isompi sellainen. Pitäisi varmaan ostaa tulppaanikimppu, jos sisustusinspiraatio tulisi sen mukana 😀 Tavallaan on hyvä ettei aina olekkaan sitä isointa sisustusvimmaa menossa ja on tyytyväinen siihen mitä on, koska koti on nyt ♥ Toisaalta tuntuu, että ajatukset on pidemmän aikaa ollut jossain muualla kuin kodin laittamisessa, mutta siitä lisää tällä viikolla. Pakko päästä jollain tapaa purkamaan ajatuksia teille tästä takkuisesta viime kuukausista.

Sitä ennen on huomenna luvassa mun sairastumiseen liittyen tärkeä yhteistyö, jossa kerron miten sairastuminen on vaikuttanut meihin taloudellisesti. Tämä onkin aihe, josta ootte paljon kyselleet, mutta josta en ole aiemmin paljoakaan kertonut.

Huomiseen ♥

2 Comments
Previous Post
14.1.2020
Next Post
14.1.2020

2 Comments

  • Jenni S. Big mamas home

    Välillä se sisustusinspis vaan on hukassa. Mutta silloin on parasta antaa vaan olla. Kyllä se inspis sieltä taas tulee omalla ajallaan ja painollaan. ????

    • Marjut

      Kiitos ihana Jenni sanoistasi <3 Toivotaan näin ja kaikelle on aikansa. Ihanaa viikkoa sateesta huolimatta sinne <3

Leave a Reply

Artikkelit